Informatie

# Wat zijn transducers en hun toepassingen

Via onze Rife plasma ontwikkelingen en nader bestuderen van de ervaringen, teksten en video's van Dan Winter en Patrick Botte werd onze aandacht getrokken door hun piëzo en Tesla coil transducers die gekoppeld worden met shungiet. Omdat z...

Beschrijving:

Via onze Rife plasma ontwikkelingen en nader bestuderen van de ervaringen, teksten en video's van Dan Winter en Patrick Botte werd onze aandacht getrokken door hun piëzo en Tesla coil transducers die gekoppeld worden met shungiet.

Omdat zowel shungiet, frequentietherapie en scalaire teslaspoelen reeds vele jaren de hoofdthema´s van onze webshop zijn hebben wij op korte tijd een twintigtal nieuwe producten kunnen ontwikkelen die een grote meerwaarde kunnen geven aan de meeste van onze shungiet en bioresonantie producten. Ook vele bestaande producten zullen een update krijgen met deze technieken.

 

Bekijk de YT video van Patrick Botte hier (skip naar frame 50 minuten als je niet de 2 uur durende video wil bekijken die grotendeels over de plasma en Flameinsound app gaan):

 

 

Meer info over de transducers vindt je hier.  Hun set van 4 transducers kost 699 euro excl. BTW. Door onze eigen productie, bestaande technologieën, beter prijzen van shungiet en verkoop alleen in Nederland zullen onze prijzen een stuk lager zijn.


Onze transducers hebben de volgende voordelen, toepassingen en eigenschappen:

  • eenvoudige goedkope producten via hoofdtelefoon uitgang
  • directe USB connectie via onze Schumann en DNA printjes aan GSM, tablet, PC, powerbank of netlader
  • bedraad, Bluetooth, MicroSD aansturing via Rife Z-app en 250 frequentie database 
  • gebruik niet alleen voor iPhone of iPad maar voor alle Android toestellen en ook op laptops en PC: voor universele aansluiting gebruiken wij een USB stekker en leveren dan optioneel converters voor USB-C en Apple Lightning aansluitingen als men deze nog niet bezit.
  • compatibel met de FlameInSound app van P. Botte (alleen iPhone of iPad)
  • toestellen met zonnepanelen die oplaadbare batterijen opladen en tijdens de dag werken voor het raam en bijvoorbeeld s'avond meegenomen worden naar de slaapkamer
  • als extra optie bij plasma, bioresonantie en shungiet producten
  • vele bestaande producten zullen een upgrade bekomen door integratie van de piëzo en Tesla spoelen; zo zal onze Rife plasma systemen optioneel uitgerust worden met een Tesla spoel in serie met de Moebius scalaire optie met er op een vastgekleefde Edel shungiet brok en parallel een piëzo schijf.
  • verschillende compacte toestelletjes zoals hangers, oortelefoons, armbanden; bedraad of met kleine Bluetooth ontvangers, zonnecellen of onze Schumann printjes met kleine batterij
  • ideaal voor gebruik op je werkplek of kantoor: neutraliseert de vele straling van de apparatuur en vormt een ideale omgeving die welbevinden, concentratie en productiviteit positief beïnvloed; leg bij op gsm lader (wij hebben ook versies die draadloos 5V genereren), zet onder je drankbeker, plaats links en rechts van je laptop of tablet.

Op de foto de standaard transducers  voor gebruik op het lichaam;  50 cm doormeter en op berkenhouten afgeronde basis; totale dikte slechts 8 mm; boven de rubber en houten onderzetters die erop geplaatst kunnen worden; door de kleinere afmetingen kunnen ze gemakkelijker in worden gedragen bijvoorbeeld tussen de broekband of met bandages:

 

 

Meerwaarde Shungiet producten

Naast de schijven en platen die wij direct connecteren met de transducers kunnen bestaande klanten nu een grote meerwaarde geven aan de shungiet producten die zij al hebben aangekocht.

Bij de transducers worden rubberen en houten onderzetters geleverd waar shungiet bollen, piramides en zelfs edel shungiet brokken kunnen worden opgeplaatst.

Door ook directe verbindingen te maken met onze grote collectie van edel shungiet brokken zal de werking en helende effecten van de transducers nog veel krachtiger worden.

Ook voor de goedkope (glazen) potten met standaard shungiet brokjes kan de anti-elektrosmog werking sterk vergroot worden.

 

Wij hebben ook een groot gamma onderzetters die gaan uitgerust worden met piëzo schijven of Tesla spoelen: 3-5-9-10 cm standaard shungiet rond en viekant; ruw en driehoekig met ronde uitholling; houten, metalen, acryl,  koper en messing onderzetters.

