3-5 dagen

* Compacte Z-app HiFi versterker 10 of 24V

Model: ZV010
Nu geleverd met velcro armbanden met koperfolie voor gebruik met oorcips. Compacte HiFi versterker (87x61x15 mm) met 2000 mAh oplaadbare Li-Ion batterij en tot 10V uitgangsspanning. Geleverd met gevulde handcilinders (1 met Edel shungiet en 1 m...
€195,00 175,50
  • Model
  • ZV010

Beschrijving:

Nu geleverd met velcro armbanden met koperfolie voor gebruik met oorcips.

Compacte HiFi versterker (87x61x15 mm) met 2000 mAh oplaadbare Li-Ion batterij en tot 10V uitgangsspanning.

Geleverd met gevulde handcilinders (1 met Edel shungiet en 1 met edelstenen), kleefpads (3 paar) en oorclips. Tevens audio kabel en USB laadkabel.

Het is oorspronkelijk een hoofdtelefoon versterker die wij inwendig de uitgang gewijzigd hebben van +- 2V naar +-5V zodat wij een uitgangspanning van 10V bekomen.Optioneel wordt de unit inwendig uitgebreid met een spanning converter naar 25V en een extra uitgang aan de achterzijde die dan tot 24V uitgangspanning gelijkstroom kan geven voor frequentietherapie met de handcilinders of voetplaten; deze uitgang is niet te gebruiken voor digitale homeopathie.

Speciaal ontwikkeld voor gebruik met Z-App dat je gratis kan downloaden via Google Play of Apple Store. Door het zowel positief als negatief uitgangssignaal ook ideaal voor onze digitale homeopathie bestanden.Voor optimaal gebruik zowel het volume van de smartphone en de versterker op maximum zetten.Optioneel een Bluetooth module bij te bestellen met Micro-SD kaartje zodat men het onafhankelijk van de smartphone bedrading kan gebruiken. Bij ingestoken SD kaartje wordt de Bluetooth uitgeschakeld.
Met het Andoid StereoMix Recorder kan je de frequenties uit Z-app kopieren en omzetten naar MP3 voor op het SD kaartje; best in Z-app 'Duration' op 60 seconde zetten per frequentie.

Foto met optionele BT en SD module:


Een extra stereo spitter naar 2 mono kanalen wordt meegeleverd voor het gebruik van de kleefstrip en oorclip kabels omdat anders het linker stereo kanaal wordt kortgesloten; de splitter kan ook gebruikr worden om 2 opties tegelijk aan te sluiten, bv cilinders en magneetkussen.

Foto met optionele 24V uitgang aan achterzijde:


Bijna alle opties uit ons gamma zoals laser, LEDs, spoelen, kussens en dekens zijn op dit toestel aan te sluiten.

Optionele accessoires
Extra accessoires kunnen besteld worden bij modellen met een uitgang.
Klik op de link boven de foto.

Foto van de optionele magneetveld dekens en kussens:


Foto van de opties met clip:


Foto van de opties met zilverdraad en clip:


Foto van de opties met audio stekker zonder clip:


Ga naar de Toebehoren/Opties voor nog meer opties zoals externe spoelen en het optionele QMRA analyse toestel.

Optioneel en tegen verminderde prijs bieden wij ook een digitaal homeopathie pakketten aan: ofwel een basispakket met alle Bachbloesems en de 50 meest gebruikte homeopathische middelen via download of ons Full Homeo pakket op 32 GB micro SD kaartje.


Bekijk ook onze nieuwe voet elektrodes die in combinatie met de oorclips kunnen gebruikt worden voor gebruik aan het bureel zonder hinderende verbinding met het lichaam.

Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:
- Via Google Play of Apple Store kun je Z-App installeren voor je Android/iphone smartphone of tablet: hiermee kun je 1300 ziekte-gebaseerde sequenties starten, je eigen frequenties programmeren en je eigen lijsten en playlists maken; via bluestacks kun je Z-App ook installeren en gebruiken op een Windows systeem, trouwens bijna alle Android apps.

- open de Rife List 5000.pdf of de meer uitgebreide Frequency List.pdf en noteer of kopieer de frequenties en gebruik een van de vele frequentie generator apps.
- kijk hier om eenvoudig frequentie combinatie bestanden te maken Audacity of met Z-app.

Optioneel en tegen verminderde prijs bieden wij ook een digitaal homeopathie pakketten aan: ofwel een basispakket met alle Bachbloesems en de 50 meest gebruikte homeopathische middelen via download of ons Full Homeo pakket op 32 GB micro SD kaartje.

Kies hieronder bij Extra of je de Full Homeo wil, bij Extra optie de Bluetooth + SD optie en bij Versie de standaard of dubbele 24V uitgang.