Informatie

# Het gebruik van piramides #

Model: BK237
Het gebruik van piramides. Wij hebben shungite piramides die overeen komen met de proporties van de Egyptische piramide van Cheops en zogenaamde hoge of Russische piramides. Lees hier een uitgebreid PDF ebook The Complete Pyramid Sourcebook ove...
  • Model
  • BK237

Beschrijving:

Het gebruik van piramides.

Wij hebben shungite piramides die overeen komen met de proporties van de Egyptische piramide van Cheops en zogenaamde hoge of Russische piramides.

Lees hier een uitgebreid PDF ebook The Complete Pyramid Sourcebook over de energetische eigenschappen van zowel Gizeh en Russiche piramides.

Een shungit piramide is een van de meest effectieve instrumenten tegen geopathische straling. Het kan niet alleen de negatieve milieueffecten neutraliseren maar reflecteert tevens de geopathische stralen.
Een shungit piramide helpt uw huis te beschermen tegen de elektromagnetische straling van computers en televisies, koelkasten, enz.
Ook te gebruiken om munten, sieraden en andere voorwerpen schoon te maken van de negatieve velden.
Plaats de piramide op uw bureel om je concentratie en de efficiëntie te verhogen en het harmoniseert tevens de atmosfeer.

Andere voordelen en effecten: versterkt zijn aura, vermindert nervositeit en opwinding, bevordert normale slaap, verhoogde efficiëntie, vermindert hoofdpijn, vermindert reumatische pijnen, verbetert de psycho-emotionele toestand.

Wat betekent gepolijst en ongepolijst shungiet?
De term 'ongepolijst' shungiet wordt in Rusland gebruikt als de objecten niet gecoat zijn. 'Gepolijst' zijn objecten die gecoat zijn met shungiet poeder gepigmenteerde bijenwas en glansmiddel. Deze mogen met geen water in contact komen en mogen ook niet teveel met handen aangeraakt worden ondat de glans dan wordt aangetast. Zij mogen ook zeker niet voor het maken van shungietwater gebruikt worden wegens het giftige glansmiddel.
Wat de Russen ongepolijst noemen zijn deze zonder glanswas. Ze vertonen meer het natuuraspect van shungiet dat zich uit in witte en goudkleurige strepen en vlekken van het aanwezige bergkristal en pyriet. Bij krachtig wrijven kan er shungietstof afkomen dat met zeep eenvoudig van de handen kan verwijderd worden. Ongepolijste objecten kunnen in water gedompeld worden en daardoor ook buiten opgesteld worden.

Een korte PDF over het verzorgen voor shungiet.

Het antismog werkingsgebied is afhankelijk van de grootte:
Afmeting ? Gewicht - Werkgebied (allen bij benadering):
- 3 cm - 20 à 25 gram - 1 m
- 4 cm - 45 gram - 1,5 m
- 5 cm - 100 gram - 2,5 m
- 6 cm - 140 gram - 4 m
- 8 cm - 330 gram - 6,5 m
- 10 cm - 540 gram - 10 m
- 15 cm - 1750 gram - 20 m

Tips voor gebruik shungite piramides.
- Shungit piramide best naast de plek plaatsen waar je het meest vertoefd (rond het bed, op het bureau, enz.)
- In de slaapkamer is de beste plaats onder het bed en gericht op de solar plexus.
- Het is raadzaam om de piramide op de noord-zuid en oost-west te richten. Hiervoor best een kompas gebruiken.
- Plaats ze naast de apparaten van verschillende soorten straling, zoals TV, computers, magnetrons, elektrische ovens, radio's en telefoons en andere apparaten die de natuurlijke elektromagnetische veld genereren.
- Het grootste effect wordt bereikt als het zich op of net onder het vlak van een bron van straling bevindt. Voor de beste bescherming, plaats een piramide tussen U en de computer (TV).
- Het wordt aanbevolen om een shungite piramide in de auto te plaatsen. Het neutraliseert de negatieve impact van de bestuurder tijdens het rijden, die helaas niet te vermijden is op onze wegen. Shungite piramides hebben een positief effect op het welzijn, de coördinatie van de bewegingen, het zenuwstelsel en vermindert het risico op ongevallen.
- Gebruikt men de piramide op het lichaam op de plaats waar pijn wordt gevoeld best alleen de vlakke basis gebruiken met de punt van het lichaam weg. Dit omdat het negatieve gevolgen voor uw biologische veld kan hebben.

Duitse video's over shungite; gebruik >| voor opeenvolgende video's;


Mysterieuze krachten van piramide-structuren?

Waarom is een piramide-vorm in staat om verschillende energievelden te laten resoneren..? Het blijkt dat de feitelijke vorm van een piramide een soort ?ontvanger-versterker? is, of een resonant van verschillende energievelden, zoals elektro-magnetische golven, kosmische golven, elektrische ontladingen, zwaartekrachtgolven, etc., die onze planeet omgeven en die zich dus ook in lucht rondom en in een piramide bevinden. En binnen in de piramide komen deze verschillende ontvangen energieën met elkaar in contact.

Een piramide creëert ook een sfeerveld, zoals een 3D-globe met harmonische vibraties dat rondom zichzelf doet, waarbij de golfpatronen ritmisch en synchroon zijn. Alles in dat veld zal naar een harmonieuze staat bewegen

Lees hier een uitgebreid PDF ebook The Complete Pyramid Sourcebook over de energetische eigenschappen van zowel Giseh en russiche piramides.

Hoe een piramidevorm een sferisch veld of harmonische vibraties rondom zichzelf creëert.. In een magnetisch veld zoals dat ook bestaat binnen in een piramide, ligt het geproduceerde magnetisme in de omgekeerde richting van dat van ijzer, waarvan de veldrichting buitenwaarts gericht is, van de noordpool van een magneet áf en naar de zuidpool binnenwaarts van die magneet. Met andere woorden: in een piramide is de richting van het magnetische veld, omgekeerd. Dus buitenwaarts vanuit de zuidpool en binnenwaarts vanaf de noordpool gericht.

De piramidevorm genereert een draaiend veld, vanuit de punt (apex) voor elektronen, wat betekent dat ze in bepaalde hoek, dat wil zeggen rondom hun eigen as, kunnen bewegen. Dus als bewegende of kinetische energie een piramide binnengaat, door de opening in de top, kan dat worden beschouwd als de noordpool van haar magnetische veld (in tegenstelling dus tot een ijzermagneet!). En omdat de piramide energie uitstraalt vanuit het midden, kan die worden beschouwd als de zuidpool van haar magnetisch veld.

En eenmaal de piramide ingegaan, botst de energie van de gelijke zijden van de zijkanten van de piramide, terwijl de 5 hoeken van de piramide een straalbundel projecteren, naar het centrum van de piramide, waar de energie wordt verzameld, of ?gepoold?, om ?het vuur in het midden? te vormen. Het woord ?piramide? kun je vertalen als ?het vuur in het midden?. Deze energieën verzamelen zich in het centrum van het gebied rondom de Koningskamer, bijvoorbeeld zoals bij de Grote Piramide. De moleculen of atomen in dit gebied, absorberen deze energieën via resonantie.

Het woord ?piramide? kun je vertalen als ?het vuur in het midden?. Deze energieën verzamelen zich in het centrum van het gebied, rondom de ?Koningskamer?, zoals bij de Grote Piramide. De moleculen of atomen in dit gebied, absorberen energieën via resonantie.

Vervolgens zijn de hoeken, werkzaam als een soort nano-golf-zender. Als de energie stijgt, beginnen de elektronen uit te zetten, en als nog meer energie wordt geabsorbeerd, zal er nog meer expansie plaatsvinden. En als de energie toeneemt, zal er een toename van circulatie plaatsvinden, waarbij we vervolgens een hoog-verzadigde energetische atmosfeer krijgen, in de golflengte van 10 λ (mn). Deze energieën stralen ook naar buiten, vanuit de hoeken van de piramide. [2]

Piramide-energie is een levensbrengende kracht, die we bio-kosmische energie noemen, en die het mogelijk maakt dat de piramide een soort kosmische antenne wordt, die intuned op enorme energiebronnen, deze kan ontvangen en ze kan ombuigen IN een magnetische veld. Terwijl het grootste deel van de positieve energie gefocust ligt binnen en onder de piramide, wordt een deel van de piramide-energie verspreid via de 5 hoeken van de piramide. Veel mensen die op de top van de Grote Piramide hebben gestaan, beschrijven een soort hoog-energetische veld of spreken zelfs over een ?elektrische ontlading?..

Een uiterst fraaie Kirlian-foto toont de energetische vortex die een piramide uitstraalt, vanuit de top, maar ook vanuit de basis!
Een uiterst fraaie Kirlian-foto toont de energetische vortex die een piramide uitstraalt, vanuit de top, maar ook vanuit de basis! Aan de onderkant van deze foto zie je het piramidebed in 3D en bovenin de energetische, zg. ?Kirlian?-fotografie.

Hoe vindt dit plaats? Afhankelijk van het materiaal waarvan de piramide is geconstruceerd, bijvoorbeeld een vorm van kristal of steen, zoals graniet of marmer, zal een piramide een sferisch veld rondom zich creëren van harmonische vibraties. Roze graniet, dat gebruikt werd bij de constructie van de Koningskamer van de Grote Piramide (de Piramide van Khufu) is één van de meest para-magnetische substanties die de karakteristiek heeft om magnetische velden te veranderen, in het gebied die het inneemt.
En kalksteen, dat eens de grote piramide aan de buitenzijde bemantelde, is een dia-magnetische substantie, die gedreven wordt door beide polen van een magneet, ?gedreven? in de zin dat de energie zich direct dóór de wanden naar buiten kan bewegen..

Volgens Joe Parr, die lid is van de ?Great Pyramid of Giza Research Association?, zal elke piramidale structuur theoretisch bepaalde massa?s deeltjes aantrekken en ?gevangen? zetten, waarbij het déze deeltjes zijn, die een orb-achtig energie-veld creëren, die ook een ?opslagbel? wordt genoemd, rondom élke piramide die in staat is andere energieën buiten te houden. Dat gebeurt om de atmosfeer buiten de piramide-structuur op te schonen, waardoor andere elementen én vibraties in staat zijn, richting een harmonieuze staat te gaan, waardoor datgene wat negatief is, positief wordt omgevormd. In dit proces worden vernietigende energieën afgeweerd en positieve energieën aangetrokken.

Piramide energie Joe Parr heeft dit energieveld bestudeerd, dat uitstraalt vanaf éénderde van de hoogte van de piramide, het geometrische centrum, waarbij hij uitvond dat zelfs de maanfasen en de zonnevlekactiviteiten, een effect hadden op de intensiteit van het energieveld van de piramide. En dat op zekere tijdstippen in het jaar, dit veld in staat was om álle elektromagnetische straling te blokkeren, ja, zelfs de zwaartekracht. Dit bracht hem tot de conclusie dat zowel de activiteit van de zon, als die van de maan, een dirécte impact hebben op de dynamische energie-torsie die de Aarde instroomt. Of in zijn woorden:

?Piramide-energie verzwakt straling die bestaat uit energiegolven, die geassocieerd worden met elektrische en magnetische velden, hetgeen erin resulteer, dat een elektrische lading versneld wordt, bijvoorbeeld gammastraling. Een van de aspecten van de piramidekracht is dat de energie van de atmosfeer die in en om de piramide bestaat, een aetherisch-bolvormig energieveld bevat, dat gecentreerd is op 1/3e van de hoogte van de basis van de piramide.?
Dit energieveld dat Parr omschrijft is ook wel omschreven als een ?3e-dimensie energiebel?, die door wetenschappers is getest en gemeten, waarbij wordt waargenomen dat piramides regelmatig stoppen met het geven van ?informatie? bij metingen en opnames.. Daarbij bleek inderdaad dat er een duidelijke correlatie was tussen hemelse gebeurtenissen, zoals de zonnevlek-activiteit, die de intensiteit van deze energiebubble beïnvloeden. Op bepaalde momenten in het jaar, bleek deze energiebel in staat, om niet alleen de zwaartekracht totaal te blokkeren, maar ook de nucleaire en elektromagnetische straling..

Nóg een effect van de invleod van de hemelse gebeurtenissen op de energetische bel van de piramide, werd gevonden in de kennelijke eigenschap van de piramide om mee te resoneren op een trilling van 500 tot 1000 Hertz. Dat betekent dat het krachtenveld rondom de piramide totaal niet-geleidend wordt met ALLE bekende krachten, die in het algemeen negatief zijn..

