Op voorraad

* Micro oplaadbare Schumann module set

Model: SE588
Deze combinatie is een meer compact en handiger alternatief voor onze contactzappers met koperen schijfjes of handcilinders. Op een Li-Ion batterij van 1000 mAH is ons Schumann printje gekleefd met als uitgang 2 clip 35 mm connectors. Om het gehee...
€109.999,89 99,00
  • Model
  • SE588

Beschrijving:

Deze combinatie is een meer compact en handiger alternatief voor onze contactzappers met koperen schijfjes of handcilinders.

Op een Li-Ion batterij van 1000 mAH is ons Schumann printje gekleefd met als uitgang 2 clip 35 mm connectors. Om het geheel compact te houden kunnen de 2 onderdelen maximaat 15 cm van elkaar verwijderd zijn.  Een velcro band wordt meegeleverd om de unit tussen de sets aan te brengen; de module zelf kan ook tussen de kleding of onder de polsband gestoken worden.


Met een minischakelaar en een LED is er een controle op de werking. De kleine connector kan verbonden worden met de meegeleverde USB batterijlader. De uniet is kortsluitbeveiligd maar te lange kortsluiting zal de batterijduur verminderen, Bij normaal gebruik kan de unit dagenlang gedragen worden zonder bijladen.

 

Door de lage spanning ban 3,7V is er weinig irritatie zodat het lang of continue kan gedragen worden. De kleine stroom tussen de 2 componenten gaat elektronen afgeven aan de onderliggende bloedvaten en deze zo via de bloedbaan afgeven naar de cellen en organen. Ziekte gaat vooral gepaart met lage celspanning die ideaal 70 mV is. Tevens werkt het ook als een anti-oxydant door de elektronen te koppelen.

 

Ideaal voor elektrosensitieve personen die hiermee zich ongemerkt kunnen beschermen tegen elektrosmog door de neutraliserende Schumann resonantie.

 

Er wordt de volgende clipset meegeleverd:
- Verstelbare armband
- Handschoen
- Polsband
- 2 kleefstrips
Optioneel kunnen een knieband, eleboogband en kous worden bijbesteld.

 

De volgende combinaties kunnen worden gebruikt:
- armband + polsband
- armband + kleefstrip
- handschoen + polsband
- polsband + kleefstrip
- 2 kleefstrips
- combinaties met optionele knieband en eleboogband

 

Optioneel kan ook de Komplete contact kit met zilverdraad worden bijbesteld: (Model: CS332).

 

Kleefstrips kunnen in sets worden bijgekocht o.a. bij BOL of Amazon tegen ongeveer 1-2 euro per stuk.