Op voorraad

* Dubbel Plasma Rife Lakhovsky systeem

Model: DP900
Professioneel systeem met hoogwaardige versterker die 2 of 4 plasmabollen van 20 cm doormeter rechtstreeks aanstuurt met Rife frequenties via Z-App of Micro-SD kaart.  Optioneel Lakhovsky scalaire spoel ingebouwd en verschillende oplaadb...
€500,00 450,00
  • Model
  • DP900

Beschrijving:

Professioneel systeem met hoogwaardige versterker die 2 of 4 plasmabollen van 20 cm doormeter rechtstreeks aanstuurt met Rife frequenties via Z-App of Micro-SD kaart. 

Optioneel Lakhovsky scalaire spoel ingebouwd en verschillende oplaadbare batterij voeding opties.

 

De plasma bollen kunnen ook apart zonder de versterker gebruikt worden: wordt de stuurstekker van de versterker naar plasma verwijderd schakelt het systeem automatisch om naar de ingebouwde 528 Hz (DNA repair of 'Liefde' frequentie) modulatie. Men kan dan de plasma's apart plaatsen in verschillende ruimtes of bij 4 stuks in de hoeken van de kamer, eventueel via een goedkope mechanische timer aangeschakeld (bv. 15 minuten om de 2 uur). In de derde stand 'Audio' van de aan/uit schakelaar reageert via de ingebouwde micofoon de plasma op het omgevingsgeluid en muziek in combinatie met de gemoduleerd frequenties.

 

Constructie:

Wij hebben standaard plasmabollen aangepast met een inwendige optisch gescheiden vermogen module die direct de eindtrap van de hoogspanningsspoel triggert met het signaal van een aparte versterker. Door de optische module van de ene plasma aan te sturen met het positieve puls en de andere met de negatieve puls van de versterker zijn beide plasma's 180 graden in fase verschoven bij elke frequentie. Dit geeft volgens Dan Winter het sterkste 'Phase Conjugation-Negentropy' effect en is ook toegepast in zijn Thera-Phi plasma systeem ; meer info  hier.

 

Versterkers:

Keuze tussen drie versterkers van 2 x 50W: Model 1 tot 3 (v.l.n.r); Model 2 heeft extra hoog/laag regelaars en Model 3 extra aparte Micro-SD input. 

 

De versterkers kunnen aangestuurd worden via Z-App met Bluetooth, met een audiokabel, USB stick of Micro-SD kaart. Een Micro SD kaartje van 32GB en USB adapter worden meegeleverd. Met deze laatste kan het systeem onafhankelijk van een GSM kan gebruikt worden. 

De versterkers altijd minimum 30 cm en best 50 cm van de plasma's  vandaan plaatsen voor storing van het Bluetooth, elektronica en stuurkabels te vermijden.

 

 

Scalair Veld:

Optioneel kan onderaan de plasma een grote scalaire Moebius spoel verwerkt worden zodat het systeem ook werkt volgens de Lakhovsky principes. De spoel bestaat uit 128 meter koperdraad van 16 paar links gedraaide paren die onderaan de plasmabeuizing in een vierkant geplooid zit. De scalaire spoel kan ook onafhankelijk van de plasma gebruikt worden (derde stand van de ON schakelaar) zodat alleen het scalaire veld actief is.

De scalaire spoelen zijn ook 180 graden in fase verschoven zodat er een wisselend heen en weer transmissie plaatsvind.

 

 

Voeding:

Standaard wordt het 2-voudig systeem geleverd met geschakelde netvoedings module van 12V 3A die via een 3x/5x splitter en 2 of  4 voedingskabels zowel de Plasma's als de versterker voedt. Tevens voor elke palsma een stuur-kabel naar de versterker. 

Optioneel kan gekozen worden voor verschillende 12V oplaadbare batterijen zodat men vrij van het net kan werken. Voor een 2 set wordt een 6800 mAh litium en voor de 4 set een lood batterij 12V 7A geleverd, beide met lader en extra spanning display.

 

 

De nieuwste net snelladers en powerbanks beschikken meestal de nieuwe PD 22,5W USB-C meervoudige uitgang (5-9-12-20V); beschikt men over zulk een toestel dan kun je de 'USB-C PD naar 12V adapter' apart bijbestellen.

Wij leveren deze ook als compleet systeem ( foto hier onder) met een 20.000 mAh powerbank met display met dubbele 47W snellader die ook voor rechtstreekse voeding van de plasma kan gebruikt worden (kies 'powerbank + snellader); ideaal als men het systeem wil gebruiken op verplaatsing en snel wil installeren zonder zich te bekommeren om netaansluitingen en kabels waarover en kan struikelen. Ook te gebruiken met 4 plasma systeem als alternatief voor de 7A 12V loodbatterij met bijbehorende lader; 

 

 

Combinatie:

Tevens  kunnen onze vele andere opties en accessoires zoals handcilinders, patches,  magneetmatten, lichtmodules en spoelen op het tweede kanaal aangesloten worden.

 

Theraphi via Ipad:

Het systeem kan ook direct met de Theraphi apps FLAMEINSOUND en FLAMEINMIND voor Iphone of Ipad gebruikt worden die in de applestore kunnen gekocht worden (18€ voor FlameInSound app)

 

 

Therapeuten:

Ideaal en betaalbaar systeem voor therapeuten, zeker het systeem met 4 plasmaballen. Geregistreerde therapeuten bekomen nog extra 15% korting. Nederlandse therapeuten excl. BTW (vanaf 556€ netto voor set van 4).

Bij gebruik van een set van 2, plaats men ze  links en rechts van het lichaam, best op romp hoogte of liggend en op een afstand best niet verder dan 1 meter van het lichaam. Bij set van 4 zit de behandelde persoon in het midden.

Bij een opstelling van 4 worden de 180 graden verschoven plasma's kruiselinks opgesteld. Bij opstelling van het systeem in de 4 hoeken van een therapie ruimte worden langere voeding- en audiokabels meegeleverd.

Indien gewenst kunnen de plasma's ook via de 2 ophang 'ogen' zijdelings op een muur gemonteerd worden.

 

 

Extra gebruik:

Het dubbel plasma systeem is niet alleen geschikt voor mensen maar ook om water, ruimtes en planten te 'behandelen' of te zuiveren. Zelfs na afschakelen van de plasma's blijven de helende en zuiverende effecten voelbaar in de ruimtes en objecten.

 

 

 

Bewezen functionaliteit:

Een gelijkaardig systeem met 2 plasmaballen vindt je hier en hier

Een video van dit systeem dat 2500 euro kost (best bekijken/omschakelen op Youtube):

 

Een systeem met spoelen van de kleinzoon van Royal Rife dat ook met Z-app werkt vindt je hier 

 

Opgelet:

Het systeem kan niet gebruikt worden voor personen met een pacemaker.

Kinderen alleen onder toezicht. Afgeraden voor zwangere vrouwen wegens te weinig kennis over effect op foetus.

Verwijder alle metalen sierraden of op kleding. Nooit ballen aanraken met metaal (ringen, armbanden) die een gat kunnen branden in het glasomhulsel en de plasma vernietigen. 

Alleen kabels monteren of demonteren met uitgeschakelde voeding en schakelaar op OFF; zelfs dan kan soms een lichte (ongevaarlijke) schok, te vergelijken met statische ontlading voorkomen als men de metalen delen van de connectors aanraakt.

Best de plasma's op een (houten) verhoog of tafel(tjes) zetten; niet op cementen bewapende vloeren.

Bouw sessies langzaam op: start met 15 minuten.

 

Levertermijn: 5 tot 8 werkdagen en afhankelijk van de voorraad plasmabollen.