Op voorraad

* Draadloze Rife rode LEDs arm of enkelband

Model: AR250
Verstelbare Velcro armband of enkelband met 14 rode of 7 rode + 7 full spectrum wit LEDs met aangehechte Bluetooth versterker en 300 mAh oplaadbare batterij. Tevens wordt  op een tweede kanaal via een spoeltje een elektro-magnetish veld opgewekt...
€120,00 99,00
  • Model
  • AR250

Beschrijving:

Verstelbare Velcro armband of enkelband met 14 rode of 7 rode + 7 full spectrum wit LEDs met aangehechte Bluetooth versterker en 300 mAh oplaadbare batterij. Tevens wordt  op een tweede kanaal via een spoeltje een elektro-magnetish veld opgewekt met een bereik van 20 cm.

Via Z-APP worden de frequenties of sequenties gekozen en aangestuurd.

Verstelbaar voor arm of enkel van 16 tot 25 cm omvang.

Als armband hoeft de band niet strak aangetrokken worden en is het meest comfortabel met wat speling. Best de module aan de bovenzijde van de hand en de LEDS onderaan waar de pols aders liggen.

 

Meegeleverde korte batterij laadkabel en opbergzakje.

 

Gebruik en mogelijke voordelen:

- ideaal voor mensen die veel GSM, laptop en muis gebruiken; de freqenties zoals Schumann werken ook tegen de enorme elektrosmog die deze toestellen uitstralen.

- helpt bij Repetitive strain injury (RSI); dit is een verzamelnaam voor allerlei klachten die te maken hebben met het gebruik van een computermuis

- verbetert het celmetabolisme 

- verlichting van pijn bij mensen met reumatoïde artritis

- kan helpen bij neurologische aandoeningen, depressie en angst

 

 

De Bluetooth-versterker module heeft een aan/uit schakelaartje en is beschermd met een transparante krimpfolie.

De LED module heeft tevens een transparante polyester afscherming.

De intensiteit van de LEDs wordt geregeld met het volume van de GSM.

Via een Micro-USB kabeltje kan de batterij  opgeladen worden via elke standaad USB poort. De schakelaar moet op AAN staan voor opladen.

De batterij is goed voor 1 tot 2 uur gebruik afhankelijk van de ingestelde intensiteit.

 

Kies voor 14 rode LEDS of een combinatie van 7 rood en 7 full spectrum wit:

- Model 1: 14 rode LEDS 660 nm

- Model 2: 7 rood en 7 full spectrum wit

 

Foto elektro-magnetisch spoeltje op 2de kanaal:

 

Gebruik en mogelijke voordelen:

Roodlicht is een niet-giftige en onschadelijke natuurlijke remedie.

660 nm rood licht dringt door in de huid waardoor deze verjongt, het celmetabolisme verbetert, spierpijn en pijn verlicht.

Zeker bij gebruik van de armband kan het tevens de aan de oppervlakte liggende aders bereiken en via het bloed alle organen en cellen.

 

Alternatief gebruik:

- monteer rond transparant drinkglas voor vitalisatie van water en andere dranken en imprinting van frequenties of homeopatische remedies

- inpregneer kleine sieraden en edelstenen met frequenties; bv. gebruik 1024 Hz om bergkristal te reinigen.

- vitaliseer en inprint alle mogelijke olien, zalven en andere middelen die aan het lichaam aangebracht worden zoals smink, shampo, enz.

 

Wil men de band lange tijd gebruiken kan de module (eventueel met een langere USB kabel) continue met een USB poort of powerbank verbonden worden.

OPGELET: het is door de constructie een relatief fragiel toestel en is niet geschikt voor 'ruw' gebruik zoals balsporten en dergelijke; gelieve omzichtig te behandelen en gebruiken. Ook daardoor niet geschikt voor kleine kinderen zonder toezicht.

 

Levertermijn: 3-5 werkdagen