Andere bevindingen van Joe Parr De wijdte van de energiebubble van de piramide of ?orb? blijkt uit te dijen en in te trekekn, met de maanfasen. Opnieuw suggereert dit dat deze orb/energiebubble aan de buitenzijde van de piramide, een statisch torsieveld is, dat zich rondom de piramide creëert, en zich versterkt door andere dynamische torsievelden te absorberen. Deze velden kunnen worden versterkt door elektrostatische energie rondom ionen of in de akoestische trilling van lucht, die tevens de trilling van de aether is.

Pyramid of Khufu and phi De beste passieve torie-generatoren worden gevormd door de torens of piramidale vormen, die gebouwd worden rondom de ?phi?-ratio, oftewel 1 : 0,618. Het kan daarom worden gezegd, dat de piramidale vorm de kracht heeft, om torsie-energie te ommantelen, omdat torsiegolven gelijk zijn aan phi-spiralen; dé reden dat een piramide de positieve energie vast kan houden en de negatieve golflengten kan afbuigen, hierdoor natuurlijk verval onmogelijk maakt. (mummificeren..) Parr omschreef de consequentie van deze eigenschap als volgt:

?Piramides doden geen bacteriën. De bacteriën voeden zich echter door voedsel te absorberen, waarbij entropie het weefsel afbreekt. Entropie werd beschreven in 1865 door de Duitse fysicus Clausius, waarbij hij vaststelde dat alleen bij processen die omkeerbaar, reversibel zijn, er ?IETS? hetzelfde blijft. En dat ?iets? noemt hij entropie. Entropie is een Grieks woord en betekent ?transformatie?.
In een piramide is er sprake van zó weinig entropie, dat bacteriën nauwelijks kúnnen overleven, en daardoor natuurlijk zich ook niet stormachtig kúnnen vermenigvuldigen. En precies dát is de reden dat voedsel langer vers blijft onder een piramide en de kans krijgt om uit te drogen, vóórdat het bederft.?

Doordat aluminium de energievelden van een piramide blokkeert, zullen zaadje die op aluminiumfolie gelegd zijn, in een piramide maar langzaam ontkiemen, waarbij weer blijkt dat piramide-energie in staat is dit effect van aluminium te neutraliseren, wanneer het twee weken of langer in de piramide blijft. Verbazingwekkend is dat het aluminiumfolie vervolgens met een eigen piramide-energie gaat werken..!

Meditatie en healing De kubusachtige structuren waar de meeste mensen in leven als woning, onderdrukt energie, terwijl een piramidevorm de stroom van verhoogde energievelden stimuleert, hetgeen zonder enige twijfel een pré is voor meditatieve oefeningen. Een piramide ondersteunt meditatie, doordat het harmonieuze energie focust en tegelijkertijd, zoals gezegd, negatieve energie afbuigt, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën. Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het mensen om hun eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf. En dát is toch wat je doel is bij meditatie en healing..?

Terwijl je in een meditatieve staat komt, assissteert de piramide je eigenlijk bij elke ?stap? die je maakt in je meditatie. Deze meditatieve staat wordt in een piramide sneller bereikt, is dieper en is voor velen meer ?vervullend?. Door mensen die in piramides mediteren, wordt gezegd dat ze zich verlevendigd voelen en dat hun zintuigen zijn ?aangescherpt?. Sommige mensen rapporteren een prikkeling in hun lichaam en soms ook een ?klingelend geluid in de verte?. Dit zou verklaard kunnen worden door het feit dat de piramidale vorm de positieve geluidsvibraties focust en resoneert..

Middels ?Kirlian?-fotografie zijn veranderingen waargenomen, in het aura van degene die mediteert in een piramide. Het aura kun je omschrijven als het elektromagnetische veld van een mens, waarbij het aura zich groter en lichter toonde. Mensen die mediteren in een piramide rapporteren een diepere ontspanning, een dieper gevoel van welzijn en verhoogde staten van bewust-zijn; deze condities zijn toe te schrijven aan de positieve energiestroom in de piramide, die een diepere focus mogelijk maakt. Wat in de alpha-golven van de mensen optrad, tijdens piramidemeditatie, was zichtbaar als een krachtiger golf, waarbij de meditaties dieper werden.

Mensen die regelmatig in een piramide mediteren, krijgen sterke spirituele en psychische impressies, krachtige dromen en visioenen, levendige visuele beelden en rapporteren een verbetering van hun geheugencapaciteit. Veel mensen, bijna allen, die in een piramide hebben gemediteerd, maken melding van een re-vitaliserend gevoel, waarbij ook hun zintuiglijke perceptie is aangescherpt. En mensen die alleen maar slapen of in de buurt zitten van een model piramide, zeggen dat pijnlijke symptomen of ziekte worden verlicht, of zelfs helemaal verdwijnen. [5]

Gezondere lichaamscellen.. Andere wetenschappers postuleren de stelling dat piramide-energie verantwoordelijk is voor een gezonder functioneren van lichaamscellen, lichaamsweefsel en organen. Ook dit kan weer worden toegeschreven aan het effect dat mensen die mediteren ervaren: een positieve stroom van energie rondom, maar vooral in de piramide, die het mogelijk maakt om dieper te ?focussen?? Het betekent dat de energie in een piramide het een zender maakt van universele licht-energie, die we ook kennen als ether, bron-energie en nulpunts-energie. Doordat de binnenzijde van een piramide de binnen gevloeide energie weer uitzendt, veroorzaakt dit een hoger dimensionaal veld. Dit veld is de scheppende kracht achter alle creatie.. En deze kracht heeft de eigenschappen en de capaciteit om als het ware ?automatisch?, lagere vibraties (negatief) energetisch om te zetten in hogere (positieve) vibrationele energieën.

Door de gelaagdheid van de organische en niet-organische stoffen in de bouwblokken van de structuur, wordt de ?levens-energie? feitelijk gezuiverd, gecondenseerd en uitvergroot, en stellen deze blokken de energie in staat om naar buiten te stromen, waar een bolvormig veld van harmonische vibraties rondom de piramidale structuur wordt geschapen. We kennen deze vorm van energie als orgone energie, ook bekend in diverse culturen als Chi, Ki, Prana, Ether, of simpel ?levenskracht?.

Door simpelweg een orgonite in de buurt te houden van negatieve energie, zal deze worden geschoond uit jouw veld, daarbij een veld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van ?zijn? doet ontstaan. Ook met het gebruik van onze intentie kun je deze ?bron-energie? sturen naar persoonlijke heling, bescherming en spiritueel ?ontwaken??

Je eigen piramide maken.. Iedereen kan een piramidemodel maken met de afmetingen van de Grote Piramide van Gizeh, om diverse experimenten te doen, die de piramide-energie ?tot leven wekken?. Je kunt organisch materiaal in de piramide leggen, dat als het ware uitdroogt maar niet bederft, scheermesjes worden/blijven scherp, melk wordt ?omgevormd? tot een gladde yoghurt na ongeveer 6 weken, zaden zullen makkelijker ontkiemen, terwijl de groei van planten versneld plaats vindt en rot uitblijft, allemaal door de piramidekracht.

Sharpening_of_Razor_within_PyramidExperimenten hebben uitgewezen dat koper feitelijk het meest optimale metaal/materiaal is voor een ?open piramide?, voor meditatie-doeleinden, door de natuurlijke elektronische en bio-dynamische eigenschappen ervan. Maar het blijkt dat piramide-structuren van hout, bamboo en zelfs karton, ook effectief zijn, wanneer ze maar voldoen aan de proportionele dimensies van de Grote Piramide. Maar let op: het is ALTIJD noodzakelijk de piramide te richten! Hij dient te worden uitgelijnd met het magnetische Noorden, om er succesvol mee te (kunnen) werken..! De piramide-energie is uiterst zwak wanneer de piramide niet is uitgelijnd, waardoor het uitlijnen dus zo nauwkeurig mogelijk dient te gebeuren met een goed kompas.

Eén bijzondere observatie van de wetenschappers Schul and Pettit, liet het verschil in groeitempo zien, van planten onder een piramide met een time-laps-camera. Wat hun foto?s lieten zien waren ?planten die zich draaiden in een symphonische dans die leek te zijn geleid door een onzichtbare dirigent?? Hun eerste film liet een bijna 2 meter hoge zonnebloem zien, in een glazen piramide vanaf het 1/3e niveau. Beide onderzoekers schreven in hun rapportage: ?De plant volgde een oost-west cyclische beweging. De plant boog? eerst naar het oosten, daarbij bijna de basis rakend, zwaaide vervolgens in een halve cirkel naar het zuiden, en dan terúg naar het westen om uiteindelijk rechtop, helemaal verticaal te gaan staan, vóórdat deze ?dans? opnieuw aanving. En dat gebeurde na elke twee uren, dan werd deze ?dans? op dezelfde manier herhaalt??
De beide auteurs bleven deze oost-west beweging meer dan twee jaar observeren, toen de planten ineens, abrupt in een noord-zuid boog bewogen, kennelijk als gevolg van enige veranderingen in de omgeving of de atmosfeer. Een aluminium scherm, dat aan de westkant geplaatst werd, zorgde voor het stoppen van de draaiende beweging van de planten, doordat aluminium het piramidale energetische veld te blokkeren. Zoals gezegd, ontkiemen zaden in piramides langzamer op aluminiumfolie, doordat dit metaal de energie in de piramide blokkert, gedurende twee weken. Maar verbazingwekkend heeft het aluminium daarná een eigen piramide-energie bij zich, die zaadgroei versterkt buiten de piramide en voedsel sneller doet bereiden.

Flanagan onderzocht de effecten van piramide-energie op water, planten, dieren en mensen. Hij was met name enthousiast over de mogelijkheid van de piramides om voedsel te conserveren. Voedsel en dranken blijken langer vers te blijven en krijgen een versterkte smaak. Fruit blijkt oneindig te kunnen worden bewaard, doordat het geheel uitdroogt. [7]

De mysterieuze 51,51,51-hoek van de piramide.. Er wordt veel gesproken over de ?magie? van de hoeken van deze piramides, namelijk 51 graden, 51 minuten en 51 seconden.. In het boek ?Metatron Spreekt? vinden we een metafysische verklaring voor deze verhoudingen. Het gaat daarbij over het slijpen van kristallen in de 51°-hoeken, maar er wordt daarbij ook gerefereerd aan dezelfde hoekgraden van de Grote Piramide. We citeren uit dit boek:

?Van de de hoeken van de basis werd bepaald dat ze chi-energie met de hoger dimensionale phi-energiëen het meest vloeiend ontvingen en verfijnden als ze waren geslepen onder de hoek van 51 graden en 51 minuten, wat de hoek is van de quad-piramidale octaëder. Het is de heilige hoek die hemelse energie in die van de bio-minerale bol van het primair-polaire Aardeveld transmuteert.

Het is de heilige THOTHIAANSE METATRONISCHE hoek die gebruikt is bij jullie Grote Pyramide. Sommige academici die deze piramide bestudeerden refereren aan deze hoek en meten hem als zijnde 51,8 graden, maar in feite is deze precies 51 graden, 51 minuten en 51 seconden. Zien jullie het meesterschap in het verbinden van de octaëder met het begrip van ?zo boven zo beneden?..? Geliefden, het verbindt beide werelden en is inderdaad goddelijk in haar heilige resonantie..?
 
  Op voorraad
Gepolijste shungite onderzetter van 7x7x7, 9x9x9 of 13x13x13 cm omtrek en 15, 20 en 30...
Model: SO381
14,52 10,20
Voeg toe aan winkelwagen
  Informatie
Elite Shungite is de meest krachtige, unieke en zeldzaamste edelsteen ter wereld ! En...
  Informatie
Deze roestvrijstalen bollen zijn verkrijgbaar in matte en gepolijste uitvoering en in...
  Informatie
Harmonisers zijn twee producten van verschillende energiebronnen,organisch (=ooit...
Model: BI416
  Informatie
Orgonite of Orgoniet Over gans de wereld is orgoniet of orgonite een enorm succes en...
  Op voorraad
Shungite gepolijste piramide met een basis van de 100 mm. Door het manueel slijpproces...
Model: SP185
92,00 45,99
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Shungite gepolijste piramide met een basis van rond de 12 cm. Door het manueel...
Model: SP922
140,00 69,99
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Shungite gepolijste piramide met een basis van 15 cm. Door het manueel slijpproces kan...
Model: SP159
260,00 129,00
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Shungite gepolijste piramide met een basis van rond de 40 mm. Door het manueel...
Model: SP040
16,00 7,99
Voeg toe aan winkelwagen
  Op voorraad
Shungite gepolijste piramide met een basis van de 50 mm. Door het manueel slijpproces...
Model: SP050
19,00 12,80
Voeg toe aan winkelwagen