Op voorraad

* Draadloos Shiatsu massagekussen met Edel shungite, Schumann

Model: SM024
Shiatsu massagekussen voor in de nek, schouders, rug, buik, been- en voetgebied met 2x2 massagekoppen en 4 infrarood LEDs die ook warmte afgeven; kan los of met de elastische band aan bureaustoel of auto stoel bevestigd worden. Volledig automatisch:...
€150,00 129,99
  • Model
  • SM024

Beschrijving:

Shiatsu massagekussen voor in de nek, schouders, rug, buik, been- en voetgebied met 2x2 massagekoppen en 4 infrarood LEDs die ook warmte afgeven; kan los of met de elastische band aan bureaustoel of auto stoel bevestigd worden.
Volledig automatisch: schakelt om de 30 seconden de draairichting om en na 15 minuten schakelt het kussen automatisch uit. De draairichting kan ook manueel omgeschakeld worden en infrarood verwarming uitgeschakeld.

In dit bestaand shiatsu massagekussen hebben wij de volgende aanpassingen gemaakt:
- Inbouw 12V oplaadbare Li-ion batterij voor draadloos gebruik voor minstens 10 beurten van 15 minuten
- Links en rechts naast de koppen 2 zakje vastgekleefd met elks 50 gram Edel shungiet brokjes
- Schumann generator gemoduleerd met 528Hz DNA repair die Tesla en Mpoebius spoeltje aanstuurtHet gebruik van 2 dubbele massagebollen bootst meer de massage van een menselijke masseur na ten opzichte van modellen met 2x 4 bollen. De 4 infrarood LEDs genereren ook een aangename warmte van ongeveer 45 graden en straling gaat ook door de kleding.

Door de inbouw van de oplaadbare batterijen is men niet afhankelijk van een stopcontact in de buurt en kan het toestel overal gebruikt worden. Het toestel kan ook gebruikt worden tijdens het opladen met de meegeleverde lader met 1,5m kabel.

Diepweefselmassage: 4 diep knedende massageknopen helpen spierstijfheid te ontlasten. Rug massageapparaat met warmte helpt bij de nekontspanning en verlicht spierspanning. Het biedt je een aangename massage-ervaring. En deze 1 functietoets maakt de bediening eenvoudiger en comfortabeler.
Veelzijdig en ergonomisch: dit massagekussen simuleert de massagetechnieken van professionele masseurs en biedt de ultieme echte massage ervaring. Het kan aan je ontspannende nek-, schouder- en rug behoeften voldoen, de gebruikte delen zijn nek, schouders, armen, dijen, kuiten en andere verschillende lichaamsdelen.

Foto verschillende gebruiksmogelijkheden:


Veiligheidsverwarmingsfunctie: het nek- en rug massageapparaat beschikt over een infraroodverwarmingsfunctie, die pijnlijke spieren verlicht en de doorbloeding bevordert. Met de oververhittingsbeschermingsfunctie schakelt hij 15 minuten na het inschakelen automatisch uit en biedt je een aangename massage-ervaring en een veilige en passende massagetijd.
Verstelbare elastiek: op de achterkant van het massagekussen bevindt zich een verstelbare elastische multifunctionele riem, waarmee je het shiatsu-massagekussen aan de rugleuning van de bureaustoel kunt bevestigen, de handen kunt loslaten en eenvoudig kunt masseren.