Op voorraad

* Hologram set in kleefbare hoes 52x6 cm

Model: HD652
Op vraag van verschillende klanten hier een shungiet/hologram combinatie in plastiek doosje dat met de bijgeleverde 3M fixatietape gemakkelijk op het lichaam kan gekleefd worden. Het transparant doosje heeft een doormeter van 52 mm en is 6 mm dik....
€28,00 25,20
  • Model
  • HD652

Beschrijving:

Op vraag van verschillende klanten hier een shungiet/hologram combinatie in plastiek doosje dat met de bijgeleverde 3M fixatietape gemakkelijk op het lichaam kan gekleefd worden.

Het transparant doosje heeft een doormeter van 52 mm en is 6 mm dik.

Binnenin zijn 2 van onze hologram stickers gekleefd, keuze uit 2 modellen:
- Model 1: ultradun shungiet plaatje 40x2 mm met extra verzinkt stalen plaatje 35 mm 1 mm dik met neodymium magneet in het midden
- Model 2: 6-laags hologram sticker met 42 mm shungiet laag op groen silicium folie en onder het extra verzinkt stalen plaatje nog extra een dubbellaags diamantschijfje 35 mm 0,5 mm dikDe 3M Micropore hypoallergene papieren medische hechtpleister is geschikt voor de gevoelige huid. Ze zijn microporeus, waterdamp- en luchtdoorlatend zodat de huid kan ademen is speciaal voor vastkleven van toestellen op de huid.
De meegeleverde tape is 2,5 cm breed en 9 meter lang en kan eenvoudig afgescheurd of geknipt worden.
Men kan desgewenst de tape kruisgewijs aanbrengen.

Je kan het doosje met de hologram zijde naar het lichaam of naar buiten kleven; naar binnen geeft meer een 'gevende' functie (heling) terwijl naar buiten gericht een meer 'verwijderende/trekkende' functie heeft (bv. wegnemen van pijn); test beide methodes uit.

De doosjes kunnen zonder tape ook gebruikt worden om in de zakken of handtas te steken of als onderzetter voor dranken. Of leg ze op je werkplaats naast of op of onder je laptop of GSM.