Op voorraad

* Regelbare luchtbevochtiger/ionisator 2,4 l met E shungiet

Model: LB451
Introductie aanbod: gratis een set met 6x 10ml etherische oliën (sinaasschil, lavendel, tea tree, limoen, eucalyptus en pepermunt). In dit toestel zijn 6 functies gecombineerd om een optimale en bacterie/virus vrije en aangename luchtkwaliteit te c...
148,00
  • Model
  • LB451

Beschrijving:

Introductie aanbod: gratis een set met 6x 10ml etherische oliën (sinaasschil, lavendel, tea tree, limoen, eucalyptus en pepermunt).

In dit toestel zijn 6 functies gecombineerd om een optimale en bacterie/virus vrije en aangename luchtkwaliteit te creëren.

Technieken:
- ultrasone luchtbevochtiger met 2,4 liter water en regelbare intensiteit
- ionisator door ons ingebouwd genereert negatieve ionen
- aromatherapie via uitneembaar bakje
- lichttherapie met 7 chakra kleuren
- Edel shungiet (25 gram) in apart uitneembaar filter maaht shungietwater
- colloïdaal zilver 30 PPM voor extra bacteriële werking

Naast de 500 ml 30 PPM zilver wordt ook een kwalitatieve digitale thermo-hygrometer met min en max aanduiding meegeleverd.

Door de ingebouwde geruisloze ventilator verspreidt de bevochtigde lucht zich sneller in de ruimte. Droge lucht wordt door de ventilator naar de luchtbevochtiger geleid waar de lucht zich vermengd met de vernevelde shungiet water, de negatieve ionen van de ionisator en de aromatische olie indien aanwezig.

Door droge lucht ben je vatbaarder voor aandoeningen van de luchtwegen en infecties. Een te lage luchtvochtigheid kan er ook voor zorgen dat je voortdurend vermoeid bent en je je minder goed kan concentreren; tevens voorkomt het droge keel, verkoudheid, verstopte neus of droge huid en hooikoorts.

De watertank kan worden afgenomen om eenvoudig te vullen; voeg ongeveer 5% colloïdaal zilver toe aan het water en sluit af met het het Edel shungiet filter.
Voeg enkele druppels etherische olie toe in het uitneembare aromabakje; de inwendige ventilator laat een luchtstroom over het bakje stromen dat de olie langzaam verdampt en samen met de negatief geladen ionen van de ionisator zich vermengd met de watermist van de ultrasone unit.
Kies desgewenst een kleur of zet het toestel op een langzaam wisselend kleurspel.

De aparte onderdelen:


Het uitneembare aromabakje:


Veilig en eenvoudig te bedienen: de bevochtiger is eenvoudig te bedienen en hij schakelt zich automatisch uit, wanneer het water te laag is.
Stabiel & duurzaam: de watertank van 2,4 liter produceert minimum 8 uur bij maximale vermogen en 12 uur op het laagste niveau.
Geluidsniveau: ≤ 35dB
Aroma therapie: slechts een paar druppels van uw etherische olie zijn nodig in het aparte aromabakje. Opmerking: gebruik de etherische oliën niet direct in het waterreservoir.

Ideaal toestel voor woonkamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer, en hotelkamers, een kapsalon, wellness, de vergaderzaal/werkkamer/kantoor, enz.

De meegeleverde digitale thermo-hygrometer:

Het tijdelijk gratis geschenk: