Op voorraad

* Rife transducer draadloze spininverter

Model: SI555
Onze Schumann spininverters bestaan al een hele tijd en wij hebben er reeds vele van verkocht, vooral aan Lyme patiënten. Met deze nieuwe versie kunnen nu alle Rife en andere frequenties gebruikt worden en de krachtige voordelen van transduce...
€298,00 268,00
  • Model
  • SI555

Beschrijving:

Onze Schumann spininverters bestaan al een hele tijd en wij hebben er reeds vele van verkocht, vooral aan Lyme patiënten.

Met deze nieuwe versie kunnen nu alle Rife en andere frequenties gebruikt worden en de krachtige voordelen van transducers.

 

 

De cilinders zijn uitgerust met 2 TWS gekoppelde Bluetooth units; tevens is het linker kanaal geïnverteerd t.o.v. het rechter kanaal. 

1 cilinders is gevuld met standaard shungiet brokjes en de andere met een mix van Edel shungiet en bergkristal trommelsteentjes.

In beide cilinders zijn zowel een piëzo kristal en een Tesla coil in contact met het shungiet. Met een omschakelaar kan men piëzo kristal of Tesla coil selecteren en de gewenste combinatie maken. De schakelaar is gemerkt met P voor piëzo kristal en T voor de Tesla coil.

 

 

Rode en blauwe LEDS aan de bovenzijde geven aan voor koppeling BT, laden, play en pauze. Rood kniperen geeft aan dat moet geladen worden.

 

De inwendige Li-Ion batterij wordt opgeladen met de bijgeleverde USB kabels. Best een lader bebruiken met 2 USB uitgangen of een USB hub om ze tegelijk te kunnen laden.

 

Naast het gebruik van de gratis Z-app,  leveren wij extra een database van meer dan 200 MP3 frequenties die kunnen gedowwnlaod worden van onze Google schijf. Tevens enkele speciale complexte MP3 bestanden speciaal voor Lyme, slaap en welbevinden.

 

Extra voordelen van deze spininverters t.o.v. de vorige versie is dat ze weinig stroom verbruiken, met kleine spanningen werken en er geen draad meer nodug is tussen de 2 cilinders.

 

Alternatief gebruik:

  • Plaats ze onder de voeten
  • Plaats ze links en rechts van het lichaam , best met een heupband of steek in de kleding.
  • Zet ze links en rechts op de werkplek of zitplek en speel anti-elektrosmog frequenties.
  • Zet ze links en rechts van het bed in de slaapkamer en speel, best met een MP3 speler of GSM in vliegtuigstand de speciaal geleverde slaap protocol MP3

 

TIP: om niet cde GSM te 'bezetten' met de verbinding raden wij het volgende aan:

  • Gebruik een 'oude' GSM zonder Sim kaart
  • Koop of gebruik een (goedkope) tablet
  • Koop of gebruik een (goedkope) MP3 speler met Bluetooth (reeds te koop vanaf 25 euro)

 

Levertermijn: 3 tot 5 werkdagen na betaling.