Op voorraad

* Rife Plasma 20cm via Z-app

Model: PS208
Wij hebben de standaard Plasmabollen aangepast met een inwendige optisch gescheiden module die direct de eindtrap van de hoogspanningsspoel triggert met het signaal van een aparte versterker. Deze versterker kan aangestuurd worden via Z-App met Bl...
€189,00 160,00
  • Model
  • PS208

Beschrijving:

Wij hebben de standaard Plasmabollen aangepast met een inwendige optisch gescheiden module die direct de eindtrap van de hoogspanningsspoel triggert met het signaal van een aparte versterker.

Deze versterker kan aangestuurd worden via Z-App met Bluetooth of met een audiokabel. 

 

Er is slechts 1 netvoedingskabel nodig die via een splitter zowel de Plasma als de versterker voedt. Optioneel kan gekozen worden voor een 12V oplaadbare batterij zodat men vrij van het net kan werken.

Optioneel kan ook gekozen worden voor een 2x100W versterker met extra USB stick zodat het systeem ook onafhankelijk van een GSM met gekozen frequenties kan werken. Kies Model 2 voor deze versterker.

Door mogelijke interferentie en storing van de versterker door het krachtige plasma signaal moet deze minstens 10 cm van de plasma staan.

 

 

De versterkers hebben 2 uitgangen zodat de tweede uitgang ook kan gebruikt worden voor onze vele opties met of zonder plasma aansturing.

 

Ook verkrijgbaar als set van 2 of 4 plasmaballen met professionele versterker en 180 graden faseverschuiving: zie  hier 

Tevens een goedkopere versie met vaste Schumann of DNA repair frequentie: zie hier 

 

Bekijk hier de PDF instructies voor Z-App en de handleiding om zelf MP3 frequenties te maken met Audacity:

Z-APP gebruik
Gebruik Audacity voor frequentie mp3

 

Een plasmabal is een uitvinding uit 1895 van de bekende uitvinder Nikola Tesla. De glazen bol is gevuld met een mix van Xenon, Krypton en Neon nobele gassen. Door middel van een hoge spanning Tesla-coil worden vele sparks van het midden naar het oppervlak gestuurd. Als basis wordt de Hulda Clark helende frequentie van 30.000Hz gebruikt.



Video van plasma bal van 20cm doormeter gemoduleerd met Shumann frequentie: