Op voorraad

* GSM/tablet mini Schumann zapper 9-25V

Model: SG444
Schumann generator/spininverter ingebouwd in variabele instelbare USB converter die kan ingesteld worden tussen 6 en 25V uitgangsspanning met display. Sommige sensitieve gebruikers van onze zappers zijn in het begin te gevoelig voor onze zappers met...
€130,00 123,50
  • Model
  • SG444

Beschrijving:

Schumann generator/spininverter ingebouwd in variabele instelbare USB converter die kan ingesteld worden tussen 6 en 25V uitgangsspanning met display.

Sommige sensitieve gebruikers van onze zappers zijn in het begin te gevoelig voor onze zappers met vaste spanning. Met deze zapper kan men beginnen met een lagere spanning en langzaam opbouwen. wij raden aan een spanning te selecteren zodat de trillingen duidelijk voelbaar zijn.
De ingebouwde LED geeft de grootte van de stroom weer die door het lichaam gaatOptioneel verkrijgbaar met extra kleefstrips (3 sets) en oorclips: kies hiervoor 'Optie set' bij 'Combinatie'.Keuze tussen lege of gevulde handcilinders; 1 met edelsteen mix en andere met standaard of edel shungiet.

Keuze tussen standaard USB poort voor aansluiting op laptop, powerbank of andere USB poort of met USB-C of Apple kabel voor aansluiting op smartphone.