Op voorraad

* Antismog verstelbare siliconen armband met 30x4 mm shungiet

Model: SA240
Soepele en verstelbare siliconen armband van 240 mm lengte, 17 mm breedte en 2,6 mm dik met een mix van siliconen en 40% shungiet poeder tegen elektrosmog, voor meer energie, vitaliteit en bescherming. In de ronde uitsparing wordt een gepolijste sch...
€27,00 22,00
  • Model
  • SA240

Beschrijving:

Soepele en verstelbare siliconen armband van 240 mm lengte, 17 mm breedte en 2,6 mm dik met een mix van siliconen en 40% shungiet poeder tegen elektrosmog, voor meer energie, vitaliteit en bescherming.
In de ronde uitsparing wordt een gepolijste schijf van 30 mm doormeter en 3-4 mm dikte gestoken waarop langs beide zijden een 30 mm ULE hologram en 25 mm gouden levensbloem gekleefd. Men kan zelf de voor- en achterzijde bepalen.

 

De bandjes worden nog extra tachyoniseerd en geïmpregneerd met Schumann en Solfeggio frequenties.
Als extra optie kan een afneembare waterdichte neodymium magneet van 18x2 mm in de onderzijde worden geklemd voor extra magneet-therapie.

 

 

Kan door het druksysteem per 5 mm versteld worden van maat 140 tot 210 mm, dus ook geschikt voor kleine kinderen.

 

Tevens uniek door de 'United Light Energy' (ULE) aura bescherming van onze partner Kamperfoelie. Naast de shungiet werking geven siliconen bandjes ook negatieve ionen af.

Het is een verbeterde en handigere versie van onze andere verstelbare armbandjes (Model SS476).

Ideale en goedkope bescherming voor mensen (jongeren) die veel met de smartphone en/of de laptop werken; vooral de handen en polsen krijgen enorm veel schadelijke straling.

 

Het product is uniek omdat wij een fabrikant van siliconen producten, die armbanden maakt met andere poeders, hebben kunnen overtuigen om exclusief voor ons armbanden met shungiet poeder te produceren.

 

De bandjes zijn spatwaterdicht maar worden best niet gedragen bij het douchen omdat de stickers kunnen lossen.