Op voorraad

* Rife Plasma 20cm enkel en optioneel draadloos

Model: PS209
Op vraag van verschillende klanten hebben wij nu ook een enkelvoudige versie van ons Dubbel Plasma Rife Lakhovsky systeem op de webshop gezet. De uitvoering is dezelfde met gelijke stuurmodule en sturing via de gratis Z-APP voor Android ...
€189,00 160,00
 • Model
 • PS209

Beschrijving:

Op vraag van verschillende klanten hebben wij nu ook een enkelvoudige versie van ons Dubbel Plasma Rife Lakhovsky systeem op de webshop gezet.

De uitvoering is dezelfde met gelijke stuurmodule en sturing via de gratis Z-APP voor Android en Iphone/iPad toestellen.

Deze versie kan gebruikt worden voor de volgende toepassingen:

 • als optie voor al onze bioresonantie apparaten en versterkers met een minimaal uitgangsniveau van 4V.
 • als goedkope plasma-uitbreiding voor andere frequentietherapie-apparaten zoals Spooky, HeaWea en andere zappers; speciale Spooky-aansluitkit als optie te bestellen (zie foto).
 • bevorderen welbevinden en energetisch reinigen in kantoren en ruimtes waar veel personen samen zijn en met veel electrosmog generende toestellen (laptops, GSM's, netadapters, routers, servers, monitoren, TL lampen, ...).
 • kan worden gebruikt met andere apparaten die werken via Bluetooth en GSM/tablet en minstens 4V uitgangsniveau leveren. Waarschuwing: sluit nooit hoofdtelefoon uitgang aan op de plasma ingang, want deze geeft slechts 1V aan de plasma en kan kortsluitingen veroorzaken.
 • de draadloze versies met oplaadbare batterijen kunnen overal mee naartoe worden genomen, ook buitenshuis, op vakantie en in de natuur. Bij continue gebruik of in de slaapkamer is er ook geen storend EMF signaal via de netvoeding en bij gebruik van USBstick is ook geen Bluetooth signaal en GSM nodig.
 • compact en gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen: bijvoorbeeld van de woonkamer overdag naar de slaapkamer 's nachts.

 

Optioneel ingebouwde Tesla-Lakhovsky scalaire spoel, vaste frequenties, versterkers en oplaadbare batterijen..

 

TIJDELIJKE PROMOTIE: tot eind juni 2024: gratis opstelling/opberg box

 

Constructie:

Wij hebben standaard plasmabollen aangepast met een inwendige optisch gescheiden vermogen module die direct de eindtrap van de hoogspanningsspoel triggert (> 3V) en moduleert met de aangepaste plasmasturing. 

Het probleem met onze vorige systemen was dat door het sterk plasmasignaal de leidingen en elektronica te sterk werden opgeladen en door de hoge spanningsontlading problemen veroorzaakten bij aangesloten apparatuur. De nieuwe stuurmodule is volledig gescheiden van de rest van de elektronica door een LED die een lichtgevoelige transistor aanstuurt. Ook connectie via de ingebouwde microfoon konden geen hoge frequenties doorgeven. Wij hebben tevens de hoogspanningmodule verhoogd naar de Hulda Clark 30.000 Hz frequentie.
 

 

 

 

Voordelen plasma

Door het gebruik van plasma systemen worden verschillende helende therapieën gecombineerd: licht therapie (ogen en huid opname op grote afstand), electro-magnetishe (straling Tesla transfo), scalair (bij Moebius spoel optie), electro-statisch plasmaveld (in V/m) en Rife frequentie therapie (Rife gebruikte oorspronkelijk alleen plasma alsook Tesla).

 

De grote plasmasystemen zijn veel duurder (2.000-30.000€) door het specifieke productieproces en lage oplage. Ze werken ook op een veel hogere spanning en zijn wel veel krachtiger zodat een behandeling beperkt wordt in tijd en herhaling.
De in massa geproduceerde 20 cm bollen geven naast de veel lagere prijs het voordeel van een zachtere straling en kunnen daardoor veel langer en meer herhaaldelijk gebruikt worden, zelfs continue bij bepaalde frequenties zoals Solfeggio of Schumann en dus ook voor toepassingen als reinigen van ruimte, welbevinden en anti-electrosmog. 

 

Systeem inclusief versterker

Wij leveren optioneel verschillende versterkers die op het systeem met voeding ontdubbelingskabel en stuurkabel van 1 meter lengte: deze werken alle  met Bluetooth of audiokabel of USB stick. Een USB adapter waarin 32 GB Micro-SD kaartje past, wordt meegeleverd. Alle hebben ook een tweede uitgang die kan gebruikt worden om extra opties aan te sluiten of om een tweede systeem te sturen gelijkaardig als ons dubbel plasma systeem. 

 

Op het meegeleverde SD kaartje staan meer dan 100 complexe INFRASONIC blokgolf frequenties. Infrasonic staat voor zeer lage frequenties in het gebied van 0,1 tot 30 Hz. Dit zijn ook de golven waarop onze hersenen sterk reageren en die verschillende helende effecten op het lichaam kunnen hebben. Deze kunnen direct geselecteerd worden via de USBstick aansluiting of gecopiëerd naar de GSM om dan via een muziekspeler te gebruiken. Naast vele aandoeningen ook de 7 chakra's, relaxatie en Solfeggio frequenties

 

Bekijk hier de PDF instructies voor Z-App en de handleiding om zelf MP3 frequenties te maken met Audacity:

Z-APP gebruik
Gebruik Audacity voor frequentie mp3

 

Versterkers v.l.n.r. Model 1 2 3 ; M2 heeft hoog-laag regeling ; M3 aparte SD, selectie toetsen en display:

 

Scalair Veld:

Optioneel kan onderaan de plasma een grote scalaire Moebius spoel verwerkt worden zodat het systeem ook werkt volgens de Nicola Tesla en Lakhovsky principes. Deze uitbreiding is te vergelijken met de Spooky2 Scalar, wel veel minder krachtig maar wel veel goedkoper (40€ t.o.v. 1.600€).

De spoel bestaat uit 128 meter koperdraad van 16 paar links gedraaide paren die onderaan de plasmabehuizing in een vierkant geplooid zit. De scalaire spoel kan ook onafhankelijk van de plasma gebruikt worden (derde stand van de ON schakelaar) zodat alleen het scalaire veld actief is.

Dit is vooral handig bij gebruik van de plasma tijdens het slapen: geen storing van licht en hevig plasmaveld; best gebruiken met batterij en SD kaartje of USBstick; best halve Schumann (3,94Hz) voor helende nachtrust; bij ziekte behandeling de sequenties omzetten naar MP3's voor op SD of stick

 

 

Inbouw frequenties:

De plasma bol kan ook apart zonder aansluiting gebruikt worden: wordt de stuurstekker van de versterker naar plasma verwijderd schakelt het systeem automatisch om naar de ingebouwde aangepaste Clark 30.000Hz frequentie modulatie of extra nog met de optionele Schumann, DNA repair of combinatie. Kies de gewenste modulatie bij 'Frequentie'. Men kan dan de plasma zonder Z-App gebruiken, eventueel via een goedkope mechanische timer aangeschakeld (bv. 15 minuten om de 2 uur) tegen EMF electrosmog, om de ruimte te 'reinigen' of om een aangename 'natuurlijke sfeer' te creëren; bij gebruik van alleen de scalaire spoel continue aan te zetten.

 

In de derde stand 'Audio' van de aan/uit schakelaar wordt de plasma hoogspanning afgeschakeld. Het systeem reageert via de ingebouwde microfoon op het omgevingsgeluid en muziek. Bij ingebouwde spoelen worden de microfoontjes verwijderd zodat de derde 'Audio' stand alleen de interne scalaire spoelen aanstuurd.

 

 

Voeding:

Standaard wordt het systeem geleverd met geschakelde netvoedings module van 12V 1A en een verlengskabel van 2m lengte . Tevens een audio stuur-kabel van 1,5 of 2 m. Langere kabels optioneel en in de handleiding info en instructies om zelf langere kabels aan te schaffen en te monteren.

