Op voorraad

* Edel shungiet harmonisers met edelsteen cilinder in hars

Model: RH577
Edel shungiet harmoniser set waarvan één van gereinigd Edel shungiet brokjes 10-12 mm en de andere met 12 verschillende edelsteen trommelsteentjes, beide ingegoten in helder polyester hars. Beide zijn 11 cm lang en met 30 mm doormeter. De Edelshu...
129,00
  • Model
  • RH577

Beschrijving:

Edel shungiet harmoniser set waarvan één van gereinigd Edel shungiet brokjes 10-12 mm en de andere met 12 verschillende edelsteen trommelsteentjes, beide ingegoten in helder polyester hars.

Beide zijn 11 cm lang en met 30 mm doormeter.
De Edelshungiet staaf weegt 110 gram en de edelsteen 160 gram.Minstens 5 maal sterker dan onze standaard cilinders van shungiet en speksteen.
Met het hars tevens een extra orgon effect.

Na verschillende mislukte pogingen hebben we uiteindelijk reproduceerbare mallen kunnen maken om deze cilinders te kunnen gieten; het maken van de mallen kost meer tijd dan het gieten en ze kunnen slechts eenmaal gebruikt worden.

De shungite is Ying en de andere Yang.

Harmoniserende cilinders worden ook wel farao cilinders genoemd omdat verschillende beelden in Egypte ermee uitgerust zijn. Op de meeste beelden wordt het linker been iets vooruit gezet.
Ze zijn een krachtig hulpmiddel voor het laden en het bereiken van harmonie van lichaam en geest. Bio-energie specialisten beschouwen farao cilinders als twee energieke pijlers: Ying pijler (links) en Yang pijler (rechts). Deze energie verhoogt ook de menselijke aura en reinigt het lichaam. Een van de leidende mechanismen van minerale cilinders is de energie-informatie door middel van actieve biologische punten van de handen.

Het is aangeraden om de Ying cilinder van schungite in de linker hand vast te houden en de Yang cilinder in de rechterhand .
Ga zitten in een ontspannen houding zonder de benen te kruisen. Om het effect te verhogen is het raadzaam om je ogen te sluiten, alle gedachten te bannen en je volledig te concentreren op de gevoelens. Het is raadzaam om te beginnen met de 3-5-minuten durende sessies en geleidelijk aan de sessie te verlengen tot 10-15-minuten. Het effect van "laden" en harmonisatie zal worden gehandhaafd voor ongeveer twee dagen.
Het wordt aanbevolen de cilinders tweemaal per dag (in de ochtend en in de avond) te gebruiken gedurende twee weken enn dan een week niet te gebruiken.Aanbieding: onderstaande set is niet helemaal gelukt omdat een deel van het hars is uitgelopen; wij bieden deze aan aan de helft van de prijs; bestelling alleen per email.

Het gebruik ervan is niet aanbevolen voor mensen met acute hart-en vaatziekten (hartinfarct, stenocardia), die het slachtoffer zijn van een beroerte, die last hebben van zenuwziekten en psychische aandoeningen, acute infectieziekten en voor zwangere vrouwen (in het laatste stadia).De cilinders worden op bestelling geproduceerd en levertermijn is 3 werkdagen.