3-5 dagen

* Universele GSM/tablet/iPad zapper/MBR 15V/20W

Model: UZ489
Op vraag van verschillende klanten hier een versterker om rechtstreeks te koppelen aan een GSM, tablet om te combineren met het gratis Z-App waarmee je 1400 ziekte-gebaseerde sequenties kan starten, je eigen frequenties kiezen of programmeren en je e...
199,00
  • Model
  • UZ489

Beschrijving:

Op vraag van verschillende klanten hier een versterker om rechtstreeks te koppelen aan een GSM, tablet om te combineren met het gratis Z-App waarmee je 1400 ziekte-gebaseerde sequenties kan starten, je eigen frequenties kiezen of programmeren en je eigen lijsten en playlists maken.

Z-App kan je downloaden en testen via Google Play of Apple Store.

Algemeen
Het toestel heeft een 20W ingebouwde versterker die gevoed wordt met een 5V naar 15V converter om genoeg uitgangsspanning te genereren om handcilinders, dekens en spoelen effectief te kunnen gebruiken.Het toestel heeft een standaard USB en audio connector met 3 USB adaptors voor alle courante GSM's met aparte audio aansluiting: Micro-USB, USB-C en Apple; USB-C en Apple worden via de Micro-USB gekoppeld die in de standaard USB wordt gestoken. Voor GSM's zonder audio komen begin juni 2021 gelijkaardige toestellen met USB-C en Apple connectors die ook de audio doorgeven.

De uitgangsspanning wordt geregeld door het volume van de GSM of tablet en is maximaal 20V (+10 tot -10V).

Een LED staat in serie met de uitgang die de connectie, geleidbaarheid bij handcilinders en de goede werking weergeven.

Het toestel kan ook via een laptop of PC aangesloten worden door dan gebruik te maken van FreX16 met dezelfde voorgeprogrammeerde frequenties als Z-app en vele settings: google naar 'www.frex.com.au/' (geen https site zodat wij geen link kunnen geven). Via een Android simulator zoals Bluestacks kun je Z-App ook installeren en gebruiken op een Windows systeem.

Versies
Standaard wordt het toestel geleverd met handcilinders, kleefstrips (3 sets) en oorcips. De spoel is optioneel en kan je hierbijbestellen.
Wij bieden ook een goedkopere versie aan zonder uitgangsstekker die rechtstreeks verbonden is met de handcilinders.
De roestvrijstalen handcilinders zelf zijn gevuld met edelstenen en shungiet; voor de shungiet kan men kiezen tussen standaard of edel shungiet brokjes. Hierdoor bekomen we een zeer sterke efficiënte spininversie. De handcilinders kunnen ook zonder aansluiting als harmonisers gebruikt worden.

Foto goedkopere versie met direkte aansturing handcilinders:


Optionele accessoires
Extra accessoires kunnen besteld worden bij modellen met een uitgang.
Klik op de link boven de foto.

Foto van de optionele magneetveld dekens en kussens:


Foto van de opties met clip:


Foto van de opties met zilverdraad en clip:


Foto van de opties met audio stekker zonder clip:


Ga naar de Toebehoren/Opties voor nog meer opties zoals externe spoelen en het optionele QMRA analyse toestel.

Optioneel en tegen verminderde prijs bieden wij ook een digitaal homeopathie pakketten aan: ofwel een basispakket met alle Bachbloesems en de 50 meest gebruikte homöopathische middelen via download of ons Full Homeo pakket op 32 GB micro SD kaartje.
 
  Informatie
Wordt alleen nog in combinatie met een voorgeinstalleerde Windows laptop verkocht:...
Model: QM688