3-5 dagen

* Z-app HiFi versterker 16-30V

Model: ZV030
Tijdelijk gratis blauw magneetveldkussen en met velcro armbanden met koperfolie voor gebruik met oorclips. HiFi versterker 50W met uitneembare 650 mAh USB oplaadbare Li-Ion batterij en tot 16V of 30V uitgangsspanning. Geleverd met gevulde handc...
€246,00 221,40
  • Model
  • ZV030

Beschrijving:

Tijdelijk gratis blauw magneetveldkussen en met velcro armbanden met koperfolie voor gebruik met oorclips.

HiFi versterker 50W met uitneembare 650 mAh USB oplaadbare Li-Ion batterij en tot 16V of 30V uitgangsspanning.

Geleverd met gevulde handcilinders (1 met Edel shungiet en 1 met edelstenen), kleefpads (3 paar) en oorclips. Tevens audio kabel en USB laadkabel.

In de basisversie geeft de 9V batterij een uitgansspanning van 16V (+/- 8V) en in de optionele versie wordt een 16V converter gebruikt zodat wij een uitgangspanning van 30V bekomen (+/-15V).Ideaal voor gebruik met Z-App dat je gratis kan downloaden via Google Play of Apple Store. Door het zowel positief als negatief uitgangssignaal ook ideaal voor onze digitale homeopathie bestanden.

De gemiddelde gebruiksduur is 2 tot 4 uur, afhankelijk van welk volume en opties gebruikt worden; de oplaadtijd voor de batterij is ongeveer 1,5 uur; optioneel kan een tweede batterij worden bijgekocht die onmiddellijk kan gewisseld worden. Voor gebruik met dekens en kussens kan ook continue bijgeladen worden via een opening aan de zijkant, bv. met een bufferbatterij van 4000 tot 20.000 mAh.

Systeem met dubbele batterij:


Voor optimaal gebruik zowel het volume van de smartphone en de versterker op maximum zetten.

Afmetingen: 103x63x27 mm.

Optioneel een Bluetooth module bij te bestellen met Micro-SD kaartje zodat men het onafhankelijk van de smartphone bedrading kan gebruiken. Bij ingestoken SD kaartje wordt de Bluetooth uitgeschakeld.
Met het Andoid StereoMix Recorder kan je de frequenties uit Z-app kopieren en omzetten naar MP3 voor op het SD kaartje; best in Z-app 'Duration' op 60 seconde zetten per frequentie.

Foto met optionele BT en SD module:


Bijna alle opties uit ons gamma zoals laser, LEDs, spoelen, kussens en dekens zijn op dit toestel aan te sluiten.

Optionele accessoires
Extra accessoires kunnen besteld worden bij modellen met een uitgang.
Klik op de link boven de foto.

Foto van de optionele magneetveld dekens en kussens:


Foto van de opties met clip:


Foto van de opties met zilverdraad en clip:


Foto van de opties met audio stekker zonder clip:


Ga naar de Toebehoren/Opties voor nog meer opties zoals externe spoelen en het optionele QMRA analyse toestel.

Optioneel en tegen verminderde prijs bieden wij ook een digitaal homeopathie pakketten aan: ofwel een basispakket met alle Bachbloesems en de 50 meest gebruikte homeopathische middelen via download of ons Full Homeo pakket op 32 GB micro SD kaartje.

Kies hieronder bij Extra of je de Full Homeo wil en bij Extra optie de optionele dubbele batterij; bij Uitgang de 16 of 30V versie; bij Optie de BT/SD uitbreiding.