Op voorraad

* Universeel omschakelbaar superfilter zonder onderhoudskost

Model: SF654
Uniek universeel filter zonder extra onderhoudskosten met vele technieken voor (energetisch) zuiveren, vitaliseren (her)mineraliseren van water. Het kan zowel geleverd worden als boven- of onderbouw of gecombineerd en met 1, 2 of 3 filters. Voor ...
€188,00 169,20
  • Model
  • SF654

Beschrijving:

Uniek universeel filter zonder extra onderhoudskosten met vele technieken voor (energetisch) zuiveren, vitaliseren (her)mineraliseren van water.
Het kan zowel geleverd worden als boven- of onderbouw of gecombineerd en met 1, 2 of 3 filters.

Voor optimale reiniging is het dubbel filter aangewezen; bij keuze van een enkel filter wordt het tweede vitaalfilter gebruikt en voor een extra drievoudig filter kan men kiezen tussen een 5 micron sediment of 5 micron geperst koolstoffilter.

Het kan in enkele minuten tijd omgeschakeld worden van bovenbouw en onderbouw of omgekeerd met de meegeleverde accessoires. Dit kan bijvoorbeeld praktisch zijn als men het inbouwconfiguratie wil meenemen op vakantie of het tweede verblijf.

Men kan ook opteren om alle koud water te filteren en dan wordt een RVS onderbouw set geleverd voor montage op de bestaande keukenkraan. Omdat er toch geen onderhoudskosten zijn raden wij dit laatste als dubbel systeem aan, ook al omdat het in enkele minuten kan geïnstalleerd worden door gewoon tussen de bestaande kraankoppeling te monteren.

Systeem voor onderbouw met 2 RVS flexkabels:


Componenten en technieken: zeoliet, EM-X keramiek, standaard shungiet, Edel shungiet, bergkristal, Russische gepatenteerde magneetunit, scalaire Moebiusspoel, zilverstaaf, wervelaar, dynamo, Schumann resonantie, licht-therapie, orgon, spininvertie, ULE water connectie en vele verschillende mineralen.

Situering:
In Nederland wordt al sinds 2005 geen chloor (vervangen door CDS chloordioxide) meer aan het water toegevoegd (nog wel in België). Hierdoor zijn actieve koolstoffilters, die om de 6 maand of per 4000-5000 liter verbruik moeten vervangen worden, niet meer noodzakelijk. Nog wel aanwezig zijn andere chemische reinigingscomponenten en ook de energetische imprintingen van o.a. giftige stoffen, medicijnen, drugs, WiFi, 1-5G, hoogspanningskabels en andere elektromagnetische stoorbronnen (geheugen van water).

Het systeem dat wij hier aanbieden heeft geen vervanging componenten nodig gedurende 10 jaar: de zeoliet en shungiet wordt dubbel bijgeleverd om jaarlijks te regenereren/reinigen. Tevens wordt een dubbel mineraalset meegeleverd dat om de vijf jaar kan vervangen worden. Bij andere commerciële filters moet men rekenen op gemiddeld 30 Euro onderhoudskost per jaar, dus 300 Euro voor 10 jaar.Opstelling:
De eenvoudigste configuratie is een bovenbouwfilter met omschakeling aan de keukenkraan. Dit wordt uit esthetisch en praktisch oogpunt door sommigen afgewezen. Daarom brengen wij dezelfde unit ook als onderbouw met de benodigde kabels en adapters: een 3/8 tussenstuk wordt tussen de koudwaterkraan geschroefd waarop als aftakking een afsluitkraantje met witte osmosekabel naar de ingang van het filter gaat. Aan de uitgang komt ook een kraan waarop dezelfde afloopkraan als bij bovenbouw opgeschroefd wordt.

Water wordt altijd best in de ijskast bewaard tegen bacterievorming: men vult een (glazen) fles of bokaal in de onderkast te vullen en plaatst deze dan in de ijskast. Mensen met een Sodastream toestel kunnen het eerst met koolzuurgas vullen.

Optioneel kan dan nog gekozen worden voor filtering van alle water met versterkte RVS kabels voor directe aansluiting de bestaande keukenkraan of voor montage op een driewegskraan. Bovenbouw osmosekraantjes en driewegskranen zijn ook te koop op de webshop.

Het dubbel en trippel systeem hebben een ophangbeugel zodat het zowel voor boven als onderbouw kan opgehangen worden. Voor onderbouw en keukenkraan aansluiting kan men desgewenst de ronde voetjes verwijderen en de ophangbeugel omdraaien zodat de filterbehuizing naar onder hangt.

Het dubbel onderbouw systeem wordt standaard geleverd met één doorzichtig en een opaak witte behuizing. Voor bovenbouw adviseren wij witte filterhuizen om algengroei te vermijden door de lichtinval.

Eerste reinigingsfilter:
In de hervulbare transparante ABS behuizing zitten 3 zakjes met achtereenvolgens cliptololiet zeoliet, EM-X cilinders (Effectieve Micro-organismen) en standaard shungiet schilfers.
Standaard shungiet is poreus en zeoliet geraakt verzadigd; ook is er onvermijdelijk kalkafzetting; daarom worden 2 extra zakje meegeleverd om jaarlijks het zeoliet te regenereren met een zoutoplossing en het zeoliet te reinigen met citroensap en/of azijn. De zakjes kunnen dan jaarlijks direct omgewisseld worden.Tweede vitalisering en mineralisatie filter:
Deze bevat voor 2/3de een mix an Edel shungiet en bergkristal en 1/3de een zakje met verschillende mineralen.
Het 'hart' van deze unit zit in het midden van de shungiet en is een gepatenteerd Russische magneetbuis met 6 supersterke neodymium magneten en een speciaal niet geleidend tussenmedium in een RVS-buis van 12 cm en 16 mm doormeter. Door ons is een gesloten Moebiusspoel er rond gewonden.
Hierdoor wordt het water twaalfmaal omgepoold en door het omringende shungiet ontstaat er een spininversie die ongunstige linksdraaiende invloeden omvormt naar gunstige en neutraliserende rechtsdraaiend harmonisch veld. De Moebiusspoel samen met het stromend wateren de magneten genereren ook een sterk dynamisch scalair veld.Vervolgens gaat het water door een zakje met verschillende mineralen: maifan (Chinees rotsgesteente met meer dan 30 mineralen), Spaans aragoniet, dolomiet (magnesium + PH stabilisatie), blauwe gletger gesteente, witte Sarrara marmer en kleine rivierkeitjes.
Een extra zakje met alle mineralen wordt meegeleverd voor vervanging om de 5 jaar.

In het Edel shungiet zit ook een 99,99% zilverstaafje van 30x2 mm die het water bacterievrij gaat houden als het lang stilstaat.
Door de combinatie van anorganisch gesteentes en kristallen, organische materiaal en metalen geeft de combinatie ook een sterk orgon effect.

Daarna is aan de uitgang een wervelaar die een dynamo met tandrad aandrijft. In de module zit ook een microcontroller en een RGB LED; er worden achtereenvolgens 2 frequenties gegenereerd: de halve Schumann resonantie (4,9 Hz) en 1 Hz die dan de LED aansturen die het volledig spectrum via de regenboogkleuren weergeven. De dynamo bestaat uit een magneet en een spoel die dan ook weer elektromagnetisch het water ermee impregneren.Optionele ULE Water Vitalisatie Connectie:
ULE staat voor United Light Energy om de energie van je omgeving, je huis of leefplek in harmonie te brengen. De specifieke ULE Water Vitalisatie Connectie verbetert de smaak en de energetische kwaliteit van het leidingwater.
Tevens wordt het water geïnformeerd vanuit de ULE bron die een connectie heeft met zuivere of heilige waterbronnen overal ter wereld. Dit betekent een krachtige ondersteuning van vitaliteit en levensprocessen die mens, dieren en planten tot zich nemen via het water.
De normale prijs voor een ULE connectie is 80 Euro en wij bieden deze aan voor 25 Euro.
Mensen die eerst het effect van ULE willen testen kunnen gratis op proef voor 1 week de ULE Water connectie laten plaatsen op hun gewone waterleiding; stuur daarvoor een email met uw adres naar info@kamperfoelie.com.
Praktische uitvoering: de krachtigste connectie wordt gemaakt als het filtersysteem is geïnstalleerd ter plekke; de klant maakt een foto van de installatie en stuurt deze met email naar info@kamperfoelie.com met vermelding van je naam, adres en het bestelnummer van de bestelling; je bekomt een mail terug als de connectie is gemaakt.

Een lekalarm op batterijen wordt meegeleverd bij de universeel en onderbouw modules: plaats deze onderaan de keukenkast voor luid waarschuwingssignaal bij lekken.

Foto module als bovenbouw en als onderbouw 'standaard' configuratie:


Foto van de meegeleverde modules als 'Universeel' als model gekozen wordt:


Foto van versterkte RVS aansluitkabels met 3/8 inch afsluitkraan voor aansluiting op bestaande keukenkraan (kies 'Onderbouw keukenkraan'); de andere onderbouw 'standaard' module wordt dan niet meegeleverd:


Optioneel bieden wij ook een driefiltersysteem aan ('Trippel') met een extra derde filter waar men kan kiezen tussen een 5 micron grofvuil filter of 5 micron geperst koolstoffilter:


Bij dit trippel filter wordt het derde filterbehuizing leeg geleverd en moeten de sediment of koolstof filters per 3 apart bijbesteld worden op de webshop.
Dit trippel filter met koolstof raden wij aan voor Belgische klanten om het chloor te verwijderen.

Gebruik het water ook om te koken, groenten en fruit te wassen en planten te gieten.

Montage & Onderhoud:
- Voor montage en onderhoud wordt een filtersleutel en teflonband meegeleverd; telkens nieuwe teflonband rondbinden (minimaal 4 windingen) als een 1/4 inch aansluiting gewisseld wordt.
- Wissel bovenbouw naar onderbouw standaard: demonteer de uitloopkraan en kraanomschakeling door linksom los te draaien; omwikkel inbouw 1/4 inch aansluitingen met nieuwe teflonband; monteer witte kraan in uitgang filter en daarop de uitloopkraan; monteer de 3/8 inch module met metalen afsluitkraantje tussen de koudwaterkraan; open het kraantje en controleer op lekken.
- Onderbouw keukenkraan montage: schroef de 3/8 naar 1/4 inch tussenstukken op de filter ingang en uitgang met teflonband; schroef de 3/8 kraan van de 50 cm RVS kabel op de koudwater toevoer (kijk na of langs beide zijde de rubber knelringen zitten) en verbind ander einde aan de filteringang; schroef de 100 cm RVS kabel op de keukenkraan en verbind ander einde aan de filteruitgang.
- Jaarlijks onderhoud: demonteer het eerste filter en open het binnenfilter (schudt even krachtig als het tussenrooster niet direct loskomt); verwijder de 3 zakjes en wissel het zeoliet en de shungiet; spoel de EM keramiek onder koud water; voor optimale filtering bij onderbouw via de keukenkraan zal sneller het zeoliet en standaard shungiet moeten gewisseld worden (bijvoorbeeld om de 6 maand) om het zeoliet te regenereren met een zoutoplossing en het shungiet te reinigen met citroensap en/of azijn.
- Regenereren Zeoliet: doe 1 liter warm water in een kom en voeg 20 tot 30 gram keukenzout toe; laat zakje minstens 24 uur erin liggen; daarna grondig spoelen met warm water.
- Reinigen/ontkalken shungiet: doe 1 liter warm water in een kom en voeg het sap van een (halve) citroen erbij; laat zakje minstens 24 uur erin liggen; daarna grondig spoelen met warm water. Men kan ook natuurazijn verdund gebruiken ervoor of als dubbele reiniging.
- Vijfjaarlijkse wissel mineraalzakje: verwijder het tweede filter en steek het reservezakje; inspecteer of het Edel shungiet of bergkristal geen aanlag vertoont en reinig zoals bij standaard shungiet indien nodig; zorg dat bij hermontage dat de magneetbuis in het midden zit; reinig de binnen- en onderkant van de filterbehuizing bij aanlag of vuilresten.

Levertermijn: 3 tot 5 werkdagen.
  Wordt niet meer geleverd
Kleinste Schumann generatortje met micro USB OTG connector, verkrijgbaar in 2 versies....
Model: OG118
  Op voorraad
Deze Schumann generator verschilt van de andere door zijn zeer hoog vermogen en...
Model: RG658
395,00 298,87
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Momenteel alleen de 6x6x25 cm versie op voorraad. Luxe watervitalisator in geborsteld...
Model: WV885
119,00
Voeg toe aan winkelwagen
  Informatie
Zakelijk account voor Nederlandse therapeuten met 15% korting en excl. BTW....