3-5 dagen

* Bioresonator 24 V met micro-SD, AUX ingang of Bluetooth

Model: UM421
Nu standaard geleverd met gevulde cilinders met edel shungiet en kwartskristallen. Algemeen Bioresonator met ingebouwde versterker tot 24V (+-12V), MicroSD-kaart lezer, optioneel Bluetooth of rechtstreeks via de koptelefoonuitgang van smartphone ...
280,00
  • Model
  • UM421

Beschrijving:

Nu standaard geleverd met gevulde cilinders met edel shungiet en kwartskristallen.

Algemeen
Bioresonator met ingebouwde versterker tot 24V (+-12V), MicroSD-kaart lezer, optioneel Bluetooth of rechtstreeks via de koptelefoonuitgang van smartphone laptop of PC via de AUX ingang.
Ruime Li-Ion batterij van 1200 mAh.

Verkrijgbaar in ronde of vierkante uitvoering en optiepakketten voor aansluiting op de uitgang. Beide uitgerust grote Tesla en Moebius spoel.

Op de meegeleverde SD-kaart een uitgebreid frequentie pakket en digitale homeopathie software pakket met o.a. 50 meest gebruikte homeopathische middelen, Bach bloesems, Schussler zouten, Schumann-Solfegio, supplementen.

Met een ingestoken MicroSD-kaart werkt het als een MP3-speler zonder bluetooth; zonder kaart kan het gekoppeld worden met meer dan 1500 frequentiesequenties met Z-App of digitale homeopathie via standaard muziek speler.

Optioneel onze Full Homeo software op 32GB micro-SD kaart voor slechts 50? i.p.v. 299?.

Foto vierkante uitvoering:


Foto ronde uitvoering (in zwart of goud te verkrijgen):


Afmeting vierkant: 85x85 mm en 45 mm dik
Afmeting rond: 85 mm doormeter en 30 mm dik
Li-Ion batterij 1200 mAh
Bij de vierkante versie wordt een deksel meegeleverd dat, indien gewenst, er op kan geklikt worden.

Draadloze bioresonator
Via de tesla en Moebius spoelen worden de toegevoerde audio signalen (frequentie therapie of homeopathische signaturen) uitgezonden. als een magnetisch en/of scalair veld dat draadloos communiceert met de cellen.
Het bereik is afhankelijk van de grootte van de spoelen en varieert van 80 cm tot enkele meters; de Moebius heeft een groter bereik.
Plaats de toestel/spoel zo dicht mogelijk tegen te behandelen plaatsen voor de grootste effectiviteit.
Het batterijtje is goed voor minstens 5 uur werking en 30 uur standby; oplaadtijd 2 uur.
Bluetooth bereik: 10 meter.

Standaard Accessoires
- oorclips
- kleefelektroden met 3 herbruikbare kleefsets
- roestvrijstalen handcilinders 11x3 cm
- MicroSD-kaart 8, 16 of 32 GB met SD-adaptor waarop de meegeleverde software.
- USB laadkabel, audio stereo snoer, fluwelen opbergzakje, handleiding

Software
Naast de hieronder beschreven apps en PC/laptop gratis programma's, wordt ook op de MicroSD-kaart een uitgebreid frequentie bestanden en digitale homeopathie software pakket meegeleverd met o.a. 50 meest gebruikte homeopathische middelen, Bach bloesems, Schussler zouten, Schumann-Solfegio, supplementen ter waarde van 150?. De bedoeling is dat bij ontvangst deze gekopieerd wordt naar een ander medium en deze dan wordt leeg gemaakt om dan maximaal 10 bestanden erop te kopiëren.

Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:
- Via Google Play of Apple Store kun je Z-App installeren voor je Android/iphone smartphone of tablet: hiermee kun je 1300 ziekte-gebaseerde sequenties starten, je eigen frequenties programmeren en je eigen lijsten en playlists maken; via bluestacks kun je Z-App ook installeren en gebruiken op een Windows systeem, trouwens bijna alle Android apps.

- open de Rife List 5000.pdf of de meer uitgebreide Frequency List.pdf en noteer of kopieer de frequenties en gebruik een van de vele frequentie generator apps.
- kijk hier om eenvoudig frequentie combinatie bestanden te maken Audacity of met Z-app.
- ook interessant is de Function Generator waarmee je zelfs kunt AM en FM moduleren en wobbelen.
- alternatief op PC via 'Create a Frequency Set.pdf' en ga naar de website; vul de frequenties in, gescheiden met een komma en eventueel met langere tijden en klik 'Create Set'; voor waardes groter dan 2400, klik eerst 'Fix Frequencies'; unzip en kopieer op je MP3 speler, smartphone, GSM, tablet, laptop of PC
- voor een Windows PC kun je FreX16 downloaden met 2000 voorgeprogrammerde frequenties en vele settings: google naar 'www.frex.com.au/' (geen https site zodat wij geen link kunnen geven)

Gebruik
Via de groene LED ziet men de sterkte en frequentie van het signaal als het kleiner is dan 20 Hz.
Het volume wordt geregeld de bedieningsknoppen en bij AUX ingang of Bluetooth tevens met het volume van de smartphone of laptop.
Voor lokale behandelingen het toestel zo dicht mogelijk tegen te behandelen plaatsen voor de grootste effectiviteit.

Waterige producten of vaste objecten kunnen elektromagnetisch geïmpregneerd (geladen) worden door ze op het toestel te leggen.

Behandeling op afstand (remote healing of quantum entanglement genoemd) kan men doen door een stukje DNA op het toestel te leggen of te kleven: haar (best met stukje huid), nagels of bloeddruppel; werkt onafhankelijk van welke afstand ook; best via bluetooth koppeling met tablet of laptop thuis en toestel aangesloten op de laadport met USB.