Op voorraad

* 528 Hz stemvorkset met klankkast

Model: KS035
Complete set met stemvork van 528 Hz: klankkast blauwe houvast strijkstok zwarte rubber stamper voor overbrenging op lichaam poetsdoekje opbergzakje grote bergkristal punt (niet op foto) 528 Hz - de DNA-herstel frequentie Er z...
€95.998,98 76,00
  • Model
  • KS035

Beschrijving:

Complete set met stemvork van 528 Hz:

  • klankkast
  • blauwe houvast
  • strijkstok
  • zwarte rubber stamper voor overbrenging op lichaam
  • poetsdoekje
  • opbergzakje
  • grote bergkristal punt (niet op foto)

528 Hz - de DNA-herstel frequentie
Er zijn aanwijzingen dat de frequentie van 528 Hz het potentieel heeft om waterclusters op cellulair niveau positief te beïnvloeden, waardoor onzuiverheden worden verwijderd en dus ziekten en aandoeningen worden voorkomen.
Als we het hebben over de voordelen van de oude Solfeggio-frequenties, noemen we vaak hun spirituele, psychologische en andere niet-materiële effecten. Maar sommige tonen, met name 528 Hz, hebben ook een diepgaande fysieke en biologische werking. Van 528 Hz is aangetoond dat het het vermogen heeft om fysiologische bouwstenen van ons wezen te bereiken en te repareren, o.a. onze cellen en DNA. Dr. Leonard Horowitz speelde een cruciale rol bij het bekend maken van deze "wonderbaarlijke" toon.

 

Hoe 528 Hz watermoleculen en DNA beïnvloedt
Watermoleculen geclusterd in de vorm van een zeshoekige vorm, zijn met name belangrijk voor de structuur en gezondheid van ons DNA. Deze clusters zijn namelijk kleiner en kunnen beter door het membraan van cellen en bewegen dan normale watermoleculen, waardoor ze efficiënter onzuiverheden kunnen verwijderen. Onzuiverheden die, als ze niet worden gereinigd, bijdragen aan gezondheidsklachten of zelfs tot ziekte leiden.


De frequentie van 528 Hz helpt om deze zeszijdige waterclusters te vormen, zoals blijkt uit het werk van Dr. Lee Lorenzen. Hij ontdekte de genezende eigenschappen van deze geclusterde watercellen. Dit is logisch als we de wet van trilling in acht nemen, die stelt dat alle materie en moleculen constant in beweging zijn en trillen. Zoals biochemicus Steve Chemiski, die werd geciteerd in het boek “A fork in the road” van David Hulse, heeft opgemerkt: de zeszijdige waterclusters trillen met precies 528 Hz per seconde, waardoor de dubbele helix van het DNA wordt ondersteund.


Wanneer we ‘normaal’ water blootstellen aan 528 Hz, begint het te vibreren in synchroniciteit en vormt zo de zeszijdige kristalvormige, bekrachtigde waterclusters die de beschermende matrix van DNA vormen. Hoewel dit effect indirect is, is het het meest opvallende voorbeeld van het potentieel van 528 Hz om ons DNA te genezen.

 

Bedenk dat het menselijk lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat en op cellulair niveau bijna 90%. Als deze frequentie een positieve invloed kan hebben op cellulaire waterclusters, dan kan het ook bijdragen aan het verwijderen van onzuiverheden uit de cellen in elk lichaam, om een gezondere cellulaire omgeving te creëren die in staat is om vervuiling en ziekte te bestrijden.