Op voorraad

* PROMO Houten zittende boeddha 30 cm met edel shungiet brok

Model: SB038
Tijdelijk met 40% korting. Prachtige handgesneden getachyoniseerde Boeddhabeelden van 30 cm hoogte uit Suar hout. Op de armen een grote Edel shungiet brok van 25 tot 30 gram. Als rechtstaande figuur zouden deze Boeddha's wel 60 cm groot zijn. Ze zi...
€320,00 192,00
  • Model
  • SB038

Beschrijving:

Tijdelijk met 40% korting.

Prachtige handgesneden getachyoniseerde Boeddhabeelden van 30 cm hoogte uit Suar hout. Op de armen een grote Edel shungiet brok van 25 tot 30 gram. Als rechtstaande figuur zouden deze Boeddha's wel 60 cm groot zijn.

Ze zijn uit Suar-hout gesneden door Balinese ambachtslieden, die deze gereedschappen op een traditionele Balinese manier gebruiken en elk detail tot leven brengen in deze driedimensionale kunstwerken.

Opgelet: alle beelden zijn verschillend en kunnen licht afwijken van de foto; we hebben ook met de knie rechts en links.

Suar is een tweekleurig harthout van de suar boom die heel snel groeit. Deze boomsoort is dan ook niet beschermd noch bedreigd. Gemaakt met het V-label “Legal wood” certificaat wat betekent dat het hout op duurzame legale manier gekapt is volgens de regels van The European Timber Trade Federation.

Het duurt weken om deze boeddha's met de hand te snijden.
De verbazingwekkende aandacht voor detail geeft deze gebeeldhouwde Boeddha's realisme en schoonheid.