3-5 dagen

* Rife lichttherapie systeem met 1 tot 10 modules 96-960 LEDs

Model: RT100
Full option 5 armen/10 modules/960 LEDs systeem met 2x50W versterker, spectrum schakelaar en pro statief voor slechts 426€ (352€ voor Nederlandse therapeuten)! PROMO: 4 module systeem nu geleverd met sta statief i.p.v. tafelstatief en 10 mo...
€70,00 66,50
  • Model
  • RT100

Beschrijving:

Full option 5 armen/10 modules/960 LEDs systeem met 2x50W versterker, spectrum schakelaar en pro statief voor slechts 426€ (352€ voor Nederlandse therapeuten)! PROMO: 4 module systeem nu geleverd met sta statief i.p.v. tafelstatief en 10 module syteem met fleece kussen.

Revolutionair en betaalbaar frequentie gestuurd licht-therapie systeem; 'extra volledig spectrum' (320 tot 810 nm) met 96 tot 960 LEDs (rood en blauw, warm wit, volledig spectrum wit, extra near IR en near UV-A) verdeeld tussen 1 tot 10 verstelbare modules op flexibele armen; in de eenvoudigste vorm gemoduleerd met 528Hz 'DNA repair' of via versterkers met de meer dan 1500 Rife sequenties van de Z-app of onze frequentie of digitale homeopathie bibliotheek.

Foto van de het volledig systeem met 10 modules:


Voordelen Lichttherapie
Zichtbaar licht heeft een spectrum van 380 tot 780 nm; de extra 320 nm UV-A LEDs dringen iets dieper in de huid en de 810 nm near infrared LEDs hebben vele therapeutische voordelen; rood en IR licht worden veel gebruikt voor therapie en worden beschouwd als de 'batterij laders' van onze cellen.

Deze door ons ontwikkelde licht therapie is gebaseerd op het sturen van frequenties met lichtpulsen als extra alternatief naast onze huidcontact of electro-magnetische uitvoeringen. Naast de vele voordelen van licht alleen (met zijn eigen frequenties en o.a. vitamine D werking) is het contactloos en heeft het toegang tot het grootste orgaan (in oppervlakte) van het lichaam.

Ideaal toestel voor thuisgebruik en voor therapeuten voor algemene heling, anti-elektrosmog en depressies door het gebrek aan vitamine D, vooral in de winter.
Therapeuten kunnen het in de wachtkamer zetten of in aparte zones/kamers voor wachtende patiënten of voor extra behandelingen.

Foto links dubbele module op flexibele steun en foto rechts vier modules op statief :


Het assortiment is onderverdeeld in het aantal modules of flexibele 'armen':
- enkelvoudige 96 LED module met zijsteun (kan ook opgehangen worden)
- dubbele module (1 arm) op flexibele standaard
- viervoudige module (2 armen) op tafel statief (optie standaard statief)
- zesvoudige module (3 armen) op basis statief
- tienvoudige module (5 armen) op steviger statief

Foto links 10 arm opstelling en foto rechts volledig statief:


Aansturing:
- enkelvoudige frequentie 528Hz (optie alleen voor 1 en 2 module)
- eenvoudige mono versterker 12V met audio ingang (standaard voor module 1-2)
- stereo vermogen versterker 2x50W, met hoofdtelefoon ingang, Bluetooth en optioneel USB stick; een USB stick met Micro-SD kaart en SD adapter wordt meegeleverd. Bij de optie met 3 standen spectrum schakelaar is de versterker met  Velcro op de schakelaar gemonteerd en een 3 meter verengkabel wordt meegeleverd als men het op een andere plaats (bv bureel) wil plaatsen voor gebruik met extra opties. 
- pro stereo vermogen versterker 2x50W, 11x45x7 cm met extra Micro-SD kaart en cinch ingang en display van de instellingen. Deze moet met de verlengkabel op een tafel of bureel geplaatst worden.
- voor 2x50W versterkers kan op het vrije tweede kanaal optioneel nog gekozen worden voor een magneetveld kussen of deken, gecombineerde Tesla- en Moebiusspoel of kleinere spoelen of lege of gevulde handcilinders voor extra heling.

