Op bestelling

Orgon Gizeh 32 mm buizen plooibare piramide 130-280 cm

Model: GP290
Deze Egyptische Gizeh piramides zijn gemaakt van witte PVC buizen van 32 mm doormeter en geheel of gedeeltelijk gevuld met een orgon mix. Bovenaan een 20 cm hars orgon piramide met shungiet bergkristal, aluminium, spoelen en optioneel verschillende b...
€690,00 621,00
  • Model
  • GP290

Beschrijving:

Deze Egyptische Gizeh piramides zijn gemaakt van witte PVC buizen van 32 mm doormeter en geheel of gedeeltelijk gevuld met een orgon mix. Bovenaan een 20 cm hars orgon piramide met shungiet bergkristal, aluminium, spoelen en optioneel verschillende bioresonantie opties (op de foto nog met plastiek top).

Algemeen
Het grote voordeel van deze piramide is dat afhankelijk van de opstelling weinig plaatsruimte ingenomen wordt met voldoende ruimte voor een stoel of zetel omdat per hoek 3 scharnierpunten voorzien zijn. Hierdoor kan de piramide rechtop gezet worden waarbij slechts 140x140 cm plaats wordt ingenomen; door de onderste gedeelte evenwijdig te plooien met de hoek van het bovengedeelte bekomt men een piramide van 280 cm basis en 175 cm hoogte; de poten kunnen ook naar onder weggedraaid worden of afgenomen voor een basispiramide van 130 cm basis en 80 cm hoogte; voor opberging of vervoer kan de top orgon piramide worden afgenomen en de zijbuizen plat geplooid worden.

Foto met de verschillende opstellingen:


Alle buizen hebben een lengte van 1 meter. Totaal zijn er 16 buizen.
De bovenste orgon piramide heeft 4 montagegaten waarin zijbuizen worden ingeschoven; standaard is een stereo audio stekker in het midden mee ingegoten die verbonden is met een Tesla en Moebius spoel om via een smartphone en Z-App frequenties te genereren; de gsm kan via de meegeleverde audio krulkabel en Velcro op de zijkant van de piramide worden vastgezet.

Een deel of alle buizen worden opgevuld met een orgon mengsel van gemalen bergkristal, shungiet en een open koperen dikke Moebius spoel in de volle lengte. Standaard worden 8 buizen gevuld meegeleverd die men kan gebruiken voor de horizontale opstelling (onderzijde en middengedeelte); desgewenst ook bruikbaar voor de 8 poten of de gehele bovenste piramide; 8 extra gevulde buizen kunnen optioneel worden bijbesteld.
De inhoud voor 1 meter buis is ongeveer 0,6 liter en heeft een gewicht van ongeveer 1 kg totaal.

Foto met vertikaal onderstel:


Foto met 290 cm opstelling:


Foto geplooid onderstel:


Voor verzending worden de piramides geleverd in 2 pakketten; 1 voor de buis modules van 1 meter en een ander pakket met de top piramide, de hoekstukken en de eventuele accessoires.

Top piramide
De piramides waarmee de top wordt afgesloten zijn gelijkaardig een onze Orgon shungiet lagen piramide met dit verschil dat er 32 mm bevestigingen mee zijn ingegoten. Tevens de stereo audio stekker in het midden met een Tesla en Moebius spoel.

Montage
- de buizen hebben een productie tolerantie van ongeveer 1 mm en kunnen soms te los in de tussenstukken zitten; daarom wordt een rol plakband meegeleverd om indien nodig rond de uiteinden te draaien om de stukken stevig te verbinden.
- de hoekdelen zijn door ons reeds gemonteerd en voorzien van tape zodat ze stevig verbonden zijn maar toch nog kunnen scharnieren.
- monteer de 4 basis buizen en de 4 schuine delen
- leg de piramide op 1 zijde en monteer dan de 8 onderste buizen
- monteer de 90 graden hoekstukken op 4 buizen voor de onderzijde
- schuif deze onderstukken lichtjes op de 8 poten
- zet het totaal terug recht en duw en klop op de scharnier T-stukken om de buizen volledig in de tussenstukken te fixeren
- plooi de buizen onder de piramide om gemakkelijk de top orgon piramide op de 4 zijbuizen vast te zetten.
- wordt de piramide op een vaste plaats gezet en moet deze nooit verhuizen of gedemonteerd worden dan kunnen alle niet scharnierende verbindingen met plastieklijm gelijmd worden.
- is na een tijd de verbinding van de scharnier tussenstukken te los, gebruik dan nieuwe tape en draai deze vond de buis tot dat de buis goed klemt

Piramides worden het beste geplaatst met een basis zijde naar het magnetische noorden gericht; gebruik hiervoor een compas.
Lees hier een uitgebreid PDF ebook The Complete Pyramid Sourcebook over de energetische eigenschappen van zowel Gizeh en Russische piramides.

Indien gewenst kunnen kleinere versies geleverd worden met buizen die korter zijn dan 1 meter; prijs op aanvraag.

Levertermijn: de piramides worden op bestelling geproduceerd en de levertermijn is gemiddeld 10 werkdagen.

Kies hier onderaan 8 of 16 voor het aantal gevulde orgon buizen: