Op voorraad

* Petrovsky-Edelshungiet brokken op standaard

Model: PE300
Dit is een selectie van de 'Betaalbare Edel shungiet brokken 80-90pct koolstof' die wij op een standaard van roestvrij staal gemonteerd hebben.   Petrovsky shungiet type II brokken met stukjes edel shungiet; deze laatste noeme...
€160,00 120,00
  • Model
  • PE300

Beschrijving:

Dit is een selectie van de 'Betaalbare Edel shungiet brokken 80-90pct koolstof' die wij op een standaard van roestvrij staal gemonteerd hebben.

 

Petrovsky shungiet type II brokken met stukjes edel shungiet; deze laatste noemen wij ook 'kwaliteit B' Edel shungiet en zijn brokken die uitgekapt zijn 1 tot 10 meter naast en onder de oorspronkelijke edel shungietmijn. Ze zijn meestal te herkennen en onderscheiden van zowel A kwaliteit Elite, Petrovsky en standaard shungite door de typische lagen van ongeveer 5 à 10 mm en de vierkantige uitkapvorm.
Deze stukken zijn minder visueel aantrekkelijk door de bruine en grijze vlekken en worden daardoor nog aan redelijke prijzen verkocht en kunnen wij ze ook aan zeer gunstige prijzen aanbieden.
Door ons worden ze grondig gereinigd door afschuren, afslijpen met rvs borstels en finaal met acryl hoogglans vernis tot mooie briljante sierstukken.
Door de 10-20% voornamelijk bergkristal, pyriet en ijzer inhoud heeft het ook een sterk orgon effect.

 

Het gewicht varieert van 300 tot 1000 gram.

 

Mooie sierstukken om in huis te plaatsen of op de werkplaats tegen elektrosmog. Deze grote brokken kunnen in een hele (slaap-)kamer de EMS neutraliseren.

 

Foto Model 1 tot 4:; v.l.n.r. 330, 260, 440, 560 gram

 

 

Foto Model 5 tot 8:; v.l.n.r. 590, 600, 910, 1060 gram

 

 

Opgelet: wil je deze stenen testen op geleidbaarheid dan gebruik je best spelden om door de vernislaag te prikken.