Foto afneembare versterker op draaischakelaar gemonteerd:


Foto vaste gemonteerde versterker indien geen extra opties besteld worden; drukschakelaar voor LED selectie:


Bij de optie extra draaischakelaar bij Module 6 en 10 kunnen 3 spectrum modes geselecteerd worden:
- aan/uit stand
- alle 4 rijen (96 LEDs) 320 tot 810 nm
- 2 uiterste rijen (48 LEDs) 380 tot 780 nm zonnespectrum
- 2 binnenste rijen (48 LEDs) nadruk 320-450 en 600-810 nm extra IR en UVA "sauna' spectrum
Deze schakelaar is met Velcro op het statief verbonden; de 6x6x2 versterker kan er ook mee verbonden worden of op afstand geplaatst.

Foto links verschillende versterker modules, 9-24V voeding en foto rechts spectrum schakelaar:


Het vermogen van de voeding is afhankelijk van het aantal lichtmodules dat ongeveer 12V 5W per module is.
- voor de module 1 en 2 leveren wij standaard een USB 5V/12V adapter; optioneel 220V/12VDC netadapter
- voor module 4 en 6 een 12V/3A 50W blok adapter
- voor module 10 een regelbare 9-24V adapter met display; omdat elke versterker niet de volledige 12V kan sturen wordt voor volledige lichtopbrengst deze op 15V ingesteld (optioneel voor module 4 en 6)
- voor modules 1-2-4 kan als alternatief ook een standaard 5V bufferbatterij gebruikt worden van minimum 5000 mAh, best 10.000 mAh die je al hebt of kan kopen voor 15 tot 25 euro.

Verder de mogelijkheid van meerdere toevoerbronnen; standaard is het hoofdtelefoonsignaal die via een GSM via de Z-App geleverd wordt; extra zijn Micro-SD, USB-stick (US), Bluetooth (BT).
Alle versterkers zijn uitgerust met filters die alle signalen boven 20.000 Hz blokkeren zodat de meest gebruiksvriendelijke aansturing via Bluetooth kan geschieden bij de 50W versterkers.

Opties voor het vrije tweede kanaal
Voor het gebruik van het vrije tweede kanaal van de versterkers bieden wij als extra optie ons PEMF 45x35 cm fleece kussen aan of het 180x130 cm fleece deken.
Het soepel knuffeldeken kan bijvoorbeeld over een (bureau)stoel, zetel of sofa gespreid worden zodat met tegelijk een scalair en elektromagnetisch veld bekomt; kan uiteraard ook zonder het licht gebruikt worden en dan met de variabele voeding op 24V.
Bij deze oorspronkelijke verwarmingsdekens wordt de 220V stuurunit verwijderd en wordt de parralelle beveiligingsdraad zo geconfigureerd dat een tegengesteld magnetisch veld wordt gegenereerd zodat er naast het elektromagnetisch veld een scalair veld ontstaat. Door de veel lagere spanning is er geen opwarming.

Foto links opstelling ster- en foto rechts vuurtoren formatie :


Historie lichttherapie
Rife was de eerste die licht gebruikte voor heling met plasma lampen. Na de opkomst van LEDs zijn heel wat systemen ontwikkeld voor therapeuten.

In de jaren zeventig begonnen Fritz Popp en een team van onderzoekers aan de universiteit van Marburg te werken met biofotonen. Biofotonen worden beschouwd als ultrazwakke foto-emissies (UPE's). Het werk van Popp heeft ons begrip van biofotonen en de rol die zij spelen ingrijpend veranderd. Nu weten we dat de door onze cellen uitgezonden biofotonen zeer coherente energie zijn die verantwoordelijk kan zijn voor de werking van onze biologische systemen.
"Wij staan nog op de drempel om de complexe relatie tussen licht en leven volledig te begrijpen, maar wij kunnen nu met nadruk zeggen dat de functie van ons hele metabolisme afhankelijk is van licht".
Hij stelde ook vast dat ziekte altijd gepaard gaat met te weinig fotonen en daarmee gepaard een te laag voltage van het cel potentiaal dat optimaal rond de 70 mV ligt.

Zeer uitgebreide video over de invloed van licht op het lichaam (zet vertaling op Nederlands indien gewenst):


De meeste producten op de markt werken met rood licht en zijn niet frequency gestuurd. Zonnebanken bestaan al lang maar waren gebaseerd op kwikgevulde fluorescentielampen die een schadelijk elektrisch veld en elektrosmog genereren en zijn tevens enorme energie verslinders. Nieuwe LED modules zijn nog altijd groot, duur (gemiddeld 2000€) en nemen meestal veel plaats in.

Men spreekt tegenwoordig in het alternatieve milieu ook veel over 'medbeds'; volgens insiders werken de meeste met frequentiegestuurd licht. Een nieuw systeem op basis van licht en frequenties is dit van EEsystem met hun Bioscalar Enhanced Products:


Gebruik
- Gebruik het systeem tijdens bureelwerk met stimulerende of anti-elektrosmog frequenties; bijvoorbeeld 528 en andere Solfegio frequenties; je kan ook spirituele muziek gebruiken.
- Kleine systemen kunnen zijdelings opgesteld worden of naar beneden gericht zodat de lichten niet storen; zet de systemen op statief achter je bureelstoel; regel de lichtintensiteit met het volume van de GSM of van de versterker.
- De grotere modules hebben de optie om de lamp te gebruiken zonder frequentiemodulatie door de 12V voedings-stekker rechtstreeks op de lampmodule of spectrum-schakelaar aan te sluiten i.p.v. op de versterker (optionele stekker-converter bij modules 1-2-4 indien zonder 2x50W versterker).
- Ook de grotere modellen zijn compact samen te vouwen en op te bergen door de modules en armen samen te klikken en het statief samen te plooien tot een pakket van 56x15x10 cm.
- Omdat infrarood ook door stof doordringt hoeft men niet bloothuids te zitten om van de voordelen van infrarood therapy te genieten; bij wit licht of UVA gaat kleding het meeste licht blokkeren of reflecteren.
- Een alternatief gebruik is het water vitaliseren voor in bad: richt de modules op het badwater en speel de Solfegio of andere frequentie voordat men in het bad stapt; tijdens het baden kunnen helende frequenties gestuurd worden.
- Naast de voordelen van frequentietherapie is het toestel is ook een goedkoop alternatief voor een zonnebank door de juiste gebruik van opstelling (afstand bv. 30cm van lichaam) en de 3 spectrum modes: kortstondig op de UV-A/IR mode of totaal mode; langduriger in de 'zonnemode'.
- Voor opstelling van de 6 of 10 module in 1 richting als zonnebank moet best op de poten een gewicht worden gelegd tegen omvallen en kun je onze Dubbele stofvrije shungiet zakken 4 gebruiken.

Foto links opstelling als zonnebank met 5 armen en foto rechts 3 armen :


- het systeem kan ook (met of zonder frequentiesturing) gebruikt worden voor het optimaal belichten van planten, kiemen, terug in bloei zetten enzoverder; het oorspronkelijk basis systeem zonder frequentiesturing is speciaal ontwikkeld voor de cannabis teelt voor productie van o.a. CBD.
- Geen geklungel meer met kleefstrips, opties en stekkers van de zogenaamde 'populaire' Spooky, Healy, HeaWea MicroGen die dikwijls veel duurder zijn (denk ook aan de doorlopende kost van de kleefstrips die dikwijls na 2 maal gebruik moeten vervangen worden). Wil je de meer uitgebreide frequentielijsten (60.000+) van Spooky2 gebruiken, installeer dan het gratis programma, noteer de sequentie frequenties die nog niet op Z-app staan; maak deze als individuele frequenties in Myzapp en combineer in Mysequences en meerdere in Myplaylists.
- Alle geleverde versterkers kunnen ook gebruikt worden met de meeste van onze opties en bij de 2x50W versterkers tegelijk met het licht op het vrije 2de kanaal; kleefpads, handschoenen, magneetvelddekens en kussens, neus-leds of -lasers, ...; kijk hier voor een overzicht van de mogelijke extra opties.

Foto links 4 module opstelling op statief en foto rechts 10 arm alternatief:


Bescherming:
Zoals bij blootstelling aan de zon is overdrijven niet aangeraden. Voor langdurig gebruik bijvoorbeeld tijdens bureelwerk de intensiteit lager zetten en met de spectrumschakelaar op 'Zonnelicht' instellen (uiterste 2 witte rijen). Elke lichtmodule van 96 LEDs bevat slechts 1 UVA en 2 NIR LEDs. Deze zijn niet direct schadelijk maar het is best om de middelste rij niet langdurig te gebruiken op korte afstand of in de lampen te kijken; men kan ook indien gewenst een zonnebril met UV3 of 4 CE keuring opzetten als men met het gezicht naar de lampen werkt.

Omdat de licht intensiteit kwadratisch afneemt met de afstand is het aangeraden om voor het sterkste licht-effect de lampen zo dicht mogelijk op het lichaam te richten; voor de frequentie invloed is dit onbelangrijk.

Foto 4 module met versterker op tafelstatief gemonteerd:


Bestel procedure:
De basisprijs is voor de enkele module met 528Hz frequentie. Bij de andere modellen staat de meerprijs.
Omdat de systemen op bestelling geproduceerd worden in het weekend volgend op de bestelling is de levertermijn 3 tot 5 werkdagen.

Foto links regelbare 9-24V voeding met display en foto rechts keuze tafelstatief plat of met regelbare hoogte (voorkeur in commentaarvenster opgeven):


Om door de vele mogelijke combinaties de keuze te vergemakkelijken hebben wij opgesplitst in verschillende modellen die je bij Model kan aanduiden; de extra opties staan apart vermeld.
Indien men andere combinaties wil of hulp bij het selecteren kan je mailen of telefonisch consulteren (tussen 10u-12u en 18u-22u).

- Model 1: 1 module 528Hz modulatie
- Model 2: 1 module mono versterker (Optie 1-5)
- Model 3: 2 modules; flex standaard; USB 12V (Optie 1-5)
- Model 4: 4 modules; basis statief (Optie 1-2-3-4-Voeding)
- Model 5: 6 modules op basis statief, 6x6x2cm versterker, spectrum schakelaar (Optie 1-2-3-4-Voeding)
- Model 6: 10 modules, versterker, optie spectrum schakelaar, optie 9-24V regelbare voeding (Optie 1-3-4)

Opties (alleen te kiezen als ze niet standaard bij het gekozen model horen):
- Optie 1: 2x50W versterker bij module 1-2 of pro versterker 11x45x7cm bij modules 4-6-10
- Optie 2: extra staan-statief indien alleen tafelstatief of robuuster statief bij M4
- Optie 3: fleece 45x35 cm kussen of 180x130 cm deken
- Optie 4: draaischakelaar 3 modes met verwijderbare versterker
- Optie 5: pro statief bij Model 6
- Voeding: regelbare 9-24V voeding bij modules 4 of 6
- Extra Optie: basis homeopathie pakket op 8 of 32 Gb Micro SD kaartje met 50 meest gebruikte homeopathische middelen, 39 Bachbloesems, 29 Schuessler zouten, Solfegio en andere frequenties.
  Informatie
Gratis vanaf een bestelbedrag vanaf 70 €.
Model: GR002
  Op voorraad
Grote korting bij 5 (20%) of 10 stuks (30%). Nu vele maal sterker 30 mm EMF & 5G...
Model: TS357
12,00 5,99
Voeg toe aan winkelwagen
  Niet op voorraad
Momenteel 2 weken levertermijn. Compacte magnetische roerder (12x13x4cm) die wij...
Model: MR130
159,00
  Op voorraad
Een compacte passieve behandeling spoel met inwendig dezelfde spoelencombinatie als...
Model: MB887
80,00 68,00
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Uitgezocht Elite shungite brokje met ingekleefd oog  en een gewicht tussen 7 en...
Model: ES448
28.999.999,82 23,00
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Edel shungiet van 58-60 mm doormeter en ongeveer 11 mm dik, gemaakt van gereinigde en...
Model: ED771
40,00 36,00
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Metasomer Topical Gel is een gelvorm van Metadichol die gemakkelijk op de huid kan...
Model: MG030
78,00
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Mooie natuurlijk gekraakte Bergkristal geodes met mooie witte kristallen waarin Elite...
Model: TP040
22,00 19,80
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Bidonvan 5 liter 30 PPM waarbij 10 gram 3 tot 7 micrometer ultra fijn gemalen...
Model: CZ895
270,00
Voeg toe aan winkelwagen