Op voorraad

Healing Klankstaaf OM 65cm

Model: KS065
Healing Klankstaaf OM (136,1 Hz, tussen de tonen C en Cis in, eerste chakra), van 65 cm lengte. Deze klankstaven zijn door ons extra getachyoniseerd en met bepaalde frequenties 'bewerkt'. Ze zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwali...
195,00
  • Model
  • KS065

Beschrijving:

Healing Klankstaaf OM (136,1 Hz, tussen de tonen C en Cis in, eerste chakra), van 65 cm lengte.

Deze klankstaven zijn door ons extra getachyoniseerd en met bepaalde frequenties 'bewerkt'.

Ze zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaven zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

De geluidstrillingen die deze ?energy chimes? voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra?s.

Kunnen ook gebruikt worden om achter luidsprekers gemonteerd te worden die volgens 'kenners' het geluid sterk zou verbeteren omdat ze gaan meetrillen.