Op voorraad

* Mini draagbare MP3-speler voor elektrosmog sensitieven

Model: MM357
Ideaal toestel voor personen die veel last hebben van elektrosmog, de zogenaamde hoogsensitieven, die zowel binnenshuis als onderweg continue bescherming nodig hebben. Alleen al met de combinatie van ons Tesla-shield bestand (Schumann resonantie met ...
€120,00 114,00
  • Model
  • MM357

Beschrijving:

Ideaal toestel voor personen die veel last hebben van elektrosmog, de zogenaamde hoogsensitieven, die zowel binnenshuis als onderweg continue bescherming nodig hebben. Alleen al met de combinatie van ons Tesla-shield bestand (Schumann resonantie met 90 graden fase verschil tussen links en rechts kanaal), kunnen verschillende klanten terug een 'normaal' leven lijden.

Deze compacte MP3-speler met micro-SD kaart of via Z-app/Bluetooth is een bestaand commercieel toestel waarbij de originele 50 mAh door ons is vervangen door een grote 600 mAh batterij; optioneel verwisselbare batterijen 750 mAh en ingebouwde versterker 5W.

Keuze tussen toestel met ingebouwde scalaire Moebius spoel zonder uitgang of inclusief onze oortjes met Tesla en Moebius spoeltjes en 32Gb SD kaart met uitgebreide software en oorclips. Optioneel kleefstrips, zitkussens, baseball-pet en andere opties om aan te sluiten.

Foto Model 2 zonder de meegeleverde oorclips:


Algemeen
Een nadeel bij de (bluetooth) MP3 toestellen met MicroSD-kaart die wij hadden, was de beperkte gebruiksduur van een tweetal uur. Wij hebben nu in het toestel de oplaadbare 50 mAh batterij vervangen door een 600 mAh batterij die extra uitgerust is met overlading beveiliging.
In plaats van gemiddeld 2 uur gebruik kan men nu het toestel 8 tot 16 uur benutten, afhankelijk van gebruikte instelling en gekoppelde opties. Het toestel is door de grotere batterij slechts 1,5 mm dikker geworden en meet nu 55 x 24 x 15 mm.
Voor hoogsensitieve personen die niet zonder EMF protectie kunnen is er een optie met 3 afneembare batterijen van 750 mAh en speciale lader.

Met een ingestoken MicroSD-kaart (32 GB meegeleverd) werkt het als een MP3-speler zonder bluetooth (straling); via bluetooth en Z-App kan het gekoppeld worden met de smartphone voor de meer dan 1500 Rife frequentiesequenties.

Uitvoeringen:
- Model 1: audiostekker verwijderd en inwendig Tesla en Moebius spoel
- Model 2: met oortjes met Tesla en Moebius spoeltjes en oorclips
- Model 3: 3 verwijderbare batterijen 750 mAh
- Model 4: 3 verwijderbare batterijen 750 mAh en ingebouwde versterker 5W

Foto links bluetooth bescherming; rechts model 1 met inwendige Moebius spoel:


Model 1 heeft geen uitgangs-stekker, alle andere modellen wel.
Model 2, 3 en 4 met spoel-oortjes en oorclips.
Bij Model 4 geeft de versterker 6V uitgang (+- 3V).
Model 3 en 4 wordt de verwijderbare 750 mAh batterij met Velcro op de achterzijde bevestigd; een USB oplaadunit wordt meegeleverd. Hiermee kan dus continue minstens 48 uur zonder onderbreking het toestel gebruikt worden.

Foto links meegeleverde accessoires; rechts 3 externe batterijen met lader:


Optionele accessoires:
- Optie 1: kleefpad kabel met 3 kleefsets
- Optie 2: magneetveldkussen van 40x32 cm dat je kan gebruiken om onder je hoofdkussen te leggen of als zitkussen terwijl je werkt aan de computer; ook voor in de auto
- Optie 3: baseball pet met ingewerkte spoel: wordt met Velcro op de zijkant bevestigd en rondom een krachtige Moebius spoel.
- Optie 4: horlogeband blauw, lila of zwart
- Bioresonator stereo spoel
- Scalaire GSM module
- Tesla power kristal generator
- Tesla pancakespoelen: Pancake Tesla Imprinter 60x15mm of 14cm.
- Roestvrijstalen voet elektroden

Foto links met stereo Buddy; rechts met ingebouwde versterker:


Inwendig kleven 3-laags Edel shungiet antismog stickers die samen met het uitwendige hologram zorgen voor ontstoring van het Bluetooth signaal. Bij gebruik van de SD kaart is er geen bluetooth signaal.

Met de extra waskoord lus kan het met de bijgeleverde clip aan de kleding bevestigd worden en met de bijgeleverde waskoord als hanger benut worden. Bij Model 3 en 4 kan de clip rond de batterijlus gestoken worden.
Geleverd met fluwelen opbergzakje dat je met de waskoord ook als hanger kan gebruiken.

Foto baseball pet met inwendige spoel:


Software:
Via Google Play of Apple Store kun je Z-App installeren voor je Android/iphone smartphone of tablet: hiermee kun je alle gekende ziekte-gebaseerde sequenties starten, je eigen frequenties programmeren en je eigen lijsten en playlists maken.
Om je eigen frequenties te maken voor op het SD kaartje gebruik je het gratis Audacity programma; bekijk onze handleiding om eenvoudig met Audacity frequentie combinatie bestanden te maken van ongeveer 60 seconden elks. Bestanden op het SD kaartje worden continue in een loop afgespeeld.

Naast de hierboven beschreven apps wordt tevens op de MicroSD-kaart een uitgebreid pakket meegeleverd: frequentie bestanden zoals Schumann-Solfegio en 4 GB bestanden Brain Wave (relaxerende muziek) en Binaural Beats (helende frequenties gemoduleerd tussen linker en rechter kanaal).
Optioneel een digitale homeopathie software pakket voor 50€ met o.a. 50 meest gebruikte homeopatische middelen, 39 Bach bloesems en 29 Schussler zouten ter waarde van 150€; kies 'Basic Homeo' bij de opties.
De bedoeling is dat bij ontvangst deze gekopieerd wordt naar een ander medium en deze dan wordt leeg gemaakt om dan maximaal 10 bestanden erop te kopieren.

Werking bioresonator
Via de spoelen worden de toegevoerde audio signalen (frequentie therapie of homeopathische signaturen) uitgezonden als een magnetisch en scalair veld dat draadloos communiceert met de cellen en als het dicht bij het lichaam gedragen wordt is het signaal vele malen sterker dan de EMF signalen zodat deze minder of geen schadelijke gevolgen hebben.

Het bereik is ongeveer 30 cm voor de Tesla spoeltjes en enkele meter voor de Moebius.
Het is aangeraden om het toestel of spoelen zo dicht mogelijk tegen tegen het lichaam te houden voor de grootste effectiviteit.
Voor hoog elektrosensitieven raden wij aan om het Tesla-shield bestand zo veel mogelijk te gebruiken; schaf eventueel een apart SD kaartje aan dat je direct kan omwisselen.
Waterige producten of vaste objecten zoals juwelen en huidproducten kunnen elektromagnetisch geïmpregneerd (geladen) worden door ze op of naast de spoelen te leggen.

Alternatief gebruik:
- opladen van water door de spoeltjes naast een glas water, koffie of thee te leggen (zie speciaal protocol onderaan)
- leg onder het hoofdkussen bij het slapen (best via MP3-speler op batterijen en bij gebiuik van GSM deze zo ver mogelijk verwijderen).
- gebruik voor tinnitus of oorsuizen
- leg naast GSM lader bij het (draadloos) laden
- richt op pijnplaatsen
- positioneer met rekband, Velcro of medische tape links en rechts rond polsen, armen of benen
- gebruik binaural beats (muziek waarbij helende frequenties als verschil tussen linker en rechter kanaal zijn gemoduleerd)
- 'remote healing': leg of kleef met tape een stukje DNA (haar, nagel, bloeddruppel,...) tussen de oordopjes en speel de gewenste helende sequenties af met Z-app; werkt op elke afstand. Ook bruikbaar met foto's van personen.

Instellingen:
Druk op de ON toets om de bluetooth te starten; de eerste maal moet 'gepaird' worden met de smartphone, tablet of laptop (snel knipperen rode en blauwe LED); daarna wordt automatisch gelinkt met het gepairde toestel als het binnen het 10 m bereik komt; als het toestel verbinding heeft, knippert een blauwe LED.
Het volume wordt geregeld met het volume van de smartphone bij bluetooth en met de pijlen bij SD. Omschakelen SD door 2x op ON te drukken of kaartje los- en terug inklikken; afschakelen 3 seconden drukken.

Foto links horlogeband; rechts kussen 44x33x1 cm:


Omdat wij de toestellen op bestelling produceren is de levertermijn 3 werkdagen.

Kies onderaan het model en de eventuele opties bij Model 2,3 en 4:
- Optie 1: kleefpad kabel met 3 kleefsets
- Optie 2: magneetveldkussen van 40x33x1 cm dat je kan gebruiken om onder je hoofdkussen te leggen of als zitkussen terwijl je werkt aan de computer; ook voor in de auto
- Optie 3: baseball pet met ingewerkte spoel: wordt met Velcro op de zijkant bevestigd en rondom een krachtige Moebius spoel.
- Optie 4: horlogeband blauw, lila of zwart
Bij Extra kun je voor het basis digitale homeopathie set kiezen.