Optioneel kan gekozen worden voor verschillende 12V oplaadbare batterijen zodat men vrij van het net kan werken. Keuze tussen een 6800 mAh li-ion met lader of 12V powerbank met 12V USB-C PD kabel.

De nieuwste net snelladers en powerbanks beschikken meestal de nieuwe PD 22,5W USB-C meervoudige uitgang (5-9-12-20V); beschikt men over zulk een toestel dan kun je alleen de 'USB-C PD naar 12V adapter' apart bijbestellen.

Wij leveren ook een compleet systeem (zie foto hieronder) met een 10.000 of 20.000 mAh powerbank met display met dubbele 65W snellader en USB-C PD naar 12V adapter.Met de optionele versterker  en voeding splitter bekomt men dan een volledig draadloos systeem dat eenvoudig kan verplaatst worden en ook buiten op op reis gebruikt.

 

 

Theraphi via Ipad of Iphone:

Het systeem kan ook direct met de Theraphi apps FLAMEINSOUND en FLAMEINMIND voor Iphone of Ipad gebruikt worden die in de applestore kunnen gekocht worden (18€ voor FlameInSound app)

 

 

Extra gebruik:

Het plasma systeem is niet alleen geschikt voor mensen maar ook om water, ruimtes en planten te 'behandelen' of te zuiveren. Zelfs na afschakelen van de plasma's blijven de helende en zuiverende effecten voelbaar in de ruimtes en objecten.

 

 

 

Een video van een ander dubbel systeem dat 2500 euro kost (best bekijken/omschakelen op Youtube):

 

Optionele statieven met beugel

Voor draadloze opstelling op de juiste hoogte bieden wij 2 opties aan met klein 26-42 cm statief en 40-180 cm groot statief aan. Kies dan Powerbank optie en als versterker Model 1 voor compacte montage met de bijgeleverde Velcro banden. Voor de powerbank wordt een compacte 10.000 of 20.000mAh versie geleverd. Kies optie bij 'Combinatie' en bekijk de foto's bovenaan.

 

 

Voor gebruik in een zetel of naast het bed kan men ook poef's aanschaffen van 30 tot 38 cm vierkant waarin dan tevens de plasma's kunnen opgeborgen als ze niet gebruikt worden. Zie voorbeelden voor aankoop hier en hier.

 

 

TIJDELIJKE PROMOTIE: tot eind juni 2024 wordt gratis een zwarte plooibare box van 32x32x32cm bijgeleverd. Hierop kan de plasma worden opgesteld en opgeborgen; de kabels van versterker en batterij gaan door het gat en worden onderaan in de box geplaatst.

 

Opgelet:

 • Het systeem kan niet gebruikt worden voor personen met een pacemaker of andere elektronische hulpmiddelen.
 • Kinderen alleen onder toezicht. Afgeraden voor zwangere vrouwen wegens te weinig kennis over effect op foetus.
 • Verwijder alle metalen sierraden of op kleding. Ook horloges,GSM en dergelijke
 • Nooit ballen aanraken met metaal (ringen, armbanden) die een gat kunnen branden in het glasomhulsel en de plasma vernietigen. 
 • De versterkers altijd minimum 30 cm en best 50 cm van de plasma's vandaan plaatsen voor storing van het Bluetooth, elektronica en stuurkabels te vermijden.
 • Omdat alle kabels actief 12V zijn best alleen kabels monteren of demonteren met uitgeschakelde voeding en schakelaar op OFF of eerst stuurkabel plasma aansluiten en dan pas versterker connectie.
 • Na een tijd gaan alle metalen delen, dus ook de kabels statisch geladen worden door het plasma-effect; daardoor kan soms een lichte schok, te vergelijken met statische ontlading, voorkomen als men de metalen delen van de connectors aanraakt; hoewel ongevaarlijk kan het een schrikreactie geven die de bol omstoot en mogelijke glasbreuk.
 • Best de plasma's op een poef, (houten) verhoog of tafel(tjes) zetten; niet op cementen bewapende vloeren.
 • Bouw sessies langzaam op: start met 15 minuten.

 

Levertermijn: 3 tot 5 werkdagen na betaling..