Op voorraad

* Uniek energetisch urine-therapie kopieer toestel

Model: UT555
Revolutionair en betaalbaar urine-therapie kopieer toestel om zelf een energetische homeopathische kopij te maken van je urine naar water waarna je dan het water kan drinken of mengen met andere dranken. Algemeen Ondanks de toenemende belangstell...
158,00
  • Model
  • UT555

Beschrijving:

Revolutionair en betaalbaar urine-therapie kopieer toestel om zelf een energetische homeopathische kopij te maken van je urine naar water waarna je dan het water kan drinken of mengen met andere dranken.

Algemeen
Ondanks de toenemende belangstelling voor urinetherapie die reeds meer dan 4000 jaar gebruikt wordt, blijft ook de weerstand tegen de therapie groot. We hebben bijna allemaal geleerd dat urine vies is, dat het een afvalstof is, giftig enzovoorts. Al deze ideeën over urine zijn echter onjuist, maar wat jarenlang als taboe aangeleerd is kunnen we vaak niet zomaar achter ons laten.
Door een energetische homeopathische kopij te maken in water vervallen deze taboe vooroordelen.
Een ander voordeel van dit systeem is dat het dagelijks (meerdere malen) kan herhaald worden zodat er een snelle bio-feedback is.

Wil je meer weten over de werking en de voordelen van urinetherapie kun je deze PDF ebook Urinetherapie, Plas jezelf gezond van Coen van der Kroon downloaden. Nog uitgebreider in het Engels hier.

Kort samengevat: de steriele urine bevat naast de afvalstoffen ook de middelen die het immuunsysteem aangemaakt heeft om alle 'aanvallen' op het lichaam te bestrijden. De afvalstoffen, toxines en parasieten worden in de homeopathie nosoden genoemd en energetisch gebruikt om het immuunsysteem aan te zetten antistoffen aan te maken. De urinetherapie werkt als een versterkt terugkoppelings-systeem of bio feedback.Werking principes
Het hier gebruikte werking principe is gebaseerd op het werk van o.a. Luc Montagnier (Nobelprijs voor ontdekking aids virus) en Jaques Beneviste. Deze ontdekten dat na een tijd het DNA van een virus zich ontwikkelde in een buisje puur water dat in de nabijheid stond; en dat ze het proces van overdracht konden versnellen door er een spoel met de Schumann resonantie rond beide buisjes te zetten; door de spoel als een microfoon te gebruiken (zoals de spoeltjes van een platenspeler naald) kon men een signaal als MP3 opnemen en via email naar de andere kant van de wereld zenden waar het weer via een spoel terug in water hetzelfde DNA konden maken.
Artikelen hier en hier.

Ons toestel
Onderaan een Tesla hoogspannings-spoel zit onze Schumann generator met een extra Moebius spoeltje en een blauwe UVC-b LED. De spanning wordt voorzien door een batterijhouder met 3 AA batterijen; naar keuze standaard of een oplaadbare best oplaadbaar.

In 1 van de 2 borosilicaat buisjes wordt de urine gedaan via de meegeleverde pipet en in de andere water of nog beter colloidaal zilver 20 of 30PPM. Borosilicaat kristalglas is noodzakelijk omdat Luc Montagnier vaststelde dat gewoon glas niet werkt en borosilicaat wel door de hoge bergkristal inhoud.

Er worden nog flesjes en huizen meegeleverd om water teimprgnerenen vitaliseren.Ook bruikbaar voor quantum entanglement.

Er is ook een set kleine buisjes bijgevoegd die je kan gebruiken als je op reis gaat.

Gebruik
- Je kan urine van elk moment gebruiken maar het beste is de urine juist na het opstaan omdat het immuunsysteem dan optimaal heeft kunnen werken.
- Plas in een potje en vul het buisje (zonder het hologram) met de pipet; 1/4de of 1/3de vulling van het buisje volstaat.
- Vul het andere buisje met water en best met ons colloïdaal zilverwater 20 of 30PPM dat met gedistilleerd water gemaakt is.
- Steek de buisjes in de spoel en zorg ervoor dat de buisjes mekaar raken; er zijn enkele transparante 'rekkertjes' bijgevoegd die je hiervoor kan gebruiken.
- Monteer de 9V blok en laat het systeem voor 5 tot 10 minuten aan; langer kan ook en verhoogd de concentratie.
- Demonteer de batterij en drink het water; je kan ook een homeopathische oplossing maken door het in een glazen flesje met water te doen en een tiental maal krachtig schudden of kloppen in je handpalm en dit dan tijdens de dag consumeren of mengen met andere dranken (water, koffie, thee).
- Het toestel is niet alleen te gebruiken voor het energetisch kopiëren van urine maar ook voor vitamines, medicijnen en andere stoffen. Als je bijvoorbeeld via je dokter aan een restant van het corona inenting kan komen kun je een antidode maken om dit biotechwapen te neutraliseren.

Voorgeschiedenis
Wij hebben reeds sinds 2015 toestellen voor digitale urine therapie in ons gamma gehad die gebaseerd waren op commerciële apparatuur en die verschillende duizenden euro kosten en alleen geschikt voor therapeuten voor hun patiënten.

Wij zijn daar mee ook op het Tros-Radar programma geweest die van mij de grootte Belgische charlatan maakten zoals ze gewoonlijk doen bij alternatieve kleine ontwikkelaars terwijl de grote bosdoeners ongemoeid gelaten worden.
Het totaal gemanipuleerde programma waar zij mij proberen belachelijk te maken kun je hier nog bekijken; de zogenaamde 'audio-specialisten' weten/vinden niet dat de specifieke informatie tussen de Schumann modulatie ligt; zelfs de homeopaten verenigingen distantieerden zich ervan wat er weeral op wees dat zij wel weten dat het werkt maar totaal niet HOE het werkt.

Omdat ik nooit een toestel verkocht heb zijn de toestellen sinds vorig jaar volledig van de webshop verwijderd. Ik heb reeds meer dan 10 jaar vele tienduizenden euro's geïnvesteerd in digitale homeopathie maar blijkbaar zijn de 'aardelingen' er nog niet klaar voor.

Foto van het basistoestel dat we toens gebruikten en dat kon kopiëren en teven via onze aanpassingen een digitaal MP3 bestand genereren:


2014 Documentary over het DNA experiment van Luc Montagnier:


Kies hier onder je de oplaadbare batterij wil; het basistoestel wordt zonder standaard batterij geleverd.