Niet op voorraad

* Hado PET fles 500 ml met optionele bioresonator

Model: HF147
Alphasurya heeft verschillende nieuwe producten ontwikkeld gebaseerd op het EM HADO principe en deze gecombineerd, uitgebreid en verbeterd met onze tientallen andere technologieën zoals tachyon, orgon, vitalisatie, anti-elektrosmog, (Edel) shung...
59,00
  • Model
  • HF147

Beschrijving:

Alphasurya heeft verschillende nieuwe producten ontwikkeld gebaseerd op het EM HADO principe en deze gecombineerd, uitgebreid en verbeterd met onze tientallen andere technologieën zoals tachyon, orgon, vitalisatie, anti-elektrosmog, (Edel) shungiet, Schumann resonantie, digitale homeopathie, bioresonantie, ULE, ?

Een groot verschil met standaard Hado is dat wij geen gewoon touw gebruiken maar bedraad touw (schrikdraad), bestaande bekabeling (220V net) of getwiste kabels (Moebius spoelen) waardoor wij frequenties of digitale homeopathie sturen.

Wat is Hado?
Hado is een Japans begrip. Letterlijk vertaald betekent Hado ?vibratie? en is gebaseerd op de theorieën van Prof. Dr. Teruo Higa. Een belangrijk onderdeel van zijn theorie is het overdragen van informatie en energie door resonantie. Masuro Emoto (van de water kristallen) zegt hierover: ?Hado is de wezenlijke vibratie die zich aan de basis van alle materie bevindt. Het is de kleinste eenheid van energie?. De Hado bronnen met EM zorgen dus voor een herstellend Hado evenwicht in de omgeving waar ze worden toegepast.

Wat is een EM Hado bron?
Met een EM Hado bron kan een harmonieveld gecreëerd worden. Door de EM Hado bron te bevestigen aan een touw, en met het touw een gebied te omtrekken, creëer en concentreer je het resonantie veld binnen de omtrek van het touw. Het touw functioneert als (EM) barrière die de resonantie naar binnen keert en zo het resonantie veld concentreert en versterkt. Meer info over hado vindt je hier en hier

Wat is EM?
EM is de afkorting van Effectieve Micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. EM verbetert de bodemkwaliteit, de bodemvruchtbaarheid, de groei en de kwaliteit van gewassen aanzienlijk en wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens & dier te verhogen. De toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.
Het gehele principe achter alle EM producten is harmonie scheppen en in dit geval een harmonieveld scheppen. Dus hoe en waar je het ook toepast er zal harmonie ontstaan: gewassen en planten groeien beter, zieke planten worden beter, dieren worden weer gezond, mensen worden gezonder, etc

Foto hado fles met Moebius verbinding waterdichte bioresonator:


Standaard ingrediënten:
- EM-X Gold , EM-X Super Cera C keramiekpoeder, rietsuikermelasse, Keltisch zeezout, houtskool, , EM-X Gold en aan de buitenkant twee 3 Volt knopbatterijen
- EM-X Gold zijn de stofwisselingsproducten van Effectieve Micro-organismen zoals melkzuurbacteriën en gisten;
- EM-X Keramiek is keramiek waar Effectieve Micro-organismen en EM-X Gold is meegebakken in de met EM gefermenteerde klei;

Het microleven in de EM Hado fles kan doorgaan en is mede afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Vooral bij EM Hado bronnen, die bij kamertemperatuur binnen staan of buiten staan bij warmere buitentemperaturen, kan het microleven zich voortzetten. Hierdoor ontstaat koolzuurgas, wat de EM Hado fles doet opzetten. Het is dan noodzakelijk om de fles (regelmatig) te ontluchten (want anders kan hij bij te grote druk en bolling barsten).
Het eenvoudigste is de stopp iets los te draaien maar wij leveren ook waterstoppen voor automatische ontluchting.

Alphasurya extra ingrediënten en uitbreidingen:
Orgon poeders, gevitaliseerd water, getachyoniseerde edelstenen, clinoptololiet zeoliet, shungietpoeder, Edel shungiet brokken, koper snippers en spiralen, Moebius spoelen, bergkristal spitsen, Herkimer diamantjes, heilige geometrie (levensbloem, symbolen op siliconen armband), verschillende zouten, etherische oliën, ULE, ?

Orgon poeders: bergkristal poeder, koperpoeder, aluminiumpoeder, magnetietpoeder, ijzerpoeder, clinoptololiet zeolietpoeder, EM-X keramiek Cera poeder, bentonietpoeder, actieve koolstof poeder, bicarbonaat poeder, kurkuma, gember, salie, ?

Zouten: emx-gold-zout, Sea Crop, Himalaya zout, Guerande zeezout, Dode zee zout, Haliet.

Etherische oliën: o.a. Eucalyptus, Kamfer, Frankincense, Lemon, Myrrh, Patchouli, Cinnamon, Orange, Tee tree, ?

ULE: via onze met ULE (United Light Energy) siliconen bandjes wordt deze extra energie toegevoerd; tevens de bronenergie van DONAVE.

Bioresonantie: Schumann resonantie analoog microprintje of digitaal via MP3, via onze bestaande MBR?s en digitale homeopathie generatoren, en nieuwe toestellen: speciaal ontwikkelde generatoren voor buiten (waterspat-dicht), uitbreiding Schumann Corrector met 2 Hado flesjes die via geïsoleerde koperdraad verbonden zijn met de massazijde van de vrije transformator winding voor extra modulatie op de 240 V stopcontact bedrading.

Foto Schumann Corrector met twee 20 ml hado glazen flesjes:


Verder nog nieuwe opstellingen voor binnenshuis, bureel, slaap- en kinderkamer met geïsoleerde koperdraad, Hado hangers en juwelen, combinaties met (Edel) shungiet, etc

In plaats van standaard touw worden stroom geleidende verbindingen gemaakt zoals schrikdraad, koperleidingen, Moebius spoelen, en elektriciteitsleidingen die niet alleen het Hado veld versterken maar een extra sterk energetische, helend en weldoend informatieveld genereren.

De hado fles is ook goed te combineren met onze 200 m Super Moebius spoel door de dunne connectiekabel enkele malen rond de fles te winden.

Foto Schumann module Mobius combinatie:


Foto Bioresonator Mobius combinatie:


Hado fles met bioresonator met waterdichte behuizing

De transparante zijde van de behuizing is met Velcro met de hado fles verbonden; het zwarte afschroefbaar zwarte deksel geeft toegang tot de module en via het gat wordt de USB voedingskabel verbonden met de optionele zonnecel-batterij en de uitgang verbonden met de 2 uiteinden van de schrikdraad.

Foto hado fles met zonnecel batterij en waterdichte bioresonator:


Foto links de verbinding met batterij en koord; foto rechts inwendige verbindingen:


De firma Agrishop biedt vele producten aan voor schrikdraad en accessoires.
Bij de keuze van schrikdraad adviseren wij alleen RVS geleiders te nemen en geen koperdraad om de totale weerstand zo hoog mogelijk te houden (minstens 4 ohm/m).

Enkele voorbeelden:
- Schrikdraad koord 6 mm
- Schrikdraad kunststof 6 mm
- Schrikdraad lint 10 mm
- Glasvezelpaal 83 cm
- Isolator voor glasvezelpaal
- Verbinder koord
- Verbinder lint

Foto tuinopstelling met waterdichte bioresonator en witte 6 mm schrikdraad:


Bij een bestelling van de hado met bioresonator zoals beschreven hierboven wordt, naast de fles, het volgende bijgeleverd:
- 3 ULE shungiet siliconenbandjes voor montage
- Bioresonator module in waterdichte behuizing
- USB voedingskabel
- Micro-SD kaart met SD convertor
- Handleiding

De bufferbatterij met zonnecellen is optioneel.

Bij bestelling van alleen de hado PET fles zitten er standaard 2 ULE shungiet siliconenbandjes rond de fles.