Op voorraad

* Rife knuffeldeken 180x130 cm met mini module 50x15 mm

Model: MC667
Promo: eindejaar actie 2022 20% korting. PEMF (Pulsed Electro Magnetic Field Therapy) magneetveldtherapie knuffeldeken met compacte geïntegreerde Bluetooth aanstuur module. Hiermee kan je draadloos via GSM of tablet via Z-App alle Rife freque...
€250,00 199,99
  • Model
  • MC667

Beschrijving:

Promo: eindejaar actie 2022 20% korting.

PEMF (Pulsed Electro Magnetic Field Therapy) magneetveldtherapie knuffeldeken met compacte geïntegreerde Bluetooth aanstuur module. Hiermee kan je draadloos via GSM of tablet via Z-App alle Rife frequenties en onze digitale homeopathie aansturen.

De ronde module van 50x15 mm is op de verwijderbare stekker gekleefd en heeft de volgende componenten:
- Oplaadbare Li-Ion batterij 450 mAh, goed voor minstens 24 uur werking
- Uitgang 10V (-5V naar +5V)
- Filter dat Bluetooth en MP3 modulatie weg filtert
- Groene LED die grootte van signaal weergeeft
- Moebius spoeltje dat elektromagnetische en scalaire golven genereert
- Micro-USM oplaad connecter met overlading beveiligingEr wordt ook een 8000 mAh powerbank meegeleverd die tevens met de geïntegreerde zonnecellen kan opgeladen worden; deze is vooral interessant als het deken tijdens het slapen gebruikt wordt; tijdens de dag wordt het op een vensterbank gelegd om op te laden.

Wij gebruiken alleen dekens die een dubbel circuit hebben: dit tweede circuit wordt als ´twisted pair´ rond de verwarmingsdraad gewikkeld en gebruikt als oververhitting-detectie en beveiliging bij deze verwarmingsdekens; door de stroom in omgekeerde richting door de 2 draden te sturen, vormen zij een Moebius-spoel zodat naast het elektromagnetisch veld ook een quantum scalair veld gegenereerd wordt dat veel verder reikt en rechtstreeks communiceert met onze cellen en DNA.
De dekens zijn ontworpen voor 220V en wij gebruiken slechts 10V zodat deze niet opwarmen.

Foto van de het wasbaar deken en de stekker:


Toepassingen:
- Wikkel het deken rond om voor super Rife ervaring in zetel of sofa
- Plooi het rondom bureaustoel op je werplaats
- Leg als overdeken op het bed tijdens het slapen: leg de GSM enkele meter verder weg en zet deze op vliegtuigmode met alleen Bluetooth aan.
- Drapeer over stoel in de wagen en sluit oplaadkavel een op de meestal aanwezige USM poortFoto met aangesloten stekker: