Weldra beschikbaar

* Zonnepaneel transducers met en zonder buffer batterijen

Model: TD112
Veel elektrosmog komt binnen langs de ramen en wij hebben altijd aanbeveeld daar shungiet producten te plaatsen.   Met onze nieuwe transducer ontwikkelingen hebben wij verschillende producten ontwikkeld met zonnepaneeltjes die minimum 5V g...
0,00
  • Model
  • TD112

Beschrijving:

Veel elektrosmog komt binnen langs de ramen en wij hebben altijd aanbeveeld daar shungiet producten te plaatsen.

 

Met onze nieuwe transducer ontwikkelingen hebben wij verschillende producten ontwikkeld met zonnepaneeltjes die minimum 5V genereren en daarmee onze Schumann printjes kunnen aansturen en met het shungiet en piëzo kristallen die het effect van de shungiet meermaals versterken en tevens zorgen voor een sfeer van welbevinden.

 

Wij hebben exemplaren die alleen werken bij voldoende licht maar ook toestellen die een 3,7V oplaadbare batterij laden zodat ook s'avonds blijven werken en kunnen verplaatst worden.

Sommige zijn verstelbaar om optimaal licht op te vangen, sommige inklapbaar zodat ze omgedraait en sommigen hebben een extra invers uitgang om een tweede transducer op aan te sluiten.

 

 

 

Piramides hebben de ideale hellingshoek; afhankelijk van de grootte kunnen verschillende zonnepamelen gebruikt worden: rond doormeter 90, 80 en 60mm; vierkant 45mm; rechthoek 53x30mm. Piramide staat op pootjes en onderaan is het stuurcircuit opgekleefd:

 

Hardkarton piramides met rechthoek 53x30mm plaatje. Piramide is gevuld met standaard shungiet of combinatie van edel shungiet en bergkristal steentjes; binnenin zit de Schumann module en het piezo kristal, optionele batterij en optionele inverse uitgang:

 

Aluminium standaard met meerdere plooi mogelijkheden; ook in goedkoper ABS te verkrijgen:

 

Borosilicaat kristalglas containers met RVS deksel: onder het deksel zit de Schumann module en het piëzo kristal zit afgeschermd tussen de brokken. rechte 10 cm doormeter bokalen verkrijgbaar in verschillnde hoogtes tot 23 cm; rechts 'snoepbokaal met 1,5 liter inhoud:

 

Inklapbare module met oplaadbare batterijen:

 

Prijzen en meer details volgen.