Op voorraad

* Shungiet vitalisatie kraanfilter zonder onderhoud

Model: VF700
Een goedkoop reiniging en vitalisatie filter zonder onderhoudskost of vervanging/reiniging/regeneratie dat slechts weinig plaats inneemt in de keukenkast. Bestaande uit een blauw transparant buisfilter van 700 ml inhoud en 62 mm doormeter. Dit is iet...
€135,00 121,50
  • Model
  • VF700

Beschrijving:

Een goedkoop reiniging en vitalisatie filter zonder onderhoudskost of vervanging/reiniging/regeneratie dat slechts weinig plaats inneemt in de keukenkast. Bestaande uit een blauw transparant buisfilter van 700 ml inhoud en 62 mm doormeter. Dit is iets meer inhoud dan een standaard osmose systeem filter.
Kan ofwel rechtstreeks aan de keukenkraan slang bevestigd worden of met de verlengstukken in de meegeleverde klemmen; ook mogelijk in plaats van de klemmen om kabelbinders of Velcro te gebruiken en zo horizontaal aan de afloopbuizen te bevestigen.

Een belangrijke eigenschap van shungiet is dat het de meeste negatieve materiele en energetische verontreinigen gaat neutraliseren door frequentie en draairichting ompoling. Daarnaast bevat het filter nog een tiental andere beproefde vitalisatie methodes om het water te verlevendigen.

Componenten:
- Kleine ruwe shungiet brokjes 5-15 mm
- Optioneel 100 gram edel shungiet
- Getrommelde edelstenen: bergkristal, rozekwarts en amethist
- EM (Effectieve Micro-organismen) keramische cilinders
- Magneetbuisje met 7 sterke neodymium magneten
- Zilverstaafje 99,99%
- Borosilicaat buisje Grander water
- Borosilicaat buisje tachyon water
- Borosilicaat buisje Seacrop water
- wervelaar op de uitloop

Foto rechts filteruitgang met opgekleefde wervelaar:


Geleverd met twee 3/8 inch RVS flexkabels (30 + 50 cm) om direct tussen de bestaande koudwaterleiding van de keukenkraan te monteren. Te bevestigen met de 2 meegeleverde klemmen en schroeven.



Grander extra vitaal water: het principe berust op de directe energetische 'overname' op het doorstromend water. De Grander vitalisatie systemen laten het water in een loop door glazen borosilicaat buizen lopen dat omringt is met hoog energetisch water.

Sea Crop / Immutines™ is geconcentreerd zeewater met zeer weinig natrium en alle levende micro-organismen die in de zee voorkomen. Het is een bron van positief bacterieel leven. Het is bovendien rijk aan magnesium, een element dat 370 functies aanstuurt in het lichaam en bevat fulvinezuur.

Een ander buisje bevat sterk getachyoniseerd water en is met spoelen met frequenties geladen: Schumann 7,83 - 432 - 528 - 741 Hz.

In het filter zit ook een zilverstaafje zodat nooit bacteriën zich kunnen nestelen.

Omdat elke waterleiding geaard is, wordt het shungiet energetisch ontladen zodat het niet gereinigd of opgeladen moet worden. Het is wel aangeraden om jaarlijks of tweejaarlijks de filter te reinigen met natuurazijn om de kalkaanslag te verwijderen: schroef de 30 cm leiding van de toevoerleiding en laat het water uit het filter lopen; vul dan met een trechtertje de filter met azijn en bindt de leiding met tape aan de keukenkast en laat minstens 1 uur 'trekken'; laat weglopen, sluit terug aan en laat een tiental liter door de filter lopen.

Tip: om het meest geconcentreerde shungietwater te drinken kan men best direct een glas vullen dat dan het water bevat dat een tijd stilstond in het filter.

Installatie:
- Schroef 50 cm kabel aan shungiet zijde van het filter en 30 cm kabel aan de andere zijde (deze met schroefdeksel)
- Sluit kraantje van de koudwater toevoer af
- Schroef de koppeling van het koudwater onder de keukenkraan los
- Schroef de 50 cm kabel op de kraanleiding
- Schroef de 30 cm kabel op de losgemaakte koudwater toevoer leiding
- Houdt filter tegen de zijkant van de keukenkast en duidt 2 punten aan voor montage van de beugels; boor 2 gaatjes van 3 mm en monteer de beugels

Levertermijn: 3 werkdagen.

Kies onderaan voor de toevoeging van 100 gram edel shungiet: