Op voorraad

Magneetveld Fleece deken 150x200cm 220V-160W

Model: MP283
Vervangen door dit product. De prijs is voor ons zeer soepel fleece deken van 150 x 200cm op 240V. Het lichaam kan volledig in dit soepel deken 'gewikkeld' worden zodat een sterker veld bekomen wordt. Ook kan het zittend in een zetel of ...
0,00
  • Model
  • MP283

Beschrijving:

Vervangen door dit product.

De prijs is voor ons zeer soepel fleece deken van 150 x 200cm op 240V. Het lichaam kan volledig in dit soepel deken 'gewikkeld' worden zodat een sterker veld bekomen wordt. Ook kan het zittend in een zetel of stoel gebruikt worden. Het vermogen is maximaal 160W, in te stellen in zes stappen op de cijferdisplay. Normaal te gebruiken, met Schumann resonantie of gemoduleerd via onze Super Zapper of UMBR's. Zes verwarmings-standen en automatische afschakeling na 3 uur.

De dekens op 240V netspanning warmen op, wat een extra heling kan opleveren. Bij de dekens op 45V is de opwarming minimaal maar sommige kunnen wel tot 2 MHz aangestuurd worden; de thermostaatfunctie is hier dan ook uitgeschakeld. De dekens op 240V gaan maximum tot 1000 Hz (1000 trillingen per seconde). Deze limiet dekt wel meer dan 90% van de meest gebruikte frequenties.

De magneetvelddekens op 240V zijn wel sterker en goedkoper te modificeren omdat we uitgaan van de bestaande stuurmodule. Ze hebben wel het nadeel dat de 50 Hz van het net nog door het lichaam gestuurd wordt. Dit kan voor zogenaamde elektro-sensitieve personen een nadeel zijn voor een optimale behandeling. Hiervoor hebben wij de laagspanningsmodule ontwikkeld die op 45V gelijkspanning werkt en waar er zo goed als geen opwarming is.

Magneetveldtherapie wordt internationaal ook PEMF genoemd: Pulsed Electro Magnetic Field Therapy.
Magneetveldtherapie is één van de weinige alternatieve therapieën die ?redelijk? aanvaard zijn door de traditionele medische wereld en erkend worden door de controle-organen (FDA, EU medische commissie) in meer dan 47 landen.

Standaard worden matten gebruikt, kussens, bandages en staven waarin elektrische draden verwerkt zijn die een elektromagnetisch veld opwekken. De stuurtoestellen variëren van laagfrequent (1-19 Hz) tot gecombineerde programma?s met verschillende frequenties. De prijzen van deze toestellen variëren van 1000? tot 4000?.

Alphasurya bvba heeft in zijn gamma vele elektromagnetische toestellen waar wij, naast gewone spoelen ook veel van Möbius spoelen gebruik maken die meer scalaire golven uitzenden: zie onze zappers, UMBR?s en de vele opties.
Eigen aan onze filosofie proberen wij betaalbare producten te ontwikkelen door gebruik te maken van bestaande toestellen of apparaten die wij aanpassen voor het door ons beoogde doel. Voor onze magneetveldtherapie gebruiken wij bijvoorbeeld bestaande verwarmingsdekens die wij uitrusten met verschillende stuurtoestellen die dan weer kunnen aangestuurd worden met onze andere apparaten of zelfs met je GSM, smatphone, MP3-speler, tablet of laptop.

Onze aanbieding:
Wij gebruiken dekens die allen uitgerust met een dubbel circuit zodat er 4 vermogenstanden mogelijk worden door het omschakelen van de verschillende combinaties. Allen zijn uitgerust met een microprocessor die alle funkties stuurt. Alleen het positieve deel van de netspanning wordt gebruikt.

Wij hebben een optisch gescheiden stuurmodule ingebouwd die het deken op de ingestelde frequentie moduleert waardoor een respectievelijk magneetveld ontstaat. De module kan worden aangestuurd door onze Super zapper en UMBR's. Een verlengkabel van 3 of 5 meter wordt bijgeleverd.

Wij leveren optioneel ook een aparte module mee op 2 AA batterijen waarmee zowel het deken zonder modulatie kan gebruikt worden als gemoduleerd met de Schumannn resonantie.

Via verbinding van een UMBR met de hoofdtelefoon-uitgang kan het toestel ook rechtstreeks aangestuurd worden via een smartphone, iphone, ipad, tablet, of PC met de bijgeleeverde software en MP3 bestanden.

In ons magneetveld gamma kan gekozen worden voor:
- Aanbevolen zeer soepel fleece Poncho met kraag.
- Zeer soepel fleece lounge deken van 150 x 200cm: het lichaam kan volledig in dit soepel deken 'gewikkeld' worden zodat een sterker veld bekomen wordt. Ook kan het zittend in een zetel of stoel gebruikt worden.
- Rond kussen van 64cm lengte en 20cm doormeter met hoes.
- Fleece rugkussen
- Voeten hoes: deze heeft een uitneembare binnenhoes die machine wasbaar is..
- Rood hartvormig kussen
- Deken van 80 x 150cm

Al onze dekens en opties hebben een verwijderbare stekker zodat ze met de hand gewassen kunnen worden op 30 graden. Best wel de stekker niet onderdompelen.

Omdat we zoveel verschillende versies hebben en we alles zelf produceren is de gemiddelde levertermijn minimum 3 werkdagen.

Een selectie waarvoor magneetveldtherapie kan gebruikt worden: ADHD, Chronisch ontstoken darm, CVS, Fibromyalgie, Hart- en vaatziekten, Migraine, Osteoporose, Rugpijn, Spierpijn, Stofwisselingsstoornissen en allergieën, Problemen met de bloedcirculatie, Spierpijn, Gewrichtspijn, Botontkalking, Ademhalingsstoornissen en astma, Slaapstoornissen, Vermoeidheid, Verminderde vitaliteit, Acute ontstekingen, Chronische pijn, Zenuwaandoeningen en stress, Sportblessures, Restless Legs Syndroom, Jetlag, Winterdepressie, Voorjaarsmoeheid, ...

Bekijk hier een lijst met veelgebruikte frequenties.

Daarnaast werkt magneetveldtherapie ook ontspannend, ontstressend en houdt het immuunsysteem in optimale conditie. Het is daardoor ook ideaal om het lichaam in optimale conditie te houden.

Een dagelijkse standaard behandeling voor 'gezonde' personen hoeft slecht 10 minuten te duren. Dit best met de Schumann resonantie om het immuunsysteem in optimale condite te houden.

Waarom magneetveldtherapie?
De laatste 100 jaar is de chemische medicatie spectaculair ontwikkeld. Ze heeft de natuurgeneeskunde op de achtergrond gedrongen. Ondertussen worden de nadelen en de nevenwerkingen van de klassieke geneeskunde meer en meer duidelijk. Denken we maar even aan de antibiotica resistentie, de maag- en lever- problemen door zware medicatie.
Nog nooit zijn mensen zo oud geworden maar nog nooit zijn mensen zo ziek geweest. Hoe komt dat?? De industriële ontwikkeling is razendsnel ontwikkeld. Het lichaam heeft zich niet kunnen aanpassen. De mens heeft de ijstijden overleefd, maar daar zijn miljoenen jaren over gegaan. De industrie met haar luchtvervuiling en electrosmog heeft er nauwelijks 100 jaar over gedaan. Meer en meer gaat ook de klassieke geneeskunde zich bezinnen over een zachtere aanpak. Het is niet zo dat men de klassieke geneeskunde wil verdringen. Met alternatieve geneeskunde kan men de klassieke zinvol aanvullen. Er worden oude behandelingsvormen en oude technieken herontdekt en toegepast met schitterende resultaten. Denken we aan acupressuur, aromatherapie, Ayurveda, Bachbloesems, Qi-Gong, Reiki, Shiatsu?

Magneetveldtherapie is geen modeverschijnsel. Ze is al zo oud als de aarde. In de oudheid werden natuurlijke magneten gebruikt door genezers. Er is bekend dat rond 600 v.Chr. De Indiërs in de Ayurveda therapie, magneten gebruikten om speerpunten uit het lichaam te verwijderen.
De Griek Hippocrates gebruikte magneetstenen (Hamatit) om bloedingen te stelpen. In de Middeleeuwen werden gemalen magnetische stenen gebruikt tegen artritis, jicht of vergiftigingsverschijnselen.

Dan komen we rond 1500 bij Paracelsus. Zijn werk was revolutionair. Hij had het inzicht dat lichaam, geest en ziel één zijn en mekaar beïnvloeden. In die tijd was men ervan overtuigd dat ziek zijn een straf van de duivel was. De filosofie van Paracelsus was dat mensen een geheime levenskracht bezitten. Als die levenskracht afnam, dan kon de mens gesterkt worden door magneten. Rond 1600 was er de lijfarts van Koningin Elisabeth I, Sir William Gilbert, die een geschrift heeft nagelaten: de magnete, magneticisque corporibus, et de magno magnete tellure ( over magneten, magnetische lichamen en de grote magneet, de aarde).

Dan komen we eind 18° eeuw bij Mesmer. Hij heeft een thesis over ?een subtiele onzichtbare magnetische energie ? nagelaten. Hij vond dat mensen ziek werden wanneer de harmonie in het lichaam uit evenwicht kwam. Als de harmonie hersteld werd, kwam er ook genezing. Mesmer had ondertussen gevoeld dat hij met zijn handen die misterieuze magnetische krachten kon overbrengen op mensen. Vandaag is men het er over eens dat Mesmer aan de basis van de moderne klinische magneettherapie ligt. Als je voor de eerste keer over magneetveldtherapie hoort, is het moeilijk om voor te stellen dat magneetvelden een helende werking op levend organisme hebben.

De Nobelprijswinnaar in fysica Werner Heisenberg ging zelfs zo ver om te zeggen; ?magnetische energie is de elementaire energie waarvan het totale leven van het organisme, afhankelijk is?.

Wat is eigenlijk magnetisme?
Om een magneetveld aan te duiden, hebben we 3 eenheden :
- sterkte
- frequentie ( aan de Polen = 0,7 Gauss / aan de Evenaar 0,3 Gauss )
- polariteit
De sterkte wordt uitgedrukt in Tesla of Gauss. Voor thuisgebruik werken we met zeer lage sterkten. Iets in de buurt van de sterkte van het orginele magnetische veld van de aarde (= 0,5 Gauss of 50 micro Tesla). 1 Tesla = 10.000 Gauss.
De frequentie geeft aan met welke snelheid het magneetveld pulseert; dus hoe het op en afgebouwd wordt. Wetenschappers hebben de frequenties van al onze organen kunnen in kaart brengen. (biologisch venster). Eenvoudig gezegd: onze organen werken als een orkest. Als 1 instrument vals speelt, klinkt de muziek niet in harmonie. Zo ook; als 1 orgaan fout zit, komt onze algemene gezondheid in gevaar.
De polariteit geeft aan waar de noord- en waar de zuidpool van het magneet veld ligt. De geneeskunde ordent onze organen in 2 soorten. Sommige zijn N-Z gepolariseerd, de andere Z-N. Bij een therapie met statische magneten, wordt enkel een noord gepolariseerd orgaan geterapeerd met een noord gepolariseerde magneet.

Een ding is zeker: zonder het magneetveld van de aarde is er geen leven mogelijk. Dus ook de mens kan niet overleven zonder het magneetveld van de aarde.

Wat doet het magneetveld met ons lichaam ?
De werking van pulserende magneetvelden speelt zich initieel af in een verandering van de eigenschappen van het bloed. Eenvoudig uitgedrukt, verbetert het magneetveld de zuurstofopname door het bloed.
Een lichaam bestaat uit ongeveer 70 triljoen cellen. Alles bestaat uit cellen: de huid, het hart, de lever, de haren?alles! Al deze cellen hebben weliswaar een verschillende funktie maar ze zijn op dezelfde manier opgebouwd, ieder met zijn eigen frequentie. (de basisfrequentie van het aardmagnetisme ? 7,83 Hz is tevens de frequentie waarop de cellen van de hersenen trillen).

De werking van een cel is te vergelijken met een mini krachtcentrale. De cel bestaat uit :
- de celkern
- het celmembraan
De celkern bezit het erfelijk materiaal en stuurt de stofwisseling.
De celkern is omgeven door een vloeibare massa, rijk aan verschillende zouten. (stroperig bij beendercellen). In die massa zitten de celorganellen die instaan voor het vervullen van de respectievelijke taken van iedere cel. Deze massa is omgeven door een celwand of celmembraan.
De energie die in de cel geproduceerd wordt, gebruikt de cel voor ongeveer 80 % om zichzelf in leven te houden. Deze energie haalt de cel uit suikers, eiwitten, vetten. Als katalysator dient de zuurstof die door de rode bloedlichaampjes wordt aangevoerd.

Stroomt het bloed te langzaam, dan kunnen de rode bloedlichaampjes niet meer vrij bewegen. Ze gaan zoals een geldrolletje aan elkaar kleven en kunnen de cellen niet meer voorzien van voldoende zuurstof. Door onze levenswijze: uren voor tv pf pc of in de file, stroomt bij de meeste mensen het bloed te traag.
Dit verschijnsel is omkeerbaar onder invloed van een pulserend magneetveld. Door het magneetveld gaan de rode bloedlichaampjes terug vrij rondzweven en bieden terug zuurstof aan. De stofwisseling in de cel is weer optimaal. Deze werking kan worden aan- getoond met een levend- bloedanalyse.

Door het magneetveld krijgen de cellen weer zuurstof, daardoor is het gemakkelijker om de stervende cellen af te voeren. Door de goede zuurstof- opname wordt het afweersysteem (immuniteit) versterkt en is er een verbeterde opname van voedingsstoffen door het ganse lichaam.
Een therapeutisch gebruikt magneetveld verbetert de doorbloeding en verhoogt de zuurstofopname van het bloed aan de cellen. Deze werking kan worden aangetoond met een thermografische foto. Terzelfdertijd wordt het transport van de voedingsstoffen naar de cellen verbeterd. Dit transport zorgt ervoor dat er voldoende vitaminen, mineralen, eiwitten enz. beschikbaar zijn. Het heeft geen zin om dure vitaminepreparaten te slikken als deze niet worden opgenomen. Ze komen dan in het toilet terecht, zonder dat u er zelf enig voordeel uithaalt. Daartegenover worden schadelijke stoffen (slakken) sneller uit de cel weg getransporteerd. Zo verbetert de activiteit van alle organen, wat een regelrechte revitaliseringsfase tot gevolg heeft.

De therapeutische werking van een pulserend magneetveld uit zich in een algemene versterking van het immuunsysteem, een verhoogd vermogen om te regenereren en een verbetering van prestaties op alle gebied. Doordat ons lichaam voortdurend blootgesteld is aan invloeden van de omgeving (electrosmog), doordat wij constant te kort aan beweging hebben (auto) en doordat de kwaliteit van onze voeding afneemt (zure regen) lijden mensen meer en meer aan ?moderne? ziekten.

Hoe kunnen we deze problemen aanpakken?
We kunnen de gsm, de microgolf, de tv, de pc, de electrische verlichting enz.. door het venster kieperen. We kunnen terug te voet gaan en met postduiven werken. Maar de tijd kan niet teruggedraaid worden.

De toekomst van onze gezondheid ligt in preventie !
Zich goed voelen, een psychisch evenwichtig leven !

Zoals gezegd is het aardmagnetisme van levensbelang. Wij springen nonchalant om met de natuur. Vervuilen naar hartelust en experimenteren met chemische middelen. Een gevolg daarvan is dat het aardmagnetisme verzwakt. Dit is meetbaar. Dit tast ons auto immuunsysteem aan. Medische studies over magnetisme zijn een tijdje achterwege gebleven. Totdat de eerste ruimtereizigers terug op aarde landden. Men dacht aanvankelijk dat zij een ruimtevirus hadden opgedaan.
De eerste astronauten zwijmelden, voelden zich misselijk en leden aan depressies. Het virus werd nooit gevonden want, hoe langer ze terug op aarde waren, hoe beter ze zich voelden. Men stelde vast dat er geen sprake was van een ruimtevirus, maar een totaal gebrek aan aardmagnetisme. De wetenschap ontwikkelde toen een magneetveld resonantie systeem dat mee de ruimte ingaat. Als de astronauten nu geland zijn, geven ze een persconferentie, drinken champagne en voelen zich prima.