1,2 kg getachyoniseerd Himalayazout met een korrelgrootte van 0,1 tot 0,3 mm; dit heeft een voordeel dat het beter te doseren is en minder gemakkelijk klontert in een strooibokaal dan het fijner gemalen zout.
Geleverd in een PET pot met ons 35mm ULE hologram
Extra getachyoniseerd in onze grote tachyon generatoren en via grote Tesla spoelen met frequenties geladen: Schumann 7,83 - 432 - 528 - 741 Hz. Zout is het beste om te tachyoniseren en te impregneren met frequenties.
Door de iets grovere structuur kan het ook als badzout of voor een voetbad in een katoenen zak gebruikt worden.
Normaal wordt voor een bad 300 tot 500 gram aangeraden. Door het tachyonisatieproces is slechts de helft nodig. Ook ideaal om toe te voegen bij voetbaden met ons ruw shungiet.
Het voordeel van zout bij baden is niet alleen het mineraliseren van noodzakelijke mineralen via ons grootste orgaan de huid maar tevens om te detoxen en de schadelijke stoffen te verwijderen.
Himalayazout is afkomstig uit het Zuidwestelijke Himalaya gebied dat van oudsher bekend staat als een bijzonder kostbaar en geneeskrachtig gebied. Het oerwater diep in het binnenste van de Himalaya werd omgevormd tot zoutkristal waarin scheppingskracht is opgeslagen. Het wordt geschat op een ouderdom van meer dan 250 miljoen jaar. Wonderwel blijkt de zoutmythe overeen te stemmen met wetenschappelijke feiten. Het leven is ontstaan in het water. Dat water ofwel de oerzee bevat de bouwstoffen van het leven, de elementen waaruit ook ons lichaam nog steeds bestaat. Himalayazout is afkomstig uit opgedroogde delen van de oerzee. Het bevat de levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding.
Himalayazout is ook een ideaal dieet supplement. Ons lichaam smeekt om minstens 70 sporenelementen. Door de eenzijdige bemesting, monoculturen en uitgeputte grond krijgen onze groenten slechts enkele noodzakelijke sporenelementen. Een tomaat bijvoorbeeld heeft er 50 nodig maar de tomaten die wij kopen hebben er maximum tien. Omdat ons lichaam er niet genoeg vindt in ons voedsel blijft onbewust het hongergevoel om de ontbrekende sporenelementen te bekomen met te veel lichaamsgewicht als gevolg.