Voor vitalisatie van ruimtes en tegen straling raden wij ook, naast bollen,  het gebruik van piramides, onze orgon-shungiet vormen en Edel shungiet brokken aan die een extra effect/kracht hebben. Je kan in ons uitgebreid shungiet gamma kiezen uit honderden producten. Maak combinaties als 2 transducers gebruikt worden.

 

 

Piëzo schijven of Tesla spoelen

De piëzo schijfjes zijn spotgoedkoop en verkrijgbaar in verschillende formaten van 12 tot 50 mm; een ander voordeel is dat ze nagenoeg geen stroom verbruiken en toestellen met batterijen kunnen weken lang gebruikt worden zonder bijladen.

 

Tesla spoelen volgens het originele Tesla patent zijn een ander verhaal. De spoelen die gebruikt worden voor de draadloze opladers voor GSM zijn nagenoeg allemaal enkelvoudig gewonden 'pancakes' en hebben geen teruggaande bedrading die het magneetveld wegneemt en omzet in een scalair veld.

Wij hebben lang geleden echter oplaad spoelen gevonden die met dubbele draden gewonden zijn. Door deze dan te splitsen en anders te bedraden bekomen we zeer dunne en compacte Tesla spoelen volgens het gepatenteerde origineel. Ik vermoed dat de hogere prijs van de P. Botte spoelen het gevolg zijn omdat zij deze zelf manueel produceren met dikke dubbele bedrading. 

 

Omdat voor het beste resultaat de transducers als koppel gebruikt worden hebben wij een speciale splitter ontwikkeld die zowel voor onze als voor Flameinsound kan gebruikt worden: de standaard splitter heeft daardoor 3 kopppel uitgangen: linker en rechter kanaal en extra linker kanaal invers (180 graden t.o.v. R). Standaard zijn al onze transducers hetzelfde bedraad met  het signaal op de tip van een stereo audio stekker. Men kiest zelf welke combinaties met wil: 2 x piëzo, 2x spoel of gemixt.

 

Wat is het verschil met de door ons veelgebruikte Moebius spoelen?

In vele van onze toestellen gebruiken wij al meer dan 15 jaar de zogenaamde Moebius spoelen. Deze maken wij zelf door geverniste koperdraad meermaals voor- en achteruit te plooien en dan linksom met een boormachine in een 45 graden hoek te wikkelen en dan meestal  in een compacte 'oneindig' vorm of bol te vormen.

Door de telkens tegengestelde magneetvelden ontstaan er hier dus ook scalaire velden en het linksom draaien geeft een bijkomend torsie effect zoals gebruikt wordt bij de zogenaamde tensors.

 

Omdat de Tesla spoelen alleen met dikkere draad kunnen gewonden worden is de Ohmse weerstand heel laag (gemiddeld rond de 1 Ohm). Dit is voor toepassing in opladers geen probleem omdat deze werken met hoge frequenties (20 tot 40 kHz) en de impedantie dan veel hoger is. In de laag-frequentie toepassingen waarvoor wij ze gebruiken is zowel voor een versterker als voor de hoofdtelefoonuitgang minimum 8 tot 30 Ohm noodzakelijk. Daarom zetten wij een Moebius spoel in serie met de Tesla spoel.

 

Toestellen:

 

Kleine metalen TWS Bluetooth speakers waarin de luidspreker is vervangen door pieze en Tesla spoelen. Als shungiet keuze uit dikke schijven of Edel shungiet.
De zwarte slechts 33 en de blauwe 48 mm dik; beide 35 mm hoog. Door de TWS BT technologie kunnen de speakers gekoppeld worden die het stereo signaal dan als L en R kanaal weergegeven.

 

 

 

Set 2x pieze en 2x Teslaspoel met Schumann en 2 AAA oplaadbare batterijen.
60 mm doormeter en 25 mm hoogte.
Ideaal voor slaapkamer om bollen en/of piramides op te plaatsen

 

 

Voorbeelden van shungiet objecten op verschillende onderzetters:

 

 

Glazen potten met 9 cm zonneschijven die 6 V genereren om interne Li-Ion batterij 3,7V oplaadt, zelfs bij bewolkte hemel en in schaduw op raam geplaatst; stuurt intern Schumann printje aan die piëzo en Tesla coil transducers aansturen:

 

 

Schumann hanger met zowel piezo op 50 mm shungiet als Teslaspoel met edelshungiet op houder met 2 CR2032 batterijtjes en schakelaar

 

 

Foto hieronder:

- links boven: 50x50x8mm vierkant

- boven rechts: shugiet schijf 90 mm doormeter, 10mm dik met onderaan zonnepaneel 5V en in midden oplaadbare batterij met zonnecellader, Schumann printje en uitgang voor tweede schijf; ook verkrijgbaar met interne Bluetooth en MicroSD

- midden: 50x50x8mm rond

 

 

Foto orgon shungiet schijven die ook kunnen uitgerust worden met transducers en gebruikt als onderzetters of vitalisatie van eetwaren.