Op voorraad

* Laser Schumann generator met vele opties

Model: NL223
Tijdelijk introductie korting van 10%. Universele 7,8 - 528 Hz generator/zapper met dubbele laser, interne spoelen en oorclips; extra optiepakket met kleefpads, hoofdtelefoon met Tesla/Moebius spoeltjes en enkele laser. Optionele oplaadbare Li-Ion...
€105,00 94,50
  • Model
  • NL223

Beschrijving:

Tijdelijk introductie korting van 10%.

Universele 7,8 - 528 Hz generator/zapper met dubbele laser, interne spoelen en oorclips; extra optiepakket met kleefpads, hoofdtelefoon met Tesla/Moebius spoeltjes en enkele laser. Optionele oplaadbare Li-Ion 9V batterij.

Gebruik in neus
Door de vele goed bereikbare bloedbanen in de neus en bereikbaarheid van pijnappelklier (derde oog) en hersenvlies is het, naast typische neus-aandoeningen zoals hooikoorts en verkoudheid, ook ideaal voor frequentietherapie voor het ganse lichaam via de bloedbanen, hersen activatie en pijnappelklier (7e chakra, ofwel kruin chakra).

De lasers zijn niet alleen bruikbaar in de neus maar kunnen tevens op andere plaatsen van het lichaam gebruikt worden tegen pijn of helen van wondjes of voor acupunctuur applicaties. Tevens uitermate geschikt om water te vitaliseren.Deze versie is een goedkoop toestel dat wij aankopen en uitbreiden met onze technologieën; hier worden laserdiodes gebruikt die een zeer specifieke 650 nm golflengte hebben terwijl normale diodes een veel breder kleurspectrum hebben van tientallen nm. Het toestel zendt een constante spanning naar de lasers en heeft alleen als elektronica een timer van 4 minuten.

De volgende aanpassingen zijn gemaakt:
- Onze Schumann en 528Hz 'DNA repair' printjes toegevoegd zodat een gemoduleerd signaal ontstaat met beide frequenties die de lasers laten knipperen.
- Grote Moebius en Tesla spoelen in serie met de lasers aansturing.
- Edel shungiet brokken en bergkristal ingekleefd in de behuizing.
- Standaard pakket geleverd met oorclips
- Optioneel accessoires pakket met enkelvoudige laser, kleefpads en hoofdtelefoon met Tesla/Moebius spoeltjes.
- Optionele infrarood unit met 810 nm IR en 655 nm rode LED; IR dringt veel dieper door in het weefsel.
- Optionele oplaadbare Li-Ion 9V batterij.

Foto links optiepakket; rechts dubbele en enkele laser:


De basisprijs is voor het toestel met dubbele laser en oorclips. Het optiepakket heeft extra:
- enkelvoudige laser o.a. voor gebruik in de oren, mond en accupunctuurpunten
- kleefpad stekker met 3 kleefpad paren
- Onze oortjes met Tesla en Moebius spoeltjes om het toestel te gebruiken tegen elektrosmog

Foto links extra printjes en spoelen; rechts IR module (zonder spoelen omdat deze reeds in de module zitten):


Gebruik voor ontstekingen van het neusslijmvlies, Rhinitis, Sinusitis, hooikoorts, astma, huisdier- en huisstofallergieën.

Verbeteren rode bloedcellen, bloedviscositeit, cholesterol, verwijden van de bloedvaten; effect op het voorkomen van trombose.

Door het fotochemische effect is er een toename van zuurstof en verbetering van metabolisme, immuniteit en stofwisseling, weerstand tegen oxidatie en verwijdering vrije radicalen.

Aanbevolen gebruik: twee maal per dag 4 minuten deze lichttherapie toepassen; na de eerste positieve effecten kan de behandelingsfrequentie desgewenst afgebouwd worden naar één behandelingen per dag. Het toestel schakelt automatisch uit na 4 minuten.

Foto links afmetingen; rechts oplaadbare batterij:


- Afmetingen: 65x90x25 mmm
- Groene LED knippert als de stekker niet (goed) is ingestoken.
- Afneembare hulsen rond lasers om eenvoudig te kunnen desinfecteren met zeep, colloïdaal zilver of alcohol.
- Laser en zeker IR module: richten op de ogen vermijden.
- Water vitalisatie: hang de module met 1 laser op een glas, beker, kan of fles en start de timer van 4 minuten.Levertermijn 3 werkdagen.

Kies onderaan het accessoire pakket, de extra IR module of de oplaadbare batterij: