Wordt niet meer geleverd

* Schumann Vest

Model: SV846
Nieuwe uitvoering. Dit product is speciaal door ons ontwikkeld voor elektro-sensitieve personen die extreme ongemakken hebben van elektrosmog en waarvoor onze andere producten niet voldoende neutraliseren. Het kan ook gebruikt worden voor persone...
  • Model
  • SV846

Beschrijving:

Nieuwe uitvoering.

Dit product is speciaal door ons ontwikkeld voor elektro-sensitieve personen die extreme ongemakken hebben van elektrosmog en waarvoor onze andere producten niet voldoende neutraliseren.
Het kan ook gebruikt worden voor personen die continue aan een computer zitten, dicht bij een GSM station wonen, in de wagen, enzoverder.

Wij zijn uitgegaan van een bestaande elektrisch verwarmde skivest met een goede aansluiting op het lichaam. Deze kan gedragen worden boven of onder de kleding. Als aansturing van de verwarmingsmodules gebruiken wij de Compacte SINUS Schumann generator met 3000 mAh oplaadbare Li-Ion batterij en 5V uitgang. Door de 2 verwarmingmodules in serie te plaatsen en een extra magneetspoel en Moebius spoel in serie is de opwarming minimaal.

Er zijn 2 unisex modellen en 5 maten (XS, S, M, L, XL) verkrijgbaar. Dit product betreft de vest met kraag en twee zijzakken aan de buitenzijde; Bekijk ook onze onderhemd uitvoering (foto rechts); deze laatste is zonder kraag en zijzakken en kan bijna onzichtbaar als onderhemd gedragen worden; bij deze laatste zijn geen zijzakken. Optioneel kan gekozen worden voor beide uitvoeringen en hoeft enkel het uitneembare verwarmingselement verwisseld te worden; bijvoorbeeld tijden de dag de vest en bij het slapen het hemd, of in de zomer alleen het hemd.


Foto inwendige van generator:


Opties:

- Extra 5000 of 10.000nAh batterij die generator voedt/oplaadt (kan in tweede zakje)
- Universele Batterij met extra EM scalar Inducer; deze kan volledig apart gebruikt worden of tussen de vest op de batterij gemonteerd worden; hierdoor bekomt men extra een zeer sterke bescherming vooraan, zeker door het scalair veld.
- extra modulatie met 528 Hz DNA repair

Beschrijving vesten

De Vest heeft een opstaand kraagje en 2 zijvakken, afsluitbaar met een rits.
Het magnetisch veld van de geïntegreerde verwarmingselementen, bestaande uit ultrafijne metalen bedrading zorgt voor een bescherming voor elektrosmog van de meest kritische zones (onderrug - nieren, schouders- nek).
Naast de Schumann resonantie werkt het verwarmingselement ook als een 'kooi van Faraday'.

Eigenschappen van de vest Regular Fit:
- Wasbaar tot 30°C.
- Aansluitende pasvorm met hoge elasticiteit voor ruimere pasvorm.
- Gebreid, ademend en vochtregulerend Mesh textiel.
- Materiaal : Polyester
- Ritssluiting over de gehele lengte van het vest.
- 2 zijvakken afsluitbaar door rits.
- Licht en makkelijk vouwbaar, waardoor het compact opgeborgen kan worden.

Eigenschappen verwarmingselement:
- Warmtezone : schouder - nek / nieren - onderrug.
- Warmtestanden : 25 - 50 - 75 - 100 %; 1,25 - 2,5 - 3,75 - 5 W vermogen
- Ergonomisch , isolerend en ademend comfort door 3D Spacer fabric.
- Wasbaar tot 30°C.

De Schumann generator genereert zijn eigen veld inwendig en kan ook voor andere toepassingen gebruikt worden: zie bij hier; de meegeleverde oorpads, kleefpads en handcilinders kunnen tegelijk gebruikt worden met de extra audio splitter.
In de wagen of aan het bureel kan men de batterij continue opladen op een vrije USB poort.

INHOUD VERPAKKING
- baselayer Regular Fit Vest
- uitneembaar verwarmingselement
- handcilinders, kleefpads en oorclip
- Schumann generator
- compacte 220/5V lader

Borstomtrek indicatie voor de maten (te meten juist onder de oksels):
- XS: 79 - 86 mm
- S: 86 - 93 mm
- M: 93 - 100 mm
- L: 100 - 107 mm
- XL: 107 - 114 mm

Zoals bij de meeste van onze elektronische producten worden deze pas geassembleerd na ontvangst van de betaling en moet je rekenen op gemiddeld 3 werkdagen levertermijn.

Kies hieronder de gewenste opties: