Op voorraad

* Aarding muismat met optionele Rife module

Model: MM302
Aarding alleen is al een goede anti-elektrosmog therapie die naast de storende 50 Hz veld ook de andere stoorsignalen van o.a. WiFi, Bluetooth afleidt naar de aarde. De aarding muismat is verkrijgbaar in 19x27, 27x38 en 30x100 cm. De grotere maten ...
€39,00 29,99
  • Model
  • MM302

Beschrijving:

Aarding alleen is al een goede anti-elektrosmog therapie die naast de storende 50 Hz veld ook de andere stoorsignalen van o.a. WiFi, Bluetooth afleidt naar de aarde.

De aarding muismat is verkrijgbaar in 19x27, 27x38 en 30x100 cm. De grotere maten kunnen gebruikt worden om onder de laptop te leggen of voor andere toepassingen zoals yogamat of als voetmat in bed of op de grond.

Optioneel kan een compacte Rife generator bijbesteld worden die via een geaarde RVS voetplaat en Z-app de signalen op het lichaam brengt.

De geleidende siliconen mat wordt via een clip en een draad van 4 meter via een krokodilklem verbonden met de aarde van een stopcontact. Als een stekker zonder aarde reeds is aangesloten zijn de aardingspinnen vrij en verliest men geen stopcontact plaats.



Als men geen muis gebruikt, bv bij tablet of GSM, kan men de mat alleen gebruiken om 1 hand er op te laten rusten of regelmatig aan te raken.

Optionele Rife module:
Het toestel heeft een doormeter van 50 mm en is slechts 12 mm dik; 1 15 cm en 1 150 cm clip worden verbonden met de uitgang die 10V uitgangsspanning levert.
Inwendig zit een Tesla- en Moebius spoeltje zodat het ook zonder andere aansluiting kan gebruikt worden.

Het heeft een oplaadbare Li-Ion batterij van 450 mAh, is kortsluit beveiligd en heeft een filter dat de Bluetooth en MP3 modulatie stoor-frequenties er uit filtert.



En groene LED aan de zijkant geeft de grootte van het signaal weer dat via het volume van de GSM ingesteld wordt.

De lange draad wordt verbonden met de RVS plaat van 10x20 cm en de 3 m aardings kabel heet 2 krokodilklemmen voor verbinding van de plaat met de aarding van het stopcontact.
Optioneel kan een schoenmodule worden bijbesteld als men het niet op blote voeten wenst te gebruiken; deze geleidende schoen modules worden via een band met zilverdraad in de schoenen of rond het been gebonden; ideaal voor op kantoor of thuis. Kan indien gewenst ook buiten gebruikt worden voor aarding op gras of aarde.

Foto schoen module:


Foto andere toepassingen:


Kies onderaan bij Maat 1 voor 19x27, 2 voor 27x38 en 3 voor 30x100 cm; kies Optie 1 als je de Rife module met RVS plaat wil; kies Optie 2 als je de extra schoenmodule wil: