Niet op voorraad

* Voetmassage zapper met shungiet tegels

Model: TO829
Twee tegels van 10x10x2 cm via 20 cm afneembare kabel verbonden met een Bluetooth of Micro-SD unit voor frequentietherapie of onze digitale homeopathie bestanden. Om het Bluetooth signaal te neutraliseren is onze 4-laags shungiet sticker op de achte...
129,00
  • Model
  • TO829

Beschrijving:

Twee tegels van 10x10x2 cm via 20 cm afneembare kabel verbonden met een Bluetooth of Micro-SD unit voor frequentietherapie of onze digitale homeopathie bestanden.
Om het Bluetooth signaal te neutraliseren is onze 4-laags shungiet sticker op de achterzijde gekleefd.

Ideaal te gebruiken voor contact met de (blote) voeten maar ook 1 onder een voet en leg een hand op de andere; indien gewenst kan ook de achterzijde gebruikt worden met de aansluitingen naar onder.

Keuze tussen toestel met alleen Bluetooth (kies Model 1) of met extra Micro-SD kaartje zoadat het ook zonder Bluetooth kan werken (kies Model 2); laadkabel en SD kaartje meegeleverd.

De tegels hebben een glanzend gepolijste bovenzijde terwijl al andere zijden mat zijn gepolijst met bijenwas.Software
Naast de hieronder beschreven apps wordt ook op het model met MicroSD-kaart frequentie bestanden en digitale homeopathie software pakket meegeleverd met o.a. Bach bloesems, Schussler zouten, Schumann-Solfegio en supplementen ter waarde van 150?.
Optioneel kan onze volledig homeo database bijbesteld worden tegen de helft van de prijs (150? t.o.v. 299?)
De bedoeling is dat bij ontvangst deze gekopieerd wordt naar een ander medium en deze dan wordt leeg gemaakt om dan maximaal 10 bestanden erop te kopieren.

Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:
- Via Google Play of Apple Store kun je Z-App installeren voor je Android/iphone smartphone of tablet: hiermee kun je 1300 ziekte-gebaseerde sequenties starten, je eigen frequenties programmeren en je eigen lijsten en playlists maken.

- open de Rife List 5000.pdf of de meer uitgebreide Frequency List.pdf en noteer of kopieer de frequenties en gebruik een van de vele frequentie generator apps.
- kijk hier om eenvoudig frequentie combinatie bestanden te maken Audacity of met Z-app.

Gebruik
Druk op de ON toets om de bluetooth te starten; de eerste maal moet 'gepaird' worden met de smartphone, tablet of laptop (snel knipperen rode en blauwe LED); daarna wordt automatisch gelinkt met het gepaarde toestel als het binnen het 10 m bereik komt; als het toestel verbinding heeft, knippert een blauwe LED om de 3 seconde.
Sluit de gewenste accessoire aan en start Z-app of speel de homeopathische MP3 bestanden af, eventueel via een playlist.