Op voorraad

* Bioresonator met micro-SD + Bluetooth M1

Model: HK556
Algemeen Compacte bluetooth ontvanger met MicroSD-kaart, clip, aan/uit button, volumeregeling en laadkabel. Met een ingestoken MicroSD-kaart werkt het als een MP3-speler zonder bluetooth (straling); zonder kaart kan het gekoppeld worden met een s...
€165,00 99,99
  • Model
  • HK556

Beschrijving:

Algemeen
Compacte bluetooth ontvanger met MicroSD-kaart, clip, aan/uit button, volumeregeling en laadkabel.

Met een ingestoken MicroSD-kaart werkt het als een MP3-speler zonder bluetooth (straling); zonder kaart kan het gekoppeld worden met een smartphone 1300 frequentiesequenties afgespeeld met Z-App of digiale homeopathie via standaard muziek speler.

Inwendig een 3-laags Edel shungiet antismog sticker die zorgt voor ontstoring van het Bluetooth signaal.

Geleverd met onze Bioresonator Micro Stereo Combi (optie met Moebius spoel), oorclips, kleefstrips, verstelbare armband en oortelefoon.

Tevens met uitgebreid frequentie bestanden en digitale homeopathie software pakket met o.a. 50 meest gebruikte homeopatische middelen, Bach bloesems, Schussler zouten, Schumann-Solfegio, supplementen.

Indien gewenst ook bruikbaar voor afspelen van muziek met de bijgeleverde hoofd/oortelefoon en telefoongesprekken via de ingebouwde microfoon.
Afmeting: 60x15x11 mm zonder spoel.

Leverbaar in de kleuren wit of zwart; indien voorkeur, dit opgeven in het commentaarvenster bij het afrekenen.
Geleverd met wijnrood fluwelen opbergzakje.Draadloze bioresonator
Via de 'Bioresonator Micro Stereo Combi' worden de toegevoerde audio signalen (frequentie therapie of homeopathische signaturen) uitgezonden als een magnetisch en/of scalair veld dat draadloos communiceert met de cellen.

Door de oppositie opstelling van de spoelen ontstaat gedeeltelijk een tegengesteld magnetisch veld; het geneutraliseerde veld wordt omgezet naar scalaire golven. Bij de versie met het extra Moebius wikkeling staat deze in de gemeenschappelijke leiding van beide Tesla spoeltjes en genereert een extra scalair veld.

Het bereik is ongeveer 30 cm voor de Tesla spoeltjes en enkele meter voor de Moebius. Plaats de toestel/spoel zo dicht mogelijk tegen te behandelen plaatsen voor de grootste effectiviteit. Het batterijtje is goed voor minstens 3 uur werking en 30 uur standby; oplaadtijd 1,5 uur.
Bluetooth bereik: 10 meter.

Op de foto het inwendige van het toestel met de compacte elektronica;:


Accessoires
De volgende accessoires zijn bij het toestel meegeleverd:
- MicroSD-kaart 4, 8 of 16 GB met SD-adaptor waarop de meegeleverde software
- kleefelektroden met 3 herbruikbare kleefsets
- oorclips
- oortelefoon voor controle volume en/of standaard muziek/telefoongesprekken
- verder USB laadkabel, fluwelen opbergzakje, handleiding

Foto extra accessoires met klik buttons die je kan bijbestellen:


Software
Naast de hieronder beschreven apps en PC/laptop gratis programma's, wordt ook op de MicroSD-kaart een uitgebreid frequentie bestanden en digitale homeopathie software pakket meegeleverd met o.a. 50 meest gebruikte homeopatische middelen, Bach bloesems, Schussler zouten, Schumann-Solfegio, supplementen ter waarde van 150?. De bedoeling is dat bij ontvangst deze gekopieerd wordt naar een ander medium en deze dan wordt leeg gemaakt om dan maximaal 10 bestanden erop te kopieren.

Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:
- Via Google Play of Apple Store kun je Z-App installeren voor je Android/iphone smartphone of tablet: hiermee kun je 1300 ziekte-gebaseerde sequenties starten, je eigen frequenties programmeren en je eigen lijsten en playlists maken; via bluestacks kun je Z-App ook installeren en gebruiken op een Windows systeem, trouwens bijna alle Android apps.

- open de Rife List 5000.pdf of de meer uitgebreide Frequency List.pdf en noteer of kopieer de frequenties en gebruik een van de vele frequentie generator apps.
- kijk hier om eenvoudig frequentie combinatie bestanden te maken Audacity of met Z-app.
- ook interessant is de Function Generator waarmee je zelfs kunt AM en FM moduleren en wobbelen.
- alternatief op PC via 'Create a Frequency Set.pdf' en ga naar de website; vul de frequenties in, gescheiden met een komma en eventueel met langere tijden en klik 'Create Set'; voor waardes groter dan 2400, klik eerst 'Fix Frequencies'; unzip en kopieer op je MP3 speler, smartphone, GSM, tablet, laptop of PC
- voor een Windows PC kun je FreX16 downloaden met 2000 voorgeprogrammerde frequenties en vele settings: google naar 'www.frex.com.au/' (geen https site zodat wij geen link kunnen geven)Gebruik
Druk op de ON toets om de bluetooth te starten; de eerste maal moet 'gepaird' worden met de smartphone, tablet of laptop (snel knipperen rode en blauwe LED); daarna wordt automatisch gelinkt met het gepairde toestel als het binnen het 10 m bereik komt; als het toestel verbinding heeft, knippert een blauwe LED om de 3 seconde.
Sluit de gewenste accessoire aan en start de gewenste app of speel de homeopathische MP3 bestanden af, eventueel via een playlist.
Via de groene LED ziet men de sterkte en frequentie van het signaal als het kleiner is dan 20 Hz.
Het volume wordt geregeld met het volume van de smartphone.
Voor lokale behandelingen het toestel zo dicht mogelijk tegen te behandelen plaatsen voor de grootste effectiviteit.

Waterige producten of vaste objecten kunnen elektromagnetisch geïmpregneerd (geladen) worden door ze op het toestel te leggen.

Behandeling op afstand (remote healing of quantum entanglement genoemd) kan men doen door een stukje DNA op het toestel te leggen of te kleven: haar (best met stukje huid), nagels of bloeddruppel; werkt onafhankelijk van welke afstand ook; best via bluetooth koppeling met tablet of laptop thuis en toestel aangesloten op de laadport met USB.

Omdat wij de toestellen op bestelling produceren is de levertermijn 3 tot 5 werkdagen.
  Informatie
Zakelijk account voor Nederlandse therapeuten met 15% korting en excl. BTW....