Op voorraad

* Super Moebius spoel 200 m met optionele bioresonator

Model: BM356
Zeer krachtige Moebius spoel van 20 cm doormeter en 6 cm hoogte met standaard audio stekker en onderaan een berkenhouten levensbloem van 14 cm. Deze optie maakt gebruik van een hoge kwaliteit internetkabel van 50 meter lang met 4 getwiste kabelpar...
99,00
  • Model
  • BM356

Beschrijving:

Zeer krachtige Moebius spoel van 20 cm doormeter en 6 cm hoogte met standaard audio stekker en onderaan een berkenhouten levensbloem van 14 cm.

Deze optie maakt gebruik van een hoge kwaliteit internetkabel van 50 meter lang met 4 getwiste kabelparen.

Door de 400 meter lange bedrading op een specifieke manier te verbinden en te koppelen bekomen wij een Moebiusspoel van 200 meter lengte.

Doordat het magnetisch veld geneutraliseerd wordt door de getwiste bedrading ontstaat een scalair veld dat minstens 50 meter in alle richtingen reikt.

De totale spoel heeft een weerstand van ongeveer 150 Ohm.Deze spoel kan gecombineerd worden met vele van onze zappers, homeographers en bioresonatoren om een nog sterker veld te bekomen.
Er is een speciale versie met onze Orgon tachyon generatoren.

Bioresonator modellen met SD kaart, Bluetooth en versterker:
- Model 1: met Bioresonator met micro-SD + Bluetooth M1 en aparte versterker 10W
- Model 2: idem M1 maar met extra Orgon/Tachyon generator
- Model 3: grote ronde bioresonator met extra Tesla spoel, ingebouwde 10 versterker, SD kaartlezer en Bluetooth.

Foto compacte Bluetooth bioresonator M1 en M2:


Foto extra componenten met Orgon/tachyon generator M2:


Foto ronde Bluetooth bioresonator:


Bekijk ook de modellen met vaste Schumann resonantie op 12V.

Indien gewenst kan de kabel ook afgerold gebruikt worden, eventueel gecombineerd met onze 500 ml Hado flesjes om een kamer, huis of tuin te 'omhullen' voor een nog sterker effect.
Tip: bij een alleenstaande woning zou men de kabel bijvoorbeeld juist onder de vensters op de eerste verdieping volledig rond het huis laten lopen en de dunne audiokabel langs een venster binnen nemen; deze wordt dan verbonden met de generator.