Op voorraad

* XXL shungiet Obelisk 70cm met RGB LED top

Model: OL710
Obelisk gemaakt van een mix van standaard shungiet brokjes 10-20 mm met in het midden een koperen buis van 22 mm doormeter en bovenaan een piramide met getrommelde bergkristal steentjes. Alles ingegoten in plantaardig polyester hars. Onderaan de berg...
€1.300,00 700,00
  • Model
  • OL710

Beschrijving:

Obelisk gemaakt van een mix van standaard shungiet brokjes 10-20 mm met in het midden een koperen buis van 22 mm doormeter en bovenaan een piramide met getrommelde bergkristal steentjes. Alles ingegoten in plantaardig polyester hars. Onderaan de bergkristallen piramide is een RGB lichtmodule mee ingegoten. Voor de stabiliteit is de obelisk gekleefd op een ronde schotel van 18 x 2 cm gemaakt van edel shungiet in hars.

 

Totale hoogte 71 cm; breedte onderaan 11x11 cm en bovenaan 8x8cm; piramide 8cm basis en 11cm hoog. Totaal gewicht 18 kg.

 

Verder wordt het geheel nog getachyoniseerd en geïmpregneerd met Schumann en Solfeggio frequenties. Hierdoor ontstaat er een krachtveld door bundeling van de eigenschappen van shungiet, orgon en licht. 

 

RGB ingebouwde module met 3 RGB-LED's en aparte daglicht en warm-wit LED's; USB aansluiting met schakelaar en afstandsbediening 12 kleuren, autofunkties met snelheid en intensiteit instelling: