Op voorraad

* Compleet Berkana Labs radionic set met Schumann

Model: BL352
Complete Berkana Labs Radionics set met kopieer unit, stick pad, extension plate en homeopathische potentiser, aangestuurd door een Schumann generator die gevoed is met een oplaadbare 9V batterij. Kan met de meegeleverde audio adapter ook g...
€480,00 400,00
  • Model
  • BL352

Beschrijving:

Complete Berkana Labs Radionics set met kopieer unit, stick pad, extension plate en homeopathische potentiser, aangestuurd door een Schumann generator die gevoed is met een oplaadbare 9V batterij. Kan met de meegeleverde audio adapter ook gebruikt worden voor aansturing van onze vele versterkers en MBR's en alle Rife frequenties  via Z-App en homeopatische remedies.

 

Geleverd met alle documentatie en code boeken in PDF.

 

Kijk voor meer informatie bij Berkana Labs. Het wordt ook als accessoire verkocht bij Spooky2.

De prijzen van Berkana Labs. en Spooky zijn zonder BTW, import- en verzendkosten die als je alles samentelt meer dan 500 EUR kosten.

 

Kachtige radionica, aangedreven door een Schumann generator of versterker met Rife frequenties, kan worden gebruikt voor behandeling en diagnostiek. Het kan met behulp van DNA op de Outputplaat en ze overbrengen via scalaire energie. Maar het kan nog veel meer. U kunt frequenties uitvoeren en deze vergroten met radionica "nummer instellingen" met behulp van de drie wijzerplaten. U kunt dan elke helende stof - of kristal - aan de Ingangsplaat toevoegen. Radionics zal het energieveld detecteren en mengen met het totale Output-signaal.

 

Je bent echter niet beperkt tot het verzenden via DNA. U kunt een druppelfles met gedistilleerd water op de Outputplaat plaatsen en het vervolgens "impregneren" met frequenties en nummer instellingen, PLUS wat u op de Ingangplaat zet. U kunt deze methode ook gebruiken om elke remedie die u wilt te kopiëren of te klonen. Je hoeft ook geen capsules te gebruiken - je kunt in plaats daarvan een helend kristal programmeren en het op je persoon dragen.

 

Diagnostiek kan worden gedaan door een DNA-monster op de Inputplaat te plaatsen, vervolgens elke wijzerplaat te draaien terwijl u een slinger vasthoudt of de Output als een "stickplaat" gebruikt. Zodra u de snelheid voor het probleem hebt gevonden, kunt u eenvoudig de snelheid berekenen die nodig is om het om te keren en via DNA verzenden of er een remedie voor maken.

 

Berkana Labs Radionics Stick Pad is een detector, die wordt gebruikt in plaats van een pendel, de operator roept een "stickreactie" op door zijn vinger licht over het reactieve oppervlak van het stokpad te bewegen, zodra "weerstand" wordt gedetecteerd, kan de waarde die van de 3 meters worden afgelezen.

 

Radionics Extension Plate is een accessoire dat is ontworpen om de in- of uitvoerplaten van onze radionische instrumenten uit te breiden. Het grotere kopieer-/afdrukgebied kan gemakkelijk grote capsulecontainers, bekers, 1 literflessen, enz.

 

Homeopathische Potentiser of potentiesimulator is een perifeer accessoire dat is ontworpen om te worden aangesloten op de uitgangsaansluiting van onze radionische instrumenten om selectieve potentieremedies te creëren met behulp van een paar gemeenschappelijke homeopathische mogelijkheden op basis van de MGA-remediemakers van Malcolm Rae. De beschikbare potenties zijn 6C, 12C, 30C, 100C, 200C, M, 10M, 50M, CM, MM, 